• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mondanám, hogy Ramival évek óta próbáltam egyeztetni, de azért ez nem teljesen lenne igaz, viszont az utóbbi időben kitartóan igyekeztem.
    Végül jó pár nappal előre jeleztem egy lehetséges időpontot, ami neki is megfelelt, s először kérdőjelesen, majd pedig véglegesen fixáltuk is.
    Rugalmas volt, s teljesen korrekt.
    Mikor először beszéltem vele telón, olyat mondott, amivel be is lopta magát vele, s megerősítette bennem azt, hogy mennem kell.
  • Megközelítés:

    Megkapott címet természetesen ismeri az okos.
    Ház előtt parkoltam, s este már díjmentesen is.
    BKV egyik járata is a ház előtt tesz le, már ha valaki azzal szándékozik érkezni.
  • Helyszín:

    Pazar kis lakosztály.
    Fellelhető benne minden ami kell.
    Szobában strapabíró ágy, tükrös szekrény.
    Fürdő is teljes mértékben felszerelt.
  • Lány külseje:

    Rami régóta a kedvenceim között szerepelt, így csak az volt a kérdés, hogy mikor is jön el az idő.

    Arckitakarással hirdet, de senkit sem érhet csalódás. Bájos arca van, csábos-mosolygós szemekkel, csókos szájjal. A hosszú hajkoronája természetes, s vadítóan fekete. Cicijei pont olyanok, mint a képein, csak éppen tapinthatóak és kézzel foghatóak. Derekát majdnem át tudtam fogni, kerek popsija pedig igényli a markolgatást. Egyszerűen kívánatos az egész lénye!

    Szexis fekete fehérneműben várt, a hozzá illő combfixben. Formás alakja tökéletesen ki is rajzolódott. Bajban vagyok, mert a megfelelő pillanatban azt sem tudom hogyan is bújt ki belőle....
    Raminak van egy olyan fokú erotikus, perverz és pajzán kisugárzása, ami bizony keveseknek adatik meg. S nem csak a külső jegyeiben, hanem a mozdulataiban is fellelhetőek ezek a tulajdonságai. Mindig valami hasonlóakról álmodozik az ember, s nála ez fel is lelhető.

    Közvetlen és öntudatos teremtés, már amennyire persze meg lehet ezt ítélni ilyen rövid ismeretség után. Nem biztos, hogy mindenki vevő az ő természetére, de nem is ezért van gondolom itt.
    Nem mellesleg úgy vettem észre, hogy Rami pont az a fajta, mint én: vagy teszünk valamit, vagy inkább neki sem állunk. Tehát félmunkát nem ismer.
  • Action:

    Őszintén szólva az első pillanatokban volt némi kétség bennem, de ez csak egy kósza gondolat volt és ahogy kezdtek telni a másodpercek egyre inkább azt éreztem, hogy itt bizony elemében leszünk. S ahogy teltek a percek egyre inkább forrósodott a levegő köztünk, s egyre jobban belemerültünk egymásba.

    Fürdést követően bevonultunk a szobába, s az ágy mellett elcsattant az első csók. Igazából Rami kezdeményezte, majd miután megízleltük egymást jött szép lassan a többi is. Rég kaptam már ilyen csókot, talán eszemet sem tudom mikor. Annyira beleéltük ebbe magunkat, hogy szinte rátapadtunk egymás szájára. Érezni rajta, hogy szeret csókolni, s nem hogy szeret, de még tud is, különben nem így adta volna. Number 1 a csókja, ezt kijelenthetem.

    Aztán valahogy kibújt a ruciból és lefeküdtünk az ágyra, ahol átengedte nekem annak a kényelmesebbik részét. Tovább incselkedtünk, s nyaltuk-faltuk egymást. Többször jelét adta, hogy kedvére való a kis előjátékunk. Kezelésbe vette gyengébbik testrészem, s úgy játszott és foglalkozott vele, ami párját ritkítja. Szánkázott rajta le-fől, s olyan technikát nyomott, hogy kapkodnom kellett néha a levegő után. A nyelvtechnikája is egyedi, meg amikor mélyebbre engedi az se mindennapi, s amikor a szemeivel pajzánul rám nézett, mintha azt sugallta volna, hogy ez bizony neki is jó. Aztán érdekes technikával újra meglepett, amikor nem vette be, de a zacsikat nyalta, s a benyálazott ujjával pedig a makkomat izgatta, na ezzel is az egekbe tudott volna kergetni. Igyekeztem is nyújtani az időt, de csak izgatott, s hamarosan váltanunk kellett. Francia tudása tökéletes.

    Ő feküdt hanyatt, amire állítólag kíváncsi is volt, hogy mi fog ezután következni. Jöttem én, s irány a szája, pár jól irányzott csókért. Le se akart szállni a számról, de csak elindultam lefelé. Csókolgattam végig a testét és csak leértem a fazonírozott puncijához. Hosszú lábait előbb próbáltam combfixen keresztül végig csókolni, de nem igazán sikerült mindenhova puszit lehelnem, ezért inkább bevetettem magam kedvenc testrés(z)emhez. Öröm volt kényeztetni, s közben lestem minden rezdülését, s az is élmény teli volt, ahogy Rami jutott egyre csak feljebb és feljebb míg nem megremegve megadta magát.

    Miután sikerült visszarázódnia és magához térnie, ismét engem vett kezelésbe, s élvezhettem izgató nyelvjátékát. Felcsigázott, felizgatott, de bátran mondhatom, hogy szinte a randink egészén ez jött át nekem. Szerettem volna már mélyrehatóbban megismerni, ezért javasoltam is a mozgalmasabb együttlétet. Elkúszott az ágy másik végében lévő védős cuccért, de persze úgy, hogy szinte a szemem elé pucsított be. A kis gonosz, de azért sem úszta meg, el is kaptam a hátsóját és leheltem rá pár puszit ide meg oda, közben ringatta csípőjét. Szájával helyezte rám a védőst, s nyeregbe is pattant. Lassan mozgott, s néha gyorsított, de inkább a finomabb tempót nyomtuk. Közben felém hajolt, egymás szemébe néztünk, s váltottunk egyre érzékibb kalandra. Teljesen feltüzelt ez a lány, s tudta nagyon jól, hogy mit és hogyan kell.

    Szerettem/tünk volna kicsit mozizni, ezért tükör elé fordultunk, s hátulról támadtam. A látvány magáért beszélt, szinte darázsderék, s bepucsított hátsó, hát kell ennél több?! Itt is felvettük a szemkontaktust, s toltuk ahogy bírtuk, de inkább csak a finomabb fajtából, közben meg markoltam popsiját, mert állítólag azt is szereti. A kis gonosz többször is rám szorított, s abban a pillanatban mindig búján rám kacsintott, amivel az őrületbe tudott volna kergetni, s kergetett is. A legmegfelelőbb pillanatban sikerült elszállnom, mint a győzelmi zászló.

    Leápolt, innom adott - remélem nem ittam ki a vízkészletéből -, kis dumcsi, s az időm túllépve búcsúcsókkal távoztam.

    Úgy volt tökéletes ez a találka, ahogy volt. Viszont bizonyosan lehet még fokozni.......de az majd a jövő zenéje lesz.
  • Elszámolás:

    Bővebb infójából minden hasznos információt meg lehet tudni.
    Előre adtam át, borítékban az asztalra téve, ami emlékezetem szerint végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Mit mondjak, egyelőre még Rami hatása alatt vagyok, s ez nem is baj, sőt! Olyat művelt velem, amit nem mostanában élhettem át.
    Tud ez a lány/hölgy, szó mi szó! Az meg hogy szinte végig mosolygott, hab volt a tortán.
    Olyan érzésekkel léptem ki a Kisasszony ajtaján, hogy ide bizony újból be kell lépni.
Happy Massage