• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon fedeztem fel hirdetését, mit is mondjak, nagyon kíváncsivá tett a beszámolók alapján a hölgy tehetsége.Délelőtt felhívtam telefonon és rögtön szerencsém is volt.Egy órára rá már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, navigáció segítségével elég könnyen odataláltam.Minden rendben is ment, könnyen találtam parkolót is szinte a ház előtt.A parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Kertes övezetben, de lakásról beszélünk.A bejutás egyszerű és diszkrét volt.A fürdő tiszta, tusfürdő van bőven. Az akciószoba egy franciaágyból áll és egy jól elhelyezett tükrös ajtós szekrényből.Kellően jó helyen van a tükör az események más szögből való nyomon követésére.
  • Lány külseje:

    A képek tökéletesen visszaadják az alakját.Formás vékony hölgyemény, pici fomás cicikkel és kerek popsival.Egy köntösben fogadott, ami alól ki-ki kandikáltak a bimbók néha.
  • Action:

    Telefonon előre jeleztem a közös fürdésre való igényeket, így miután ledobtam a ruhámat elmentünk együtt zuhanyozni. Jól beszappanoztuk egymást különös tekintettel az érzékenyebb területekre.Itt csattant el az első csók is, olyan igazi barátnős nyelvész csók.Megfordult majd a formás popsiját a farkamhoz tolta és masszírozni kezdte vele.Elég kellemes volt a helyzet, de tovább kívántam lépni, így a szoba felé vettük az irányt.
    Ágyra ledőltünk folytattuk közben a csókolózást, miközben a farkam már Amy kezében volt.Pillanatok múlva a szájában, majd a torkán voltam.Fantasztikusan franciázik, mélyen, nyálasan, tövig.Ezt még übereli azzal, hogy folyamatosan koppanásig tolja magának, elképesztő ütemben fel-le járt a feje a farkamon.Több pózban szokott, 69 is volt, puncija finom volt nagyon.Mivel nem bírtam volna már soká, viszont benne akartam lenni, pózt váltottunk. Ő került felülre, majd egy őrületes fordított lovaglóba kezdett.Formás popsiját markoltam mikor elért így a vég.Hatalmasat robbantam.Kis pihenő következett, beszélgettünk egyet, majd következett a második kör.

    Ismét fantasztikus mély és ütemes, élvezkedős franciába kezdett Amy.Ismét csak kapkodtam a levegőt.A folytatás ezúttal azonban más lett, először missziben toltam neki ahogy csak bírtam, majd hátulról, végül áttettem a szűk popsiba.Missziben, térdét felhúzta, csípőt megemelve tette magát elérhetővé számomra.Becsusszantam, majd egyre intenzívebben toltuk.Ismét nem lazsáltunk, pörögtek az események, én viszont kidőltem a vége előtt.Ekkor ismét franciára váltottunk, nem éreztem magamban már erőt egy újabb lövéshez, de Amy kitartott, fantasztikusan szopott és meg is lett az eredménye.Hatalmasat lőttem a szájába.Percekig csak feküdtem és próbáltam magamhoz térni.Miután sikerült , lezuhanyoztam és felöltöztem.Csókok után távoztam is.
  • Elszámolás:

    Iszonyatosan megérte.Szuperül éreztem magam, a francia miatt is már megérte elmenni hozzá.Egy órára mentem, végül mivel túlléptük jócskán ezt, így kiegészítettem a megbeszélt összeget.
    Minden extrát igénybevéve magasabb pesti átlagnak mondanám az egy órát, de nagyon megéri.
  • Összkép:

    Mint írtam és a besziből is remélem kiolvasható nagyon jól éreztem magam.Biztosan visszamegyek még hozzá a jövőben.Köszi Amy! :)
Happy Massage