• Ariella Pompadour

  • Beküldte:
  • Ariella Pompadour reagálása

    Imàdtam minden percet :)
    Szeretem ezt a stílust........nem is ragoznàm tovàbb.
    Koszonom!

  • Egyeztetés:

    Aznap hívtam, kicsit beszélgettünk a lehetőségekről, majd egyeztettük az időpontot, szerencsére éppen szabad volt amikorra kértem.
  • Megközelítés:

    Könnyen lehet parkolni az utcában, de természetesen fizetős. Én autóval mentem, de BKV-val is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, a szoba hangulatosan berendezve, a matrac mellett tükör a falon, amit nagyon szeretek. Tusfürdőből széles választék, a törölköző tiszta.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel, arcos képet csak nálam magasabb rangúak láthatnak, de nem csalódtam, igazán szép arcú és sokat mosolyog. Ezen kívül a popsiját emelném ki, ami igencsak formás és kemény. Kis köntösben fogadott. Vannak tetoválásai, amik nagyon ízlésesek.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején megkérdeztem, hogy benne lenne-e egy közös fürdésben, és igent mondott. Így együtt mentünk fürdeni. A vízhőmérsékletet igyekeztünk úgy beállítani, hogy ő ne fagyjon meg, nekem meg ne okozzon égési sérüléseket, és némi próbálgatás és viccelődés után ezt sikerült elérni. Ő nagy műgonddal látott hozzá a beszappanozásomhoz, minden részletre kiterjedően, melynek sikeressége igen hamar láthatóvá vált. Én se maradtam adósa, alaposan beszappanoztam én is minden stratégiailag fontos területet. Közben átöleltük egymást, duzzadó farkam a hasának simult, majd érzéki csókban forrtunk össze. Utána mindketten kiköpdöstük a szappanhabot a szánkból... :) Egyszerre volt az egész nagyon érzéki és egyben nagyon laza, barátnős, mintha már régóta ismernénk egymást. Megjegyeztem, hogy mennyire hihetetlenül aranyos, mire azt mondta hogy azt szerinte kutyákra szokták mondani...:) Én biztosítottam róla, hogy ez egy abszolút pozitív jelző volt, és az aranyos mellett szexi és kívánatos, amit egyébként ágaskodó farkam egyértelműen jelzett is. Tovább ölelkeztünk, csókolóztunk és simogattuk egymást, igen hosszan. Aztán úgy döntöttünk, hogy ideje bemenni a szobába, így törölközés után bent folytattuk. Javasolta, hogy indítsunk egy rövid masszázzsal, amit jó ötletnek tartottam.
    Átgyúrta a hátam igen kellemesen és szakszerűen. Krémet használt. Aztán kicsit lejjebb menve a combokkal és a popsival is foglalkozott. Bevetett egy kis vibráló masszázsgombát (amúgy fogalmam sincs hogy hívják ezt az eszközt). Nagyon kellemesen vibrált a gerincem mellett, amogy haladt végig a hátamon. Utána egyre lejjebb keveredett, és a belső combokat izgatta a vibrátorral (hölgyvendégek részére kifejezetten ajánlott :). Kezével is egyre intimebb tájakra tévedt, majd jelezte hogy megfordulhatok.
  • Levezetés:

    Fordulás után a kezével izgatott egy kis ideig, majd bevetette ajkait is. Kellemesen, változatosan izgatott, a környéket is kényeztette. Vágytam rá, hogy átöleljem, így feljebb jött és megint csókban forrtunk össze. Öleltük, simogattuk egymást, tényleg az az érzés volt, mintha a barátnőmmel lennék. Formás popsiját jó volt markolni, a melleit kényeztetni. Egy idő után javasoltam a 69-es felállást. Hááát eszméletlen volt amit láttam. Ennyire gyönyörű puncival még életemben nem találkoztam. Csodálatos élmény volt nyelvemmel kényeztetni, a látvány pedig teljesen elvarázsolt. Ő sem tétlenkedett közben, ajkaival kényeztetett, néha kis kézi segítséget is bevetve. Ujjaimmal is izgattam itt is ott is, de csak kívülről. Egy idő után elfáradt ebben a pózban, és inkább szembe fordulva a lábaim között helyezkedett el. Nagyon kellemes és látványos franciában volt részem, kézi segítséggel, ami most így együtt nagyon jól esett. Az ajkai közé robbantam, miközben a szemembe nézett. Fantasztikus volt!
  • Elszámolás:

    Minden benne volt az alapban, amit előre megbeszéltünk, így nem volt semmi probléma, utólag tettem le az asztalkára.
  • Összkép:

    Nagyon barátnős érzésem volt, mintha már hosszú ideje ismernénk egymást. Csókja fantasztikus, egy kis szexi tündér (azt már nem is merem írni hogy mennyire aranyos :). Nagyon jól éreztem magam vele, az elejétől megvolt köztünk az összhang. Csodálatos órát töltöttem vele.
Happy Massage