• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam előtte nap és tájékoztatást kértem minden részletre kiterjedően. Már a telefonban nagyon szimpatikusnak találtam mivel nagyon intelligens válaszokat kaptam a kérdéseimre. Annyiban maradtunk amikor a fővárosban járok akkor megkeresem mivel már a délelőtti órákban vagyis elég korán reggel a kolléganők is felveszik a telefont. Másnap reggel csörögtem és ismét Annához volt szerencsém és le is fixáltuk a másfél órára kiterjedő programot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a GPS segítéségével ezért nem volt nehéz odatalálni. A BKK könnyen odavisz pár perc séta a megálló. A környéken parkolót találni nem egyszerű javaslom mindenkinek hogy előbb érkezzen.
  • Helyszín:

    Egy régebbi bérház magasabb emelete ahol Anna megtalálható. A lakás nagyon szépen van berendezve a bejutás Anna elmondása szerinte trükkös de mivel megkaptam minden instrukciót így egyszerűen ment. A fürdőszobában óriási zuhanyzó, bőven elfér benne egyszerre akár több ember is. A masszázsszobában pedig tatami található ami szintén hatalmas úgyhogy van bőven hely a huncutkodásra. Higiénia és tisztítás csillagos ötös.
  • Lány külseje:

    A képek alapján látszik hogy Anna egy nagyon jó genetikai tulajdonságokkal vagy kemény munka árán elért adottságokkal rendelkezik. Természetesen ahogy az adatlapon is olvasható a plasztikai sebész is segített remek testének megformálásában. Gyönyörű mosolygós arc, telt ajkak, méretes szilikon cicik, lapos has, formás lábak és eszméletlen dögös popsi jellemzi vendéglátóm. Bármely tini szerintem cserélne vele rögtön
  • Erotikus masszázs:

    Kronológiai sorrendben mivel másfél órára látogattam meg Annát ez a találkozásunk közepén volt. Ezért megkérem minden egyes kedves olvasót hogy "lapozzon" a következő fejezetre.

    Törölgetés nem kellett olyan nagy mennyiségben mert Anna mindent eltűntetett jókislány módjára. Hasra feküdtem és elkezdett maszírozni. Nem olajjal hanem krémmel történt ha minden igaz. Nagyon szakszerű volt minden mozdulat. Közepes erősséggel maszírozott minden testrészre kiterjedően ami nagyon jól esett és teljesen felfrissített.

    Vállaknál kezdte majd egyik kar és a másik kar következett végig a tenyerekig és az ujjakig. Miután végzett a felső testrészekkel következett a derék, majd lábak és újra egy kis hát és nyakmasszázs. Aki a kellemes erotika mellett igényes és frissítő de nem szétszedős masszázsra vágyik annak Anna tökéletes választás. Wellness masszázsra erotika nélkül is elmennék hozzá a plusz csak a ráadás.

    Miközben masszírozott végig beszélgettünk és jó társaságában, intelligens beszélgetőpartner mellett repül az idő a teljes ellazulás mellett éreztem hogy jönnek az apró benyúlások, simulások és egyik pillanatban Anna már a fülem puszilta és a hasam alá nyúlva elkezdte a kezével való izgatást.

    Akkor ismét lapozzunk a kényeztetéshez...
  • Levezetés:

    Megérkezésem után Anna beinvitált az előtérbe és gyors két puszi váltás után már úgy beszélgettünk mintha ezer éve ismernénk egymást. A hangulat már így a kezdetek kezdetén adott volt. Természetesen volt bennem némi félsz az arckitakarástól stb. de meg kell mindenkit nyugtassak a képek az 1/10 Anna a valóságban 100/10. Egy narancssárga színű egykeruhában fogadott ami sejtette hogy testének vonalai nagyon is rendben lesznek.

    A szobába mentünk közben megkérdezte hogy mit kérek inni, nagyon széles a repertoár de én csak vizet kértem. Gyors vetkőzés, fürdő és már mentem is vissza a szobába. A programot leegyeztettük és mivel az vezeték híve vagyok abban maradtunk hogy élek a 1,5 órában a kétszeri lehetőséggel. Nem volt kétségem afelől hogy Annával ez tuti menni fog (így is lett).

    Folyamatosan mosolygott amióta beléptem és kis huncut vigyorral az arcán mondta hogy akkor Ő most megszabadul a kis rucitól én dőljek hátra és élvezzem a műsort így a hosszú év után. Lágyan kezdett el simogatni és puszilgatni miközben a hátamon feküdtem, arra semmi szükség nem volt hogy hadrendbe álljak mert a vizuális látványtól már készen álltam mindenre. A combomtól felfelé haladt az apró puszikkal végül loptam tőle pár szájra-uszít majd csókot is. Miután elindult lefelé először a zsacsival majd a combom puszilgatásával ingerelt. Majd szépen lassan elkezdte végigcsókolni a férfiasságom végül oldalról közelítve kapta be.

    Innentől fogva nehéz lesz részletezni a dolgokat mert amit kaptam az volt a mennyei örömök tárházának a felsorakoztatása. Oldalról szopott, alulról nyalta a zacist és a golyókat. Hol teljesen bevette, hol makkomon pörgött a nyelve, egyszóval a tárházában lévő minden technikát megkaptam. Közben gyengéden használta a kezét de nem túl sokat éppen amennyire csak kell. Közepes időtartamig bírtam a kényeztetést és végül felültem és szóltam hogy most végem és Anna szájában végeztem be. Hagyott szépen lassan lenyugodni és hosszan élvezhettem még meleg szája éppenhogy szorítását. Az utódok Szilviában landoltak. Ezután mindketten kortyoltunk és kis vizet és elkezdődött a masszázs...

    A második felvonás az elsőhöz képest eltérő volt. Hasamon feküdtem Anna pedig alulról benyúlva kezdte meg kézzel a tevékenységét de a fülledt erotika miatt pár mp alatt rögtön állt a zászló ezért a csípőmet kicsit feljebb toltam kényelmi szempontok miatt és ekkor jött a meglepetés, Anna nyelvvel kezdte kényeztetni az ánuszom, miközben kezével, hol csak az egyikkel hol mindkettővel alulról izgatott.

    Ez így ment amíg mondta hogy forduljak meg. Innentől fogva a koreográfia szintén hasonló volt mint az előző esetben. Kérdeztem hogy a kis bugyitól meg lehet-e szabadulni amire a válasz igen volt. Szívesen viszonoztam volna a kapottakat, de a telefonban is beszéltük hogy hagyjunk valamit a következő randira is. A puncija szép volt, kis percing található felette és egy apró ki leszállópálya. Nagyon csábító volt.

    Azonban most én voltam főszerepben. Miközben változatos módon nagyon enyhe kézhasználat mellett változatosan kényeztetett a háton fekvő pozícióban kicsit felültem és simogattam a ciciket és bámultam gömbölyödő fenekét és élveztem a tevékenységét.

    Jó ideig bírtam, másodjára nehezen szokott menni de itt kétség sem volt hogy Anna biztosan másodjára is a csúcsra visz. Hevesebb kézmozdulatok és makkom nyelvvel való izgatása Anna hosszú szorgos tevékenységének gyümölcseként meghozta a várva várt eredményt. Ismét hatalmasat élveztem a szájába. Itt még hosszabb megnyitatási fázis vette kezdetét ajkai enyhe szorítása között. Az utódok ismét Szilviában végezték. Hátra feküdtem és beszélgettünk még kicsit míg visszatértem a Földre.

    Kiment megnézni a fürdőt, kaptam új törölközőt és elkísért megmosni a hátam amit nagyon köszönök utólag is (nagyon figyelmes mozdulat). Öltözés, ajándék átadása, búcsúzás és indultam utamnak tovább.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le a szekrényre a telefonban megbeszélt csokrot ami a jelenlegi átlag felett pár szállal van. Először voltam nem kérte előre nagyon korrekt volt.
  • Összkép:

    Anna egy gyönyörű, bomba testű, helyes arcú, közvetlen nő zseniális franciával és nagyon kellemes masszázstudással. Nekem maximálisan megérte a 1,5 találkozó mert minden egyes másodpercét élveztem amit együtt töltöttünk. Egyből megvolt az összhang és így a randi után maximális elégedettséggel távoztam és biztos vagyok benne hogy újra meg fogom látogatni Annát és bepótoljuk az Ő kényeztetését is :)
Happy Massage