• Sexy Sky Doll

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    E-mailbe egyeztettem időpontot, ami hamar meg is lett. Nagyon rugalmasak, és segítőkészel voltak.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. Van egy nagy parkoló közvetlenül a hely mellett, ami eléggé tömve volt, de még így is sikerült viszonylag hamar találni parkolót. A parkolási díj, egyáltalán nem drága.
  • Helyszín:

    Modern, letisztut, igényes. Az előtér, a fürdő, és a baszoba is hangulatos, tiszta, mindenhol jó illat kifejezetten a ba(ba)szobában :) kifejezetten tetszett az illatosító amit használnak. Kellemes és hangulatba hozza az embert. Ami talán még elférne a szobában, az egy fogas a ruháknak.
  • Lány külseje:

    Alapvetően a baba megfelel a képen látottaknak. Nyilvánvalóan nincsen annyira kisminkelve, de ettől függetlenül teljesen olyan mint a képeken. A test pedig 100%-ban ugyanolyan mint a képeken.
    Összességében az egész babának nagyon kellemes a tapintása. A mellek, és a popsi kifejezetten. Sky baba 40 kg, és nem segít :D ebből adódóan számolni kell egy kis plusz pakolgatással, ha pózt akar váltani vele az ember. A kezek, és a lábak, az egész baba beállítása nem atomfizika, de érdemes átgondolni mit hogyan állítasz be mielőtt nekiállnál emelgetni a babát. Hogy senki ne ott lepődjön meg, azt hozzá kell tennem, hogy az ujjain azért látszik már, hogy kissé viseltesek, de ezt egyáltalán nem illúzióromboló módon kell elképzelni, és nem tart semmiből úgy állítani a kezeit hogy be legyenek hajtva az ujjai. Mivel ez az a rész a babán ami a leggyengébb, és legvékonyabb, ezért ezt könnyebben is sérül. De ahogy írtam is, semmi komoly
    Összességében a baba véleményem szerint nagyon renben van, nem lehet rá panasz.
  • Action:

    2 órát töltöttem vele. Sky babán, sexy piros babydoll, piros harisnya, és egy arany színű magassarkú volt. Ez utóbbit azonnal le is vettem róla, mivel nekem nem igazán jön be az arany szín pláne nem magassarkúban.
    Az ágyon ülve várt. Hanyatt fektettem az ágyon és levettem róla a bugyit, valamint félrehúztam a babydollt hogy ne takarja el a hatalmas melleit. Iszonyat jók fogásra. Kis síkosítóval még jobban nézett ki ahogy a nagy mellei csillogtak a vöröses hangulatvilágításban. Én már harcra készen álltam, védőfelszerelésben. Sky is kapott rendesen síkosítót, (ugyanis tanultam az első esetből Lucy babával, amikor nem tettem elég síkosítót a megfelelő helyre, és nagyon nehezen tudtam behatolni. Jóval több síkosító kell mint elsőre gondolná az ember, mivel nyilvánvaló okok miatt a babák ebben nem fognak segíteni :D )
    Tehát, Sky is kapott síkosítót bőven, nem csak puncira, de kifejezett figyelmet fordítva arra is, hogy odabenn is legyen elég síkosító. Mivel én már tudtam mi lesz a végzete a popsijának, ezért annak a síkosságáról is gondoskodtam rendesen kívül-belül!!! (tényeg nagyon fontos)
    Nagyon jó érzés volt behatolni, a puncija kellemesen szűk, nem csak az elején, de bentebb is. Meglepően élethű a punci érintése síkosítóval. Ha nem néznék oda, és egy kicsit melegebb lenne a "bőre" gond nélkül azt hihetném, hogy igazi. Miközben toltam Skyt a melleit sem felejtettem el. Nagyon izgató a látvány, ahogy azok a hatalmas cicik ringatóznak minden egyes lökésnél. Közben gondoltam lecsekkolom milyen a popsi, úgyhogy az ujjammal "körbenéztem" mizu odabenn. Éreztem hogy szűk lesz :D Az is volt. Ide aztán pláne kell a síkosító, mert ez még szűkebb mint a puncija, ami természetesen nem baj, mert ha egyszer becsusszant a szerszám, akkor nagy élvezetet tud nyújtani. Bal kézzel a mellét, jobb kézzel a csípőjét szorítottam, és úgy toltam a fenekébe, percekig, majd lábait felemeltem magam mellől, egymás mellé tettem, és a combjába kapaszkodva elég kemény tempót diktálva lőttem tele a popsijában a gumit.
    Ezután következett 15 perc pihi, tisztálkodás, és agyalás a következő pózon. Úgy döntöttem, hogyom kicsit pihenni a lányt odalenn, és megnézem mit tud a szájával. Itt sem kellett csalódnom :) az ágy mellé térdeltettem Skyt, kezeit hátratettem a formás nagy popsijára. így nézett rám, ekkor már teljesen meztelenül, csak a harisnya volt rajta (lusta voltam levenni :D ) Hatalmas mellei, még mindig csillogtak a síkosítótól a vöröses fényben. Eléggé adta a látvány. Szokásos kör, síkosító a szájára, és szájába, majd amikor már készen álltam, jöhetett a támadás szemből. Nem finnyáskodott, egyből bevette tövig :D Az az igazság, hogy a mélytorok amúgy is a gyengém, ezért itt oda kellett figyelnem hogy ne menjek el olyan hamar, mert ahhoz képest hogy baba, nagyon jól lehet franciáztatni. Kifejezetten tetszett, hogy cuppogó hangot adott ki közben. Nincs odabenn túl sok hely, eléggé jól rászorít a lány a szerszámra, de azért el lehet férni. koppant az orra a hasamon. Ebben a szobában, a szekrényt teljesen tükör fedi, ami látványnak sem volt utolsó, mivel a haja teljesen takarta az arcát oldalt, így tükörből nézve teljesen olyan volt mintha egy igazi nő dolgozna rajtam. 10 perc kemény mélytorok után, hatalmasat durrantam a szájában.
    Megint szünet, most kicsit több, mint elsőre. Volt időm inni, és kitalálni a következő szitut. Úgy döntöttem, ismét a popsija lesz nyertes, de most hátulról fogom elkapni a csajt.
    Szépen hasra fektettem az ágyon, betérdeltem mögé, és kezdtem el tolni Skyt. Eléggé izgató volt a látvány. A mellei eléggé nagyon ahhoz, hogy még így hason fekve is kilógjanak kicsit mind a két oldalra, plusz a legjobb látvány az volt ahogy tövig eltűnt a szerszám a feszes kerek popsijában. Nem is változtattam ezen a pózon semmit, néhányszor ráfeküdtem a hátára és úgy toltam a popsiját, de végül mögötte térdelve teljesen elmélyülve a fenekében értem véget egy óriási durranással miközben a popsiját markoltam.
    Még mindig volt időm, de nem voltam benne biztos hogy nekikezdek-e egy negyedik menetnek. Gondoltam várok még, addig elleszek, aztán majd látom. Addig addig, hogy mégiscsak felpiszkálta a fantáziámat. Az ágy szélére térdeltettem úgy, hogy popsijával szinte ráült a lábaira. A puncijával kezdtem, közben hátulról remekül rá lehet markolni a melleire. A csípőjét és mellét szorítva toltam Skyt, majd áttettem a számomra oly kedves, és szűk popsijába. Nem siettem el a dolgot, kiélveztem keményen, mert hátulról aztán végképp csak a testhő, és maximum a bőr érintése az amin észre lehet venni, hogy nem igazi nő. (Na meg persze nem beszél :D ) A két mellét szorítva, hatalmasat élveztem a fenekébe.
    Megvolt az alap tisztogatás, és kicsit visszaállt a pulzusom is :D Skyt sem hagytam természetesen csak úgy ott, vissza öltöztettem, és egy alap ágy szélén ülős pozícióban hagytam ott. Persze tudom hogy nem érző lény, de azért mégsem akartam úgy otthagyni :D
  • Elszámolás:

    E-mailben tájékoztattak arról, mennyivel is készüljek. Az érkezés után megmutatták a szobat, és Skyt, majd átadásra került .
  • Összkép:

    Remek élményekkel távoztam. Itt nyilván lehet olyat is kérés nélkül, amit egy nővel nem, vagy csak nagyon körülményesen. pl a baba nem fog a kényszerfrancia vagy a popsiszex miatt nyavajogni, és gond nélkül megengedi. Természetesen attól függetlenül, hogy nagyon jó vele, nem szabad elfelejteni, hogy bármit is lehet, egy ilyen babával, azért az igazi nők jobbak :) ez egy különleges, számomra még 2. alkalommal is új élmény volt, de azért nem pártolnék át véglegesen :D
    Összességében minden rendben volt, és pozitív élmény volt. Amit megemlítenék, (nem negatívumként, csak észrevétel) egy szék, vagy 1 személyes fotel jó volna minden szobába, mert sok olyan póz van, amit nem vagy csak nehezen lehet kivitelezni az ágyon, vagy ágyat igénybe véve.
Happy Massage