• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem ez az első beszámolóm Nikiról, de nem is az utolsó. VTR-en jelentkeztem az édes Nikihez, aki nagyon hamar vissza is jelzett. Mindent megbeszéltünk: kedden reggel kilencet írtam, de mivel a közlekedés elég rossz vidékről Kelenföldre, ezért végül 9:30-ban egyeztünk meg. Niki javasolta ez utóbbit, mire én azt mondtam rendben, de sok millió puszit kérek cserébe. Niki megígérte, hogy megkapom a puszikat :D
  • Megközelítés:

    Kelenföldi tripla tornyokban található a kéjlak, a járást jól ismertem, igaz a csengő kódot még mindig nem jegyeztem meg. BKV M4 oda visz, de aki akar, jöhet vonattal, autóval, taxival, aki ismeri a helyszínt, az tudja, hogy a megközelítéssel nincs gond. A parkolás még mindig ingyenes, én a ház előtt parkoltam le. 9:28-kor hívtam Nikit, aki 9:30-kor visszajelzett. Felhívtam és ezután a kapott csengő számmal felcsengettem, mire ő kinyitotta a kaput.
  • Helyszín:

    A lakás kétszobás, de mi csak egy szobát használtunk. A bejárati ajtóval szemben a nagyobb szobában volt az ágy és a kanapé, jobbra a fürdőszoba, ahol zuhanykabinban lehet lemosakodni. A fürdő jó állapotú, minden tiszta, Nikinél sosem volt panaszom erre, most is rendben volt minden: a száraz, friss törülköző előre kikészítve várt a kanapén, a fürdőszobában pedig volt szájvíz, kispohár és többféle tusfürdő.
  • Lány külseje:

    A megérkezésemkor Niki puszival fogadott, nagy örömmel öleltem meg, jó volt több hónap után újra látni és ő is örült nekem. Rögtön gyönyörűséges, dús kebleire néztem, szinte azonnal beléjük markoltam volna, de sajnos koszos volt az autótól a kezem, így erre még várnom kellett. Niki képei is szépek, de élőben ő még gyönyörűbb. A melleit már dicsértem százszor, de százegyszer is azt mondom, hogy ilyen nagyon szexi, dús melleket ritkán kap kézbe az ember. Nikinek csodálatosan kék szeme és kedves mosolyú arca van, nagyon vonzó lány, aki után megfordulnék.
    De az alakja is szuper, imádom kerek fenekét, és nagyon bejönnek az egyéb testrészei: puncija borotvált, kóstolásra való, és van egy kis hasika, amit jó simogatni. Igazi nő, akit nagyon jól esik ölelgetni, megfogni, jó érezni, amikor mellettem van.
    Azt hiszem valami egyrészes fekete kombinét és combharisnyát viselt, meg is jegyeztem, hogy mivel nemrég volt Mikulás, igazán felvehette volna a piros ruhát is. Mivel rögtön beszélgetni kezdtünk, mindenféle téma szóba került, ez pedig azt eredményezte, hogy elmúlt kezdeti szorongásom (még ennyi idő és találka után is van bennem szorongás), így jó kedvvel, ellazultan indultam fürdeni.
  • Action:

    Az alapos zuhany után, meg a szájöblítés után siettem vissza Hozzá. Már nem kellettek a szavak, rövid cici masszírozás után egy forró csókot kaptam. Niki ezzel megkezdte a millió puszik megadását, amit még a VTR-ben ígért nekem. Fogta magát, rám hajolt és én teljesen megadtam magam.
    Kényelmesebb helyzetbe küldött, párnát raktam a fejem alá és így nézhettem, ahogy a mellei közé veszi addigra már nagyra duzzadt szerszámom, mondtam is neki, hogy ilyet nem is tudom, hogy mikor csinált velem. Közben simogattam, ahol értem, egyre forróbb lett a testünk. Niki csillogó szemekkel járt a kedvemben, szájjal is izgatott, fantasztikus érzés volt.
    Azt hiszem először fenékkel felém fordulva ült rá, de ez nem is számít, imádtam mindent, amit csinált. Aztán fordulás, hátulról folytattam, kis igazítás után kényelmesen feneke mögé helyezkedtem és így szerelmeskedtünk. Közben hátát, fenekét simogattam, de azért melleit is megtaláltam, egyre inkább azt éreztem, hogy szinte eggyé válunk. Niki lehasalt, éreztem egész testét magam alatt, és ilyenkor csak ezek az érzések számítanak, az, hogy együtt vagyunk és örömöt okozunk egymásnak.
    Újabb fordulás után szemből, misszionárius pózban folytattuk, itt megint sok csók csattant el, egyre hevesebben vert a szívem, akartam ezt a szép lányt, kívántam és egyre csak kívántam őt. Az eddigi találkáinktól eltérően mintha közelebb kerültünk volna egymáshoz, biztos, hogy Nikinek is jó volt az, amit vele műveltem, kis arca forrón simult az arcomhoz, szinte elvesztünk egymás ölelésében - őszintén szólva régen éreztem magam ilyen felszabadultan!
    Niki végül kézzel és simogatással fejezte be nálam ezt a csodás találkát.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem, de kaptam helyette millió forró csókot, amit innen is megköszönnék újra. Nagyon csodás reggelem volt a múlt hét keddi, rég nem éreztem magam olyan jól, annyi kedvességet és törődést kaptam Nikitől.
    A rózsaszálakat előre kiszámoltam (átlagos) és távozás előtt tettem le. Niki még utoljára odajött, megcirógathattam bőrét, csókolóztunk, simogattam melleit, majd fájó szívvel távoztam.
  • Összkép:

    Dal a kis hercegnőnek

    Kis hercegnõ újra veled
    Ébredni oly kellemes
    Lágy szellő selyem simogat
    Mikor piros ajkad csókot ad.

    Szép álomból felriadtam
    Ne menj, ó, ne menj mondtam
    De a kis hercegnő csak kacag
    Csókot dob és ágyamban hagy
Happy Massage