• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először VTR-en egyeztettem vele, illetve sms-t is írtam. Az adatlapon ki van írva, de üzenetben is közölte telefonos beszélgetés szükséges a VTR jóváhagyásához, ha még nem jártam nála, ezért mikor lehetett (figyeltem mikor hívható), telefonon is beszéltünk, így jóváhagyta a kért időpontot.
  • Megközelítés:

    Szokásos csúcsban nem szoktam kocsikázni, mert nem szeretek késni, a bkv még mindig kiszámíthatóbb, a villamos meg még inkább.:) Az Örs Vezér térhez viszonylag közel található kb 10 perc séta. Parkolás a környéken szerintem ingyenes, és van hely bőven.
  • Helyszín:

    Kisebb panel lakás, minden tiszta, rendben. A szobában egy nagy franciaágy a tetthelynek pont megfelelő. A fürdőben zuhany többféle tusfürdővel, szájvízzel. Tia természetesen tiszta törülközővel indított a tisztálkodásra, ami jó méretű, és kellően nedvszívó volt.
  • Lány külseje:

    Tia gyönyörű, zöld, cicaszemű - szubjektív vélemény:) - az átlagnál magasabb, kifejezetten jó alakú lány. A képek a valóságot tükrözik.:) Természetes domborulatai rabul ejtik a látogatót. Tia közelíti a tökéletest, ha nem az!:) Tetkók vannak, de nem túl nagyok. Egy kis fekete ruhában várt, ami kiemelte az alakját. Minden tetszett benne, mondom számomra tökéletes volt.
  • Action:

    A fürdőből, mikor visszatértem, Tia már levetkőzve várt... Az ágyra feküdtünk, és elkezdtük egymást simogatni (itt jegyzem meg, Tia bőre bársony simaságú), majd az ajkunk is összeforrt. Tiaval kifejezetten élvezetes a csókolózás, olyan lágy, de nem az a csak "hagyom", hanem az a kellően szenvedélyes is, de nem az a torokba mászó. Szóval nekem nagyon bejött, annyira, hogy le sem tudtam akadni róla. Már ettől kellően beindultam, bekeményedtem, de Tia gondolt egyet, és a "csókolózást" lent folytatta.:) Minimális kéz használattal, átéléssel szopta farkamat, majd végig nyalta, és a golyókat is kényeztette kicsit. Nem hagytam túl sokáig dolgozni, mert már vágytam a szájára, ezért gumit kértem, és szemből folytattuk. Finom csókolózás közben közepes ritmusban teltek a percek, de annyira felkorbácsolt, hogy nem tudtam tartani magam... Tia segített levenni a védőköpenyt, és törlőkendőt is kaptam, de úgy döntöttem, gyors zuhanyt is veszek. A szünetben, egy kicsit masszíroztuk, simogattuk egymást, majd megkérdezte "próbáljunk-e második kört?" A válasz igen, mert már Tia jelenléte, és közelsége is működtette a "rendszert", így könnyed nyelvjátéka csak hab volt a tortán, akarom mondani a farkamon.:)
    Szóval a második menetben, kipróbáltunk pár pózt... Lovacskával kezdtünk, ami kellemes volt, de a kutyushoz képest ami következett unalmas időtöltés. Tia feneke kemény, és gömbölyű, dereka vékony, és úgy hajlik, mint a képeken. Így ebben a pozícióban még jobban kidomborodik a popsi, ami beindítja az élő halottakat is.:) Finom levegővételei, visszafogott, és halk nyögései is nagyon izgatóak. Lökéseim közben markolásztam a formás ciciket, amivel nem lehet betelni. Egy idő után, viszont újra elhatalmasodott rajtam a vágy, hogy rátapadhassak a szájára, így újfent missziben folytattuk. Csókoltam a száját, a karcsú finom nyakát, és hallgattam a "zenét", ami diszkrét erotikus nyögéseiben nyilvánult meg. Éreztem, egyre jobban, hogy ezt bizony nem igen fogom bírni, annyira felkorbácsolta az érzékeimet, és már nem is akartam visszafogni magam... Így pihegtünk egy kicsit egymáson, illetve egymás mellett feküdve. Még egy kis beszélgetés, és egy újabb fürdés következett. Búcsúzóul, két puszit kaptam, és maximálisan elégedetten, immáron kicsit könnyítve:) távoztam.
  • Elszámolás:

    Minden rendben volt, az általa megadottak szerint. Szerintem az átlag felső szintje, ami a kapott élmenyekkel összevetve nem kérdés, megéri. Extrákat nem vettem igénybe, nekem már az alap is kellően kielégítő volt.
  • Összkép:

    Tiaval együtt lenni, testi lelki felüdülés. Kellően beszédes, kedves, érezhetően a kedvedre szeretne tenni. Pluszként pedig még egy ilyen bomba testet is "kapunk", szóval én visszatérek. Már jelentkeztem is, csak a karácsonyi őrület elsodorta az időpontomat. Tiat ajánlom mindenkinek aki egy szép, szuper testű, fiatal lány társaságát keresi, akivel még beszélgetni is lehet. Sci-fi filmnézőknek kifejezetten ajánlott.:) (Tia imádja ezeket a sorozatokat.)
Happy Massage