• Ariella Pompadour

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt láttam meg a hirdetését, VTR-en keresztül vettem fel Ariellával a kapcsolatot,hamar válaszolt is, majd telefonon beszéltük meg a pontos időpontot, címet, programot.Mindez a randi előtt két nappal történt, telefonon vele beszélgettem.
  • Megközelítés:

    Metróval mentem, a metró állomásától kb.5 percre van a randi helyszíne. A cím alapján könnyű megtalálni az új építésű házat, parkolás valószínűleg nehéz lehet az Üllői útról nyíló utcában.
  • Helyszín:

    A lakás jó állapotú, tiszta, a célnak megfelelően jól felszerelt.Két szoba van a randizóknak, van egy nagyobb étkező helység is. A fürdőszobában minden megtalálható, minden fajta tusfürdő, fürdőkád _zuhanyfüggönnyel( ez a megoldás ilyen modern építésű házban, egy kicsit régiesnek tűnik), de végeredményben rendben van minden.
    A randi helyszíne egy kis szoba, amiben megtalálható minden -ablaknál elhelyezett tatamin, ruhának fogas,tükör. Ennyire emlékszem.
  • Lány külseje:

    A liftből kilépve, pár lépésnyire már nyílott is ki az ajtó, az ajtó mögött ott rejtőzött Ariella.Olyan barátságosan fogadott, hogy sajnos nem emlékszem mi volt rajta, tanga az biztos, mert azt később én vettem le, melltartó. Szóval ahogy beléptem, mintha a régi barátnőm lenne ,szájra puszi, örömteli mosolygós arc.Ahogy mentem utána a szoba felé, vettem szemügyre formás alakját. Csodás volt.A szobában átadtam neki kedvenc édességét ,csókkal meg is köszönte.Vetkőzés után kaptam puha törülközőt, irány a fürdő. Mire visszajöttem melltartó már nem volt rajta.Folyt.köv.
  • Erotikus masszázs:

    Hát...a masszázsra fordított idő az nem sok volt, a végén kértem meg a nyakam masszírozására.Kérésem volt ,hogy erősen masszírozzon -hozzátettem még hogy nyugodtan fojtogasson-de hál’ istennek ezt nem vette komolyan-. Végeredményben jól esett tevékenysége,amit kértem az teljesült.
    Azért volt " komolyabb" masszázs is ,azt én végeztem.Szóval a fürdőből visszatérvén, már csak félig volt felöltözve, az ölembe ültettem, hogy megbeszéljük a továbbiakat. Megbeszélésünk kissé elhúzódott, ismerkedtünk egymással, csókolództunk.Közben megismerkedtem formás cicikkel , kemény fenekével, puha szájával.Nem tudom mennyi idő múlva megegyeztünk, hogy megmasszírozom. Hasra feküdt, olajjal finoman bekentem a hátát,szerintem szakszerűen masszíroztam, így haladtam szépen lefelé, közben gyönyörködtem Ariellában.Fenekénél már ismerkedtem puncijával, amit jól fogadott.Folyt.köv.
  • Levezetés:

    Ariella megfordult, s elölről kezdtem áldásos tevékenységemet.Masszázs közben csókolództunk is. Cicijei láthatóan jól fogadták a cirógatást, így lassan haladván, a lábakat nem kihagyva, elértem a gyönyörű rózsaszín kertbe. Először a rózsaszín szirmokat simogattam ,közben nem feledkeztem meg a cicik karbantartásáról sem.Puszilgattam combjának belső felét, kellő nedvesedés után ujjammal is kezdtem kényeztetni.most már a nyelvemet is igénybe vettem , nyalakodtam, izgattam, műveltem a rózsaszín kelyhet, aminek meg is lett az eredménye, megszédítettem Ariellát.Feljebb húzódva összefonódva csókolództunk.
    Így pihentünk, majd én a hátamra feküdtem, Ariella finoman bekent olajjal, s elkezdett rajtam csúszkálni, mellével középtájamon izgatott, felfelé jött szép lassan, a csók nem maradt el.Isteni volt.Szájjal kezdett el kényeztetni, golyókat nyaldosta, puszilgatta.Megmerevedett végtagomat a szájába vette, megkezdődött a kivégzésem. Makkomat finoman nyaldosta, néha a kezével is rásegített.A szájában lett végem. Megvárta míg lenyugszom, ezután szépen ,finoman letisztogatott.
    Ezután még összefonódva pihentünk, simogattuk egymást, majd sor került az előzőekben leírt nyak masszázsra.A végén kölcsönösen lemostuk egymásról az olajat.Végül öltözés, virágszálak letéve, távozás.
  • Elszámolás:

    Nem tudom ,hogy van e extra,nekem így volt elég.
  • Összkép:

    Egy nagyon barátságos , közvetlen , jó alakú hölgyet ismertem meg .Erre a másfél órára barátnőt kaptam, nagyon jól éreztem magamat a társaságában, remélem, hogy Ő is.Remélem, hogy máskor is randizhatunk.
Happy Massage