• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Édes Kapitányom ❤️❤️❤️❤️

    Nekem Te egy nagy kincs vagy :) egy nagyon kedves kapcsolatom :)
    Nagyon sok kedves emlékem fűz hozzád ;)
    Köszönöm hogy újra eljottel és újra épp annyira jól éreztük magunkat mint az első randin :)
    Külön köszönöm , hogy mindig szemmel tartasz és követsz és részt veszel a csevegőmben :)
    Köszönet ezért az édes besziért és remélem minnel hamarabb újra érezhetem minden porcikád :)
    Imádatom Neked :)
    Sokszor Puszillak édes drága kedves Kapitányom! :) ❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Nem részletezném, de a lényeg, hogy nem kicsit nehezen és elhúzódva jött össze randink. Ráadásul közbejött elcsúsztatva jól megérdemelt pihenésünk mit a világ két Napsütötte végén töltöttünk és még ez után sem mentek gördülékenyen a dolgok.
    De kitartásom és Doktornő rugalmassága beérlelte a vágyott randit, mit VTR-en és privátban gördülékenyen egyeztettünk le. Gyakorlatilag csak íly formában beszéltünk meg mindent. Szándékomat előző nap még megerősítettem.
  • Megközelítés:

    A megkapott pontos cím birtokában GPS nélkül is tudtam hová kell érkeznem és játszi könnyedséggel szeltem át a várost Szentendréről. Parkolót - mi fizetős egyből találtam egészen közel, így egy bő tíz percet sétáltam a Környéken. A cím egyébként a IX. kerület frekventált részén található. Villamos viszonylag közel, metró elfogadható távolságban jár. Bejutás és az ajtajáig eljutás a kapuban megkapott útmutatás alapján egyszerű és diszkrét.
  • Helyszín:

    Meg nem momdom, hogy mikor is épülhetett a mostanra már társasházi kezelésben korrektül jól karbantartott épület, de a lényeg, hogy nem lepusztult.
    A lakás is maximálisan alkalmas egy fülledt pásztoróra lebonyolítására mi meglepően otthonosra van berendezve, noha csak a testi-lelki örömök meg/át/kiélésére van. A fürdő tágas és mindent megtalálni benne mi a kémiai affinitást tovább gerjesztéséhez elengedhetetlen. Az előmelegített törülköző vendéglátóm figyelmességét dicséri, míg a száraz kilépő, zuhanyfüggöny a kellő tusfürdő választék a komfortérzetet növeli. A szóbában van hová letenni a holmit éa a lényeg a nagy felületűvé alakítható kanapé, hol a masszázson kívül más örömöket is át lehet élni. Az egész lakásban kellemes az illat, vetkőzésre csábító a hőmérséklet és hangulatos a világítás.
  • Lány külseje:

    Az eddig felsoroltak mit sem értek volna Dr. Szöszi varázslatos személyisége és nem kicsit vágykeltő megjelenése nélkül. Kértem, hogy ne badyban, fűzőben vagy combfixben várjon, hanem valami számára is kellemes laza, de sexi ruciban. Ebből a kérésemből született meg a legújabb fotóin is látható kollekció, mi személyesen látva sokkal ütősebb szemvidító látvány. A beszámolóm mellett egy ilyen fotó található. Mikor előbukkant az ajtó takarásából és lezser mozdulattal szemüvegét levéve annak szárát szájába véve pózolt majdnem leesett az állam és egy pillanatra kerestem a szavakat. Azt hiszem a - De piszokul sexi vagy! mondat hagyte el előszőr a számát és kaptam egy ölelös apró csókot. Akiben ettől a vendégfogadástól nem mozdul meg "valami", az döglött kanárit hord a gatyájában.
    Mivel Szöszi alapvetően kommunikatív alkat, szemvillanásnyi idő alatt túlestem a kezdeti pozitív sokkon és kötetlen beszélgetésbe keveredtünk.
  • Erotikus masszázs:

    A szobában átadtam meglepetéseimet, mit már egy kellemes barátnős ölelés mellett egy forő Doktornős csókkal köszönt meg. Közben Ádám kosztümre vetkőztem és kíséretében a fürdő felé indultunk az előmelegített puha, illatos törülközővel kezemben. Könnyítek ruházatomon én is! - felkiáltással hagyott magamra.
    A szobába visszatérve már csak a bugyi volt rajta. Összebújtunk, öleltük, csókoltuk egymást és a világ legtermészetesebb módján kalangoztak kezeink egymás testén. Rábuktam kebleire mik szinte azonnyomban reagáltak kényeztetésemre, Ő eközben még katonásabbá simogatta férfiasságomat. Nem rossz dolog az állva adok-kapok, de az ágyon elheverve csak izgalmasabb.
    Hanyatt dobtam magam az ágyon, Doktornőt magamhoz húztam és folytattuk egymás hergelését. Nagyon tudja, hogy mi kell az éhes kalandornak és mitől lesz maximálisan túlhevítve a vágya. A nyakamtól apró puszikkal haladt lefelé mellbimbóimnál megállt és amint érezte, hogy fogékony vagyok az élvezetek eme formájára, szájába is vette azokat. Nagyon élvezetes percekben volt részem. Úgy haladt tovább lefelé, hogy felső teste a hasától folyamatosan férfiasságomat cirógatta és amikor már keblei is odaértek egy izgalmas mellkörzésbe kezdett. Tovább fokozva az élvezeteket bekente magát előre melegített olajjal, - mindezt úgy tette, hogy szememnek is tessék, majd emgem is alaposan sikosá tett. Keblei könnyedén siklottak testemen nyakamtól az ágyékomig közben csókját adta hol számra, hol a falloszom buksijára. Amikor lent maradt lassú, lágy Szöszikés tempóban kezdte kezelésbe venni lécem Lágyan nyalogatta, szivogatta, majd eltüntette érzéki ajkai között majd az egészet. A tempó, mélység, ajkai szoritásának váltogatásával, minimális kezezéssel szinte egy punci érzetének illúziójával izgatott olyan szintre, hogy time aut-ot kellett eszközölnöm mehogy korán telelőjem csókos száját.
    Helycsere után fülétől indultam leheletnyi puszikkal nyakán, vállán át (többször csókot lopva) keblei csúcsáig. Itt tobzódtam a jóban egy darabig, - talán mindkettőnk örömére, majd hasán, combjai belsőfelén át érkeztem meg illatos öle nedves réséhez. Teljesen belefeledkeztem az ízletes punci nyalakodásába, közben felváltva halmait gyúrtam. Arra lettem figyelmes, hogy arcát egy párnába fúrja miközben teste az élvezettől táncot járt.
    Mikor kipihegte magát arra kért, hogy csókolgassam vállát, hátát, derekát. Nem volt ellenemre az e fajta játék és nagy élvezettel hintettem apró csókjaimat még poosijára is. Ritka élvezet volt izgató testén legelészni miközben hol a kebleit gyúrtam, hol lába között csillapítottam vágyát.
  • Levezetés:

    Ismét hanyatt feküdtem és csak úgy siklottak az olajtól csollogó keblei testemen. Felváltva számba kerültek a bimbók, lent ágyékomon szánkáztak és egy ilyen alkalommal tovább siklottak combomon és ismét férfiasságom a szájában. Nem akart kivégezni, hanem a már egyszer átélt ajkai finom, lágy odaadásával egyre magasabb szintre varázsolva átadni a határtalan élvezet kapuján. Érezve, hogy innen már nincs vissza út, elengedtem magam és minden feszültségemet kiadtam szájában. Olyan elementáris erővel tört rám az orgazmus, hogy a fájdalom határáig görcsösen megfeszült testem. Ebben a villanás szerüen rám törő érzésben lebegtem egy ideig. Egészen addig ápolt puha ajkaival míg lassan ismét visszanyertem tudatom, megtörölgetett és kiment egy szájöblítésre.
    Amikor visszatért én még mindig félájultan pihentem. Mutatta feküdjek hasra, hogy megmasszírozzon. Hátam, vállam, nyakam, karom biztos kezekben volt és nagyon jól estek olajtól csúszó mozdulatai. Masszázsa a cirógatásnál sokkal hatékonyabb volt, de nem mondanám erősnek. Pont olyan volt, hogy mire végére ért kezdhette volna elölről.
    De nem a masszázst!
  • Elszámolás:

    A bővebb infójában is van erre irányuló útmutatás és VTR-en is kiveséztül ezt, de azért távozásom előtt rákérdeztem és a csokrot letettem valahova.
    Biztos, hogy letettem, mert nem telefonált rám.
    Az NFVSZ extra, de összességében egy korrekt csokor.
  • Összkép:

    Erre a flash-érzésre jellemző, hogy nem tudom hová tettem le a csokrot, gyalog vágtam neki a lépcsőháznak a ház előtt meg tanácstalan volta merre is van autóm, feketét vagy a szürkét keressem?
    Ilyen egy felejthetetlen Dr. Szöszi hatás.
Happy Massage