• Roxy77

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először telefonon próbáltam meg hívni, majd írtam egy sms-t, hogy megbeszéljük a találkát. Másnapra meg is beszéltük és sikerült még fél órát csúsztatnom, mert közbejött valami, ezt probléma nélkül meg tudtuk beszélni.
    Ezt csak információként írom, hogy ne legyen félreértés kollegáktól, de aki telefonon (majd személyesen) keresi artikulálja a szavakat, illetve beszéljen kicsit hangosabban, mert Roxy hallássérült és így gördülékenyebb lesz a kommunikáció.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, a pontos címet csak később kértem el, aztán az volt még egy jó 10 perc séta (valamiért a pláza környékére saccoltam eredetileg).
  • Helyszín:

    Saját lakásán fogad, nincs más a lakásban.
    Igényesen felszerelt, hangulatos helyszín.
    A tusfürdők tekintetében nincs nagy választék, de ez a nem nagy probléma.
  • Lány külseje:

    Ahogy később beszélgetésünk során kiderült, modell lány (is volt), ezen mondjuk úgy nem lepődtem meg.
    Néha Gal Gadot jutott eszembe arcáról, hasonló volt a tekintete.
    A képek visszaadják a valóságot, szerinte a mellei kicsit "lentebb vannak, nem elég feszesek", sajnos a modellvilág a szilikon felé ment és elültette mindenkiben ezt a gondolatot, hogy az eredeti kicsit gravitációnak behódoló (nagyobb) mellek nem jók, de szerintem pont fordítva.
    Feszes, formás feneke van, meg is kérdeztem, hogy sportol-e, de mondta, hogy csak régebben sportolt.
    Sok lánnyal találkoztam már itt és ott, de ilyen szép és erotikával túlfűtött lánnyal nem gyakran találkozik az ember az biztos.
  • Action:

    Eredetileg 1 órára jelentkeztem be, de megkérdeztem, hogy van-e lehetőség esetleg hosszabbítani-e, és megegyeztünk abban, hogy félidőben eldöntjük majd.

    Fürdés után a szobába invitált, ahol állva kezdtünk csókolózni, majd lekerült a melltartó és kértem tőle egy szexi táncot.
    Nagyon jól mozgott az RnB zenére amit betett a háttérbe, néha ráült még bugyiban tánc közben a kicsiénre és úgy csinálta "mintha", miközben hanghatásokkal és az arcmimikájával aktus nélkül is szinte felhúzott a plafonig.
    Csókokkal hintettem be melleit, miközben simogattam lent, kérdeztem, hogy lehet-e esetleg nyelvvel is, de mondta, hogy nem szereti, gondolom higiénia szempontból van ez is (mint a gumis francia).
    Ezután az ágyra dőltünk ahol folytattuk tovább csókolózva simogatni egymást, majd felajánlotta Roxy a gumis franciát amire úgy gondoltam, hogy mivel határon vagyok már így is, ezért kicsit próbáljuk ki, aztán majd jöhet más is.... na ezt a váltást mondjuk úgy kb 1 perc után javasoltam is, mivel Roxy franciája valami elképesztő - lendületesen fel-le járt a szájával, arcát csapkodta a farkammal, majd mélytorok amit néha kicsit túl mélyre is tolt, és közben látni rajta, hogy mennyire élvezi, ilyen gyorslövőknek, mint én ez az élmény általában az első kör végét jelenti, de váltottunk még időben.
    Súgtam a fülébe, hogy üljön inkább rám, aztán mutattam neki egy-két lovagló technikát.
    Cowgirl után doggyban fejeztük be, mindketten nagyon izzadtunk már a végén, forrt a levegő, kellett is egy kis zuhany.

    Zuhany után megbeszéltük, hogy akkor maradok még egy órát és kértem tőle egy masszázst.
    A hátmasszázsa relatív erősebb volt, mint a szokásos, megkértem, hogy nyugodtan fejtsen ki több erőt, jobban szeretem, ha van is hatása - nem csak simogatás.
    Hátmasszázs után fordultam és kaptam még egy kis felsőtest és bal-, jobbkar masszázst is, miközben beszélgettünk ki, merre járt a nagyvilágban mostanában, és megtudtam 1-2 érdekességet is Roxyról, ami főleg a karrierjéhez köthető.
    Masszázs vége felé a kezét letoltam lágyan dél felé célozva egy második felvonásra, majd csókokban forrtunk össze.
    Szájával felhúzta az óvszert és ismét kaptam egy elképesztő franciát - aki szereti az erre a kategóriára specializálódott felnőttfilmeket, azoknak nagyon bejöhet majd a már említett archoz csapkodós nyálcsorgatós mélytorkos francia óra.
    Ezután kértem, hogy hátulról hadd hatoljak be és egy szenvedélyes doggy közben hátraadta a kezét, hogy tudjam húzni magamra.
    Doggy után misszionárius volt a terítéken, de begörcsölt a combom, szóval váltottunk "kis kifli nagy kiflire" - mindketten kapaszkodtunk az ágykeretbe miközben szinkronban "dugtuk egymást" (nem tudom másképp megfogalmazni :) ).
    Hanghatásokból ítélve legalább 1x elvittem őt is a csúcsra, majd engem is utólért a végzet.
  • Elszámolás:

    Ahogy már mások emítették, az átlag duplája körül vannak a rózsaszálak, extrában csak a táncot vettem igénybe ami pár rózsaszirom még pluszban.
  • Összkép:

    Már említettem fentebb, de nálam most ő az abszolút top ebben a kategóriában, ezen az oldalon, okkal ennyi a rózsaszál.
    Biztos, hogy megpróbálom még felkeresni majd a jövőben.
Happy Massage