• Nadett

  • Beküldte:
  • Nadett reagálása

    Kedvesem!
    Számomra is nagyon izgalmas volt ilyen formában készülni a randinkra. Azt hiszem a hosszas chat-eléseknek meg lett az eredménye, imádtam ;)
    És persze hogy oda rohantam hozzád, mikor megütötted magad, hiszen olyan hangosan hördültél fel, hogy még a szomszéd is hallhatta. (haha)
    Fantasztikus játékban volt részünk, és szerintem kimondhatom, hogy nem volt könnyű dolga egyikünknek sem. Nehéz dolog ez az "önmegtartóztatás"... (nekem meg aztán főleg). De minden pillanatát iszonyatosan élveztem.
    Óó igen... És kikérem magamnak a csalás feltételezését ;) véletlen volt.....
    Tudod, hogy szeretem irányítani a történéseket, és most ebben az esetben a szemkötő nagyon nagy segítségemre jött, hiszen teljes mértékben rám voltál utalva. Nekem tetszett a kis "táncunk"is, nem is vagy bot ;)
    Nagyon szépen köszönöm ezt az önmagában is különleges reggelt, a figyelmességedet, na meg a nagyon finom kávét is!
    Kíváncsian várom a következő randink izgalmait!
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Rögvest az előző Mohács utcai zárórandi után elkezdtem Nadettel a következő randiról egyezkedni. Kicsit rágtam a kefét, hogy nem sikerült hamarabbra leszervezni, de azért hamar megegyeztünk a mindkettőnk számára alkalmas időpontban.
    A randiig hátralévő időt főképp azzal töltöttük, hogy húztuk egymást becsülettel, és különféle játékokat, meglepetéseket és egyéb dolgokat igyekeztünk egymásnak kitalálni, amik egy részét megosztottuk egymással, egy másik részét viszont gonosz módon eltitkoltuk egymás elől, így végül is kibírható volt ez a másfél hét.
  • Megközelítés:

    Ugye új helyre költöztek a lányok, ez semmivel sem rosszabb desztináció, mint a Mohács utcai volt. Marina part, a tömegközlekedés nagyjából hibátlan, kb. 5-7 perc séta lehet a hármas metró Gyöngyösi utcai megállójától. Gépjárművel érkezők részére figyelmeztetés, esténként kicsit töb időt kell a parkolóhelyvadászatra fordítani, de mivel ez reggeli találka volt, ez engem szerencsére nem érintett. A kaputelefon és a lift megint megpróbált megtréfálni, ugyanúgy, mint a hét elején a másik ide történt látogatásomkor is, de most felkészült voltam már, és hamarabb kicseleztem a gaz jószágokat. Új építésű ház, tiszta, normális, szóval ezen nem lehet fennakadni :)
  • Helyszín:

    Belépés után a nem túl nagy fogadórészbe érkezik a látogató, jobbra a lányok pihenője, majd egy forduló után a szobák illetve a fürdő. Most a folyosó legvégére érkeztünk, ez picit nagyobb szoba, hatalmas franciaágy kemény matraccal, táncolni is lehet rajta (Nadett meg is tette a randi végén), hatalmas tükör az ággyal szemben a falon, ruhainas és komód a zenelejátszóval, ami csak pendrive-ról játszik zenét, mindig ugyanazokat, és ettől Nadett már teljesen ki van borulva:) A fürdő hatalmas, felkerült a paraván is a kád fölé, így már nem fogunk mindent összefröcskölni, száraz kádkilépő, jópár tusfürdő, dezodorok, szájvíz, műanyag poharak, szóval minden van amire csak vágyhatunk. A türcsik szokás szerint finomak, nem szőrőznek, jól szárítanak, és van a fürdőnek egy hatalmas előnye: világos, szóval randi végén alaposan szemügyre vehető a kisasszony - megnyugtatásként, világosban is pont olyan szép és formás, mint félhomályban :)
  • Lány külseje:

    Csak azért, hogy kicsit még húzzam az időt, újra mesélek Nadett cica külsejéről. Rövid, selymes szőke haja van, nagyon finom puha. Csillogó és nagyon pajkos tekintete, amit egy fekete, nagy keretes szemüveggel emel ki még inkább, ízlésesen sminkel, csókra áll a szája, és nagyon csinos az arca. Őrületesen jó popsi, keskeny derék, lapos izgalmas has, kicsi, de hozzá nagyon jól illő és nagyon érzékeny cicik, néhány tetkó (tényleg, ezekkel még nem ismerkedtem behatóan meg, csak az egyikkel) jellemzik, és finom borotvált punci. Nadett angyal nagyon-nagyon formás, szép lány.
  • Erotikus masszázs:

    Hát ez a masszázs megint felvezetésként aposztrofálható csak, de az cserében egy héttel korábban elkezdődött. Lazán húztuk egymás idegeit (remélem, én is a tiédet angyalka...:) )
    De koncentráljunk a randi közvetlen történéseire...
    Még oda sem értem, amikor rámírt, hogy telefon nincs jelenleg nála, kapukód, emelet, ajtószám, és reménykedett, hogy megnézem :D - megnéztem :)

    Beléptem az ajtón, volt fény is, és mondjuk úgy, hogy eldobtam mindent a kezemből, mert előttem egy földre szállt angyal állt. Fekete angyal, fekete szárnyakkal! Egy fekete bőr pánt csinos masnival kötve a nyakán, egy cseles kis majdnem fényes fekete body a testén, alatta egy semmire kis anyagocskából álló fényes fekete tangácska a csípőjén, ami a fenekéből semmit sem takart, necc combharisnya a lábán és fekete angyalkaszárnyak a hátán alkották az összes öltözetét. Ha azt mondom, kib....ul szexi volt, akkor a közelében sem járok a valóságnak. Kecsesen körbe is perdült, hogy biztosan észrevegyem a szárnyait, majd a nyakamba ugrott és finom csókot kaptam tőle, majd bevezetett a szobába, ahol végre kicsit tudtam levegőért is kapkodni :) Ajándékok átadása és ajándékoknak örvendés töltötte ki a következő pár percet, közben szorgos csókváltások és fenékmustra - mármint az én részemről - vizuálisan és manuálisan egyaránt, majd elviharzottam a fürdő irányába. Visszatértemet azzal ünnepeltem meg, hogy orrba verettem magam a csukott szobaajtóval a sötét folyósón, de nagy bajom nem esett, Nadett viszont rohant, hogy hátha igen. Persze, hogy bezsebeltem a gyógycsókot :)

    Na kérem, az eddigiek is már önmagukban is elegendőek lettek volna előjáték gyanánt, de mi mást tervezgettünk. Én balga ugye megosztottam vele egy ötletemet, ő viszont az övét velem nem, cserében kettőnk elképzelései remekül kiegészítették egymást. A játékszabáy merőben egyszerű volt: a masszázst helyettesítsük egy hosszasabb csókolózással, simogatással, de semmi nyílt fegyverkezés nincs megengedve... Na de Angyalka ezt az elképzelést is tudta még tovább fokozni, és elővett egy masszívan nem átlátszó éjfekete szembekötő kendőt, majd gyengéden és gondosan elzárta szememet minden fénytől, miközben az ágyon térdeltünk egymással szemben. Na, itt kibújt belőle a boszorkány is - nem véletlenül választott fekete angyalka szettet - gyorsan el is tűnt a közelemből - erre az ágy mérete kecsegtető lehetőséget biztosított neki, majd kinevetett, amikor nyúlkáltam érte, de ő már nem ott volt. Mögém került és a tarkómba csókolt, majd a fülembe.. Már itt kezdett elviselhetetlenül impulzív lenni a történet.
    Szerencsére megkönyörült rajtam, visszatérdelt elém, és hosszadalmas nyelvcsata bontakozott ki, miközben lebénáztam róla a bodyt, a kezeink pedig körbejárták egymást. Így bekötött szemmel különleges élmény volt beletúrni a hajába - ezt annyit emlegetem, hogy lassan kiderül rólam, hajfetisiszta lettem - és zsongítóan fenomenális volt henteregni utána az ágyon, mivel ugye mindent szabad, kivéve a punciját és a farkamat érintenünk.... Bőven volt időnk csókokat elhelyezni egymás nyakán, tarkóján, mellkasán, vállán, és simogatni egymást mindenhol. Elég sok időt töltöttünk ezzel a játékkal el, érzéki élménysor kerekedett ki belőle, megtaláltunk sok-sok izgalmas pontot egymás testén, ám az egyik fordulás közben a combjai közé került a lábam, és ezt ösztönösen kihasználta a csalásra, már dörgölőzött is az ágyékával a combomnak, és már mélyültek is a sóhajai.. majd amikor ezt szóvá tettem rögtön tiltakozott, hogy észre sem vette.. hát persze, a kis cseles :) Na de itt már vége volt a felvezető játszadozásnak, ezt mindketten érzékeltük.
  • Levezetés:

    Mivel éppen úgyis Nadett feküdt a hátán, én kezdtem elsőként a kényeztetésébe, oldalról közelítve a - mindjobban érzékenyebb - mellei felől. fokozatosan egyre közelebb kerültem a nedves puncihoz a csiklandós köldökön át, kis kitérővel a combokra... Ez volt az a szakasz, ahol megvakítva, kiélesedett érzékekkel csak rá koncentrálhattam. Az eddigi randijaink puncinyalásai kanyarban sem voltak érzékelésben ehhez képest, ahogy fokozódott az izgalma, úgy markolt egyre jobban, húzta magát be a lábaim közé - említettem már, hogy mennyire hajlékony? ezt itt prezentálta is, ahogy érzékeltem a teste ívbe hajlásán - és segített felépíteni az élvezkedését, amiből én semmit sem láthattam. Egyre jobban sóhajtozott és egyre magasabbra emelve kavarta a csipőjét az arcom körül, de nem volt nehéz dolgom, és a körülmények következtében ezerszeresen felerősődve éltem át az ő orgazmusát, aminek a végén már csak azt nem tudtam eldönteni, hogy azt szeretné-e jobban, ha folytatnám, vagy azt, ha hagynám lecsillapodni, de inkább ez utóbbit választottam.
    Megint előjött belőle persze a boszi, és cselezett az ágyon, a farkamnál fogva ráncigált maga után, teljesen dezorientálódtam, és amikor levette a szemkötőt, abszolút nem ott találtam magam, ahová képzeltem. Döbbenetemben behúztam a párnákat a hátam mögé, és kéjesen vettem tőle, ahogyan rámart a farkamra. Körbejárta a nyelvével az ágyékomat és szopogatta a golyókat, majd könnyedén szájba és kisvártatva torokra is engedett.
    Majd következett egy őrült vágta, először szemből, azután oldalról, az összes általam eddig ismert szopástechnikákat végigdemózta, néha megismertetett újabbakkal, időnként a kezével csak, időnként a szájával csak, sokszor pedig mindennel egyszerre, hol a gátamon járt a keze, hol a golyókat morzsolta esetleg nyalta, szopogatta, teljesen elvesztettem a fonalat, a kedvencem mégis az volt, amikor lágyan szopott és a két tenyere közt éppen csak érintve a rudat fel-le mozgatta a kezeit. Na természetesen a pornós részeket se hagyhatta ki, körbekente a száján a nyálat, cuppogott, torokra vett és közben a szememet nézte, majd feljött és lesmárolt.
    - Tényleg ennyire jó ízem van?
    - Tényleg - nyugtatott meg, majd a hasamra ült, a farkamat pedig a feneke mögé irányítva kezdte simítani, izgatni, engem pedig megőrjíteni.
    A végére már szerintem láthatta a szemeimben a könyörgést, és visszatért a szájával, beleerősített és olyan káprázatos kéz-száj-tenyér kombinációval repített a csúcsra, amit szerintem receptre kéne felírni, naponta legalább kétszer. Az adalékanyagokról ha jól érzékeltem, azonnal gondoskodott, kendőt viszont nem vett hozzá igénybe, majd újra jött hozzám a csókjaival...
    A maradék időt elbeszélgettük, majd addig cicázott, húzogatta-húzogattuk az íveket egymásnak, táncikált előttem az ágyon, megpróbált engem is bevonni (haha, mintha egy bottal akart volna dancelni), hogy kénytelen voltam a combjai közé vetni magam, és rámartam, akarom mondani rácuppantam a puncijára. Hamarosan dobálni kezdte a csípőjét, én pedig élveztem, hogy nagyon élvezi, majd a védjeggyé váló kuncogás következett.

    Kicsit pihentünk még, majd elsurrantunk a fürdőbe, amihez persze csak én vittem türcsit, ő pedig kétszer is kénytelen volt visszafarolni a fürdőbe, nehogy indiszkréció történhessen, amin persze jót lehetett röhögni. A zuhany alatt alaposan letisztogattuk egymást, majd visszasuhantunk öltözködni. Mire felöltöztem, kicsit rendhagyó módon megjelent Leena baba is egy kis karácsony előtti csókváltásra, csak Ayset kellett hiányolnom. Átadtam a hármuknak szánt karácsonyi kedvességet, a két jelenlévő lány persze közölte, a közös ajándéknak ketten hágnak a nyakára, ha már Ayse nem tette tiszteletét, de megfenyegettem őket, hogy az márpedig nem járja, osztozzanak rajta barátnő módjára - de tőlem lehet testvériesen is :)

    Majd még visszakötöttem Nadett nyakpántját, ami valamikor régebben eltűnt az útból, majd kikísért, és elbúcsúztam a most már szárny nélküli angyaltól a csodálatos találka végén.
  • Elszámolás:

    Szokásos, NFVSZ extrával kiegészített rózsaszálak. Kérésre, telefonon vagy chaten szerintem bárkinek felvilágosítást nyújt, én most az ajándékok közé rejtettem el.
  • Összkép:

    Bár az előző randit is mindketten a legkülönlegesebbnek aposztrofáltuk, én erre is feltűzném ezt a jelzőt. Minden eddigi randitól különböző játékokat hoztunk, és az, hogy egymástól függetlenül ugyanazt az irányt vettük célba előzetesen, majd ezt is valósítottuk meg, kiemelte ezt a randit is a többi közül. Nadett szinte mindenkihez nagyon jól tud alkalmazkodni, és nagyon könnyen ujja köré csavar bárkit, akár kétszer is. Tökéletesen partner minden - az ebbe a műfajba beleférő - huncutságba, és nem veti el a kifinomultabb praktikák használatát sem, valamint nagy lelkesedéssel teszi aktívan sikeressé minden randinkat, úgy az előzetes felvezetés során, mint a randi közben is.
    Az külön izgalmas, hogy több szálon is pörgeti a szervezkedést, vagyis már jó előre megvan néhány program vázlata a fejében, a lehetőségek pedig határtalannak tűnnek az ő előadásában - csak az a kérdés, erre ki mennyire vevő erre, és mennyire tudja kiegészíteni ezt a kedvenc elfoglaltságát :) és persze mindezt hol szarkasztikus, hol bájos humorral fűszerezi, de mindig kedves és odaadó partner :)
    Ez a mostani randi nem a vadulásról szólt, de így sem mellőzte a pajzán és erőteljes mozzanatokat, ám mindketten belecsempésztük most a gyengédséget is, különleges karácsonyi ajándékkal és ajándékként készültünk egymásnak mindketten erre a randira, és pont így is sikerült megélnünk.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-12-21 00:00:17
Happy Massage