• DORKA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Köszönöm a beszidet, örülök hogy jól érezted magad velem, nagyon szívesen várlak máskor is!! :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Dorkát, azonnal felvette. Kedves hangja volt telefonban és értelmes. Hallatszik ha már valaki nem a legélesebb kés a fiókban :D !! Az egyeztetés simán ment.
  • Megközelítés:

    A XIII.ker-ben található. Autóval mentem, könnyen meglehet közelíteni több irányból! Tömegközlekedéssel ha a Westend-et belőjük, onnan már nem sok séta! Parkolóhely volt bőven, mondjuk nem tudom milyen a helyzet csúcsidőben.
    Új építésű társasház, egyértelműen kivan írva a házszám.
  • Helyszín:

    Mint említettem, új építésű társasház. A lakás nagyon otthonosan van berendezve. Többen dolgoznak, de ez abszolút nem zavaró, nagyon figyelnek arra hogy ne találkozzunk mással. A lakás nagyon tiszta rendezett. A fürdőben tüsfürdő katalógus :D ! Tényleg nagyon tiszta! A szoba ahol voltunk, megvolt világítva LED fénnyel és óriási tükör is van a falon. Nem kell taglalnom hogy mire jó !!! :D Kellemes zene szólt. Masszázs olajok stb. Maximális rendeben van a lakás!
  • Lány külseje:

    Valami eszméletlen!!!!!!! Az arca meglepően nem az amire számítottam, de ennek ellenére nagyon nagyon bejött. Olyan szexuális kisugárzása van, hogy nem lehet ellenállni neki. Szimpatikus szexi lány. Ami a leginkább a földbe döngölt az a popsija. Hát az valami emberfeletti! Ilyen tökéletesre kiedzett, kerek kemény méretes (jó értelemben) popsit még soha nem láttam maximum képeken! Fekete csipkés fehérnemű volt rajta. A hasa tökéletes, tenyérbe illő mellek ami szintén nagyon csodás!
  • Action:

    A külsőjéből kiindulva, amikor megláttam azt az arcot belépéskor már elkezdett hevesen verni szívem. Ritka az ilyen kisugárzású lány. Letusolás előtt még egy selyem köntös volt rajta. Letusoltam a szobába érve ott ült és várt rám. Leültem az ágyra ő felállt és ledobta magáról a köntöst. Na akkor láttam meg azt a feneket ami beleégett az agyamba. Egyből olyan kemény lettem, hogy meg is jegyezte :D Kértem hogy úgy franciázzon hogy a fenekét lássak a korábban említett óriási tükörben. Nagyon kellemesen franciázik. Kézzel szájjal felváltva csinálta. Nem kellett sokáig várnom hogy úgy érezzem ideje betenni :D Kértem, hogy lovagoljon rajta. Vajon miért? :D Markolásztam azt a csúcs feneket. Felgugolt úgy döngölt bele az ágyba :P Jó alaposan megpakoltam én is alulról. Kutya pózra váltottunk. Olyan indulatokat váltott ki belőlem a látvány, hogy úgy toltam be mintha az életem múlna rajta :D A végén misszionárius pózban is csináltuk. A befejezést kézzel kértem. Letérdelt elém. Kértem, hogy nézzen a szemembe és kéressen kicsit :P Azok a szemek, arc, ahogy mélyen a szemembe nézett közben pedig majdnem elértem a csúcsra, felejthetetlen volt.
  • Elszámolás:

    Semmilyen extrát nem kértem. Nem volt rá szükség. Maximálisan kielégítő volt a popsija és a tekintete. Ha lenne extra, talán a felcsatolhatót próbálnám ki!! Remélem egyszer bevállalja :P
    Az elszámolás szerintem korrekt. Nincs kivetnivalóm!
  • Összkép:

    A hirdetéséből csak a testét láttam. Aggódtam kicsit az arca miatt, de a fentiekben leírtak szerintem alátámasztják azt hogy eddigi legjobb élményem ami volt!!! Őt csak ajánlani tudom mindenkinek akinek a popsi a gyengéje és egy olyan tekintet ami magában is kielégítő :)
Happy Massage