• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A nyár közepén találkoztunk legutóbb és nagyon éheztem már a közelségére, viszont az ünnepek előtti káoszban esélyét sem láttam egy lehetséges találkozónak. Ennek ellenére próbát tettem, és milyen jól döntöttem! Megcéloztuk a következő nap délutánját feltételesen, hogy másnap még egyeztetünk róla. A jeles nap reggelén telefonon beszéltünk, addigra majdnem füstbe ment terv lett az egészből, de pár óra leforgása alatt Fortuna a kegyeibe fogadott, és mehettem hozzá egy kellemes légyottra.
  • Megközelítés:

    Az utcában jár busz, aminek a közelben lévő közlekedési csomópontban lehet a végállomása, ahová kötött pályán is eljuthat az ember a föld alatt, na és persze a villamos segítségével a felszínen. A busz a kaputól talán félszáz méterre áll meg. Autóval a szomszédos panel épületek előtt lehet parkolni, ahol mindig akad egy-két hely, ami természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    Új építésűnek nevezhető társasház a panel rengeteg árnyékában. Maga a lakás igazi leánylak, simán elfogadnám legénylakásnak... Belépve a konyhában, illetve a nappaliban találjuk magunkat, és innen nyílik a vágy birodalmának ajtaja. A szobában egy nyitott kanapé, a fal melletti szekrényen tükör, hogy minden szemszögből jól látható legyen Ramóna, na és persze áldásos tevékenysége.
  • Lány külseje:

    Az oldalon megtekinthető fényképek életre kelnek, és bizony az a test vár az ajtóban, akiről az adatlapját nézegetve beindul a fantázia. Az arcát sokan egy színésznőéhez hasonlítják, de azt kell mondanom, hogy Ramóna magára hasonlít, csak a tükörképe a megfelelő másolata az eredetinek! Mindig mosolyog, vagy csak rajtam nevet, ahogy kiéhezve megérkezem hozzá... A személyiségéről sokan énekeltek már. Egy igazi tűzről pattant leányzó, aki nem fél kimondani a véleményét, de ez inkább imponáló, legalábbis számomra.
  • Action:

    A feljutáshoz szükséges tudnivalókat jól ismerem, ennek ellenére a megérkezésemet hívással jeleztem felé és csak annyit mondott,- Miért nem nyomod már a kapucsengőt!?- Nemsokára mást fogok nyomkodni kedvesem, leginkább a lift hívóját, majd az emeletet „gondoltam magamban!” – A sikeres feljutás után egy pillanatnyi időm volt felkészülni a nagy találkozásra az ajtó előtt, mert szinte azonnal kinyílt és beinvitált a kis birodalmába. Annyi időm volt még a lakásba belépve, hogy az asztalára tegyem a személyes dolgaimat, mert amikor megfordultam arra lettem figyelmes, hogy közelít felém és letámad.

    Ott álltam az asztal mellett eszkimónak öltözve, miközben egy gyönyörű fiatal lány buja kislánynak kinéző szerelésében átölel. Bal lábával a derekamnál átkulcsolt, majd úgy lesmárolt, hogy levegőt is alig kaptam. Tetszett a kialakult helyzet és biztos vagyok benne, hogy sok pali ábrándozik hasonló élményről, amit én abban a pillanatban átélhettem. Hosszú szenvedélyes csókcsatánk közben folyamatosan magasztalta illatom, és egyéb testi hibámat....

    Ilyen fogadtatás után időt kértem tőle, mert túl voltam öltözve és már nagyon szerettem volna az ágyon rosszalkodni vele. Gyorsan ledobáltam magamról a ruháimat, majd a fürdőbe mentem. A textilt úgy hozta utánam, majd a tusolásom alatt beszélgettünk. A zuhany után a nappaliban elindított egy kis zenét, szerencsére engem már beindított korábban, így a szobába mentünk, majd a segítségem elutasítva egyedül terítette le az ágyra a lepedőt, de azt is úgy, hogy közben az ágyékomhoz simult.

    Miután bevetésre készen állt az ágy, és a szoba is megfelelő fényt kapott, odalépett hozzám, majd átkarolt és megcsókolt. Ajkaink összeforrtak és a csókja elég vehemens volt. Úgy éreztem fel fog falni, de én is éheztem minden porcikájára, így egymást faltuk és mind a ketten élveztük csókos játékunkat. Rami egy kicsit még húzni akarta az agyam, ezért megfordult és arra kért, hogy szabadítsam ki a ruhája fogságából. Kiéhezett pasival ilyen játékot űzni kínzó dolog, de végül sikerült a rucijától megszabadítanom. A vetkőztetése után ismét megcsókolt, majd lerántotta rólam a nedves textilt és finom puszikat lehelve testemre elindult lefelé, ahogy a vér is a fejemből...

    Előttem guggolt, közben a szemembe nézett és miután nyugtázta magában, hogy elkapott és nincs menekvés, megkegyelmezett és ajkai finom ölelésébe vette férfiasságom. Beleégett a retinámba, ahogy a szájában van péniszem, miközben ki-be járt ajkai ölelésében. A nyelvével folyamatosan érintette és buján nyögdécselt. Olyan jó volt nézni és érezni, ahogy fényesre szopja kardomat, amire csak annyit tudtam neki mondani, hogy ezért mennyire megudvarolom nemsokára.

    Az ágyra feküdtem, Rami pedig elhelyezkedett felettem négykézlábon, majd ismét a szájában láttam viszont hímvesszőmet. Csak falta a hancúrlécem. Gyakran a nyálát rácsurgatta a makkra, amit utána a nyelvével a kéjrudamon elkent, de elkalandozott a Mikulás zsákjához is, mert kíváncsi lehetett arra, hogy mit rejtettek el benne!? És ha már a zacsit ajkaival és nyelvével körbejárta, azért elkalandozott a Hoover-gát irányába...

    Kész voltam már tőle, ezért gumiért nyúltam, de a szemembe nézve megjegyezte, hogy még kényeztetni akar! Végül eljött a pillanat és ajkaival felöltöztette bájdorongom, majd a tangát félrehúzva fölém került, és lassan ráereszkedett a csatlakozási pontra. Nagyon nehezen hatoltam be a vágy kapuján, de végül sikeresen eggyé váltunk és sétalovaglásba kezdett. Közben simogattam testét, de valami nem volt jó, a rudazat is veszített az állásából. Vendéglátómat viszont a rajta maradt bugyi zavarta, így lemászott rólam és levettük róla a fehérneműt, rólam pedig a védelmi eszközt.

    Ismét a szájába kerültem egy pillanat alatt. Ajkai finom játékától, nyelvének simogató érintésétől újra bevetésre kész állapotba kerültem. Rövid idő múlva felöltöztetett, majd a hátára feküdt és várta, hogy becsöngessek a vágy kapuján. Miután felvettük a testhelyzetet, óvatosan behatoltam és lassan járattam benne teljes hosszában kéjrudam. Rami imádja a ki-be játékot, ráadásul a buja gondolatainak kapujához megfelelő a kulcsom. Újból eggyé váltunk és miközben nemiszervemmel simogattam legbelül, addig ajkaink összeforrtak és folyamatosan smároltunk. Tudtam és éreztem, hogy pár perc múlva felérhet a csúcsra, így felemelkedtem és gyorsabb tempóra kapcsoltam, de az ujjam is bevetettem és körkörös mozgással a csiklóját izgattam. Amikor kezével megragadta a kanapé támláját, majd harapdálni kezdte a karját és vulgáris beszéddel mondta mit csináljak vele, akkor már tudtam, hogy nincs sok hátra és pár másodperc leforgása után felakadtak a szemei, majd hangos orgazmusát élvezhettem, de a szomszédok is velünk együtt élhették át az örömét.

    Pihenésre nem volt szükségünk, de amikor a számmal a melléhez értem eltolt magától, mert nagyon érzékeny lett az orgazmusa után, így maradt a korábban felvett testhelyzet, és érzékien játszottuk tovább a ki-be játékunkat. Az ujjam ismét bevettem a játékba, majd Rami lábát felhúzva mély benyomásokkal adtam tudtára, hogy nagyon tetszik a móka. Kedves vendéglátómon is láttam és éreztem rajta, hogy kedvére van velem a társasjáték, de ezt szóban is kifejtette és mivel ösztönzőleg hat rám a személye, ezért az érdeklődésem sem lankadt iránta.

    A lábait „V” alakzatban szétnyitotta. Biztos lehetett a győzelmében, de ahogy szeretgettem és aktívan udvaroltam, a kezét a csiklóhoz húztam, majd saját magát izgatta, miközben férfiasságom folyamatosan ki-be járt benne. Jól ismeri a testét, ráadásul irányította ténykedésem, így ismét elérkeztünk az egyik állomásra, de már csöndesebb volt az előzőnél.

    Elismerésre méltó, hogy milyen jól bírja és elegendő számára orgazmus után, ha finoman szeretgetik tovább, majd utána visszatérhetünk a vadabb tempóra. Amikor megkérdezte tőlem szeretkezés közben, hogy bírom-e még szusszal, akkor bele adtam amit csak bírtam, közben körmeivel finoman karcolt a testemre sportcsíkokat, és végül ismét sikerült célba érnie.

    Óra nincs a szobában, de már gyanítottam, hogy véges az időnk, ezért kiszaladtam az asztalhoz és megnéztem a telefonom. Közel jártunk a kalandozásunk végéhez, de a ténykedésem mindenképpen jutalmazni szerette volna, ezért az ágyra parancsolt. A haját feltűzte, majd négykézlábra helyezkedett és ajkai ölelésébe kerültem újra. Nemiszervem már egy kicsit kifáradt a bevetés miatt, ezért arra kértem Ramónát, hogy finoman játszadozzon vele. Nagyon szép látvány volt, ahogy péniszem eltűnik a szájában, közben érezhettem nyelve érintését és ez a játék pár perc után vulkánkitörést eredményezett. Sajnos Raminál nincs ajkai közt érő vég, így az ejakulációt jeleztem felé. Ahogy ajkai finom öleléséből kikerültem már tüzeltem is. Ment az mindenhová, ezért a helyi tisztálkodás helyett a fürdőbe kísért.

    A frissítő zuhany előtt eszembe jutott, hogy előző nap sisakos barátomat megfenyegettem egy hívással. Arra gondoltam, hogy amikor istennője társaságában leszek és idegennyelvi órát ad nekem, akkor bizony megcsörgetem. Az ünnepekre való tekintettel változtattam a tervemen, így a fürdőszoba felé magamhoz vettem a telefonom, majd hívtam kedves barátomat. Közben Rami már várt rám a fürdőben, én pedig a kezébe adtam a telefont, hogy „Valaki” beszélni akar vele! Meglepetés volt mindkét félnek és amíg ők csevegtek, addig én lefürödtem és fel is öltöztem, de mivel nem szeretek bio díszlet lenni, így elfoglaltságot találva magamnak elkezdtem Rami melleit kényeztetni. Vendéglátómat sem kell félteni, mert élő közvetítést adott a vonal másik végére, én pedig az élvezetek mellett hallgattam versenyző barátunkat, hogy mennyire lenne a helyemben, na és persze irányomba bizonyos jelzőket. A levezető petting után elvágtam a vonalat, majd elbúcsúztam vendéglátómtól, aki egy szenvedélyes csók után utamra engedett.
  • Elszámolás:

    A fővárosban megszokott virágcsokornál nagyobbat vittem ajándékba, amit a gyümölccsel együtt az asztalra helyeztem. Szóba sem került közöttünk, csak élveztük egymás társaságát. Minden perce megérte, ez Rami esetében nem is lehet kérdéses.
  • Összkép:

    Az évet jó élménnyel kell indítani, és valami hasonlóval kell befejezni. Az idei év mókázásait Ramival zártam és azt kell mondanom, hogy a legjobb választás volt részemről. A jó szex ismérve nálam az izomláz, és a Ramival töltött kaland után részesültem is benne, aminek még másnap is érezhettem hatását. Brutál jót szeretkeztem egy nagyon jó nővel!
Happy Massage