• Nadett

  • Beküldte:
  • Nadett reagálása

    Édesem!
    Úgy érzem, méltó befejezése volt a Mohács utcai kalandoknak. Talán a sok randink közül, ez volt a legkülönlegesebb.. (természetesen az összes fantasztikus volt, de ez kimagaslóan). És nem a pezsgőknek köszönhetjük, hanem mert már ennyire jól "ismerjük egymást". Minden egyes mozdulatunk a másik felé már-már kiszámítható. Ezzel nincs is baj, ez így szuper ahogyan van. Bár mindig színesítjük valami kis extrával, így biztos vagyok benne.. sosem ununk majd egymásra! Várom már a következő randinkat..
    Csókjaimat küldöm

  • Egyeztetés:

    Már a múltkori hármas szeánsz után pár perccel úgy voltam, hogy ismétlés kell Nadettből, feldobtam az opciókat neki, kért egy kis türelmet, majd rábólintott az egyikre. Innentől kezdve már csak a randi apróbb részleteit kellett előre egyeztetni, érthető okokból nem volt nagyon bonyolult feladat, készségesen vevő volt mind az én ötleteimre, mind pedig ő is inspirált :)
  • Megközelítés:

    Mivel ez volt az utolsó ezen a helyen töltött nap, ezért tényleg csak az archívum kedvéért: Lehel-Róbert Károly sarkától egy kisebb séta, új építésű házban csecse kis lakás a nem túl sokadik de nem is túl alacsonyan lévő emeleten.
    Megközelítése BKV-val, bringával, autóval és gyalogosan sem lehet túl nehéz, aki eltéved, az magára vessen. Az esti időpontra tekintettel két kört is kellett mennem, mire elég közeli parkolóhelyet találtam, hogy ne ázzak ronggyá, mire a kapuhoz érek.
  • Helyszín:

    Nagyon csecse kis lakás, de a közelgő költözésre tekintettel már elkezdték a csajok lecsupaszítani, a mi kis szentélyünk viszont megmaradt még ma estére. Volt minden, mi szemnek és szájnak ingere, tusfürdő, öblögető, törülközö, fotel, szobainas (ja nem is, az már nem volt, de nem is hiányzott, kéznél kellett legyen menet közben a türcsi). Ja igen, kellőképpen nedvszívó tartozék, szóval erre sincs panasz. Tényleg, itt még sose volt okom panaszra :)
  • Lány külseje:

    Már megénekeltem korábban, most csak annyival tudom kiegészíteni, hogy kivételesen tökéletesen emlékszem, mi volt rajta :) Kis cselesen mindenhol körbevezetett lakk hatású body, ami éppen csak annyit takart, hogy ne látszódjón előről minden, hátul pedig két helyen is meg kellett kösse + volt három pánt popsitájékon + a fekete combfix. Egyébiránt Nadett továbbra is csodaszép, fekete keretes szemüvege mögül kacér és mindentértő pillantással fogadott, széles vigyorral, rövid szöszke haj, pici de igen érzékeny cickók, és csodálatos popsi, lapos hasát pedig talán már megénekelték mások is :)
    Szóval Nadettboszi még mindig hazavinnélek :)
  • Erotikus masszázs:

    Ugye legelső alkalommal volt még masszázs. Most nem. Most sem. Pótoltuk mással. Mondjuk úgy, hogy volt felvezetés.

    Szóval a sztori: megérkeztem, mindkét kezem teli, mivel az előzetes tervek alapján megünnepeltük az utolsó randiját ebben a lakásban :) Ez ugye egy üveg pezsgő neki, meg egy üveg kölyökpezsgő nekem, mert én vezetek :)
    Plusz az egyéb tervekhez illő apró ajcsik. Na szóval, a jól behűtött pezsgők a kezemben, nem is mertem ajtónyitás után nagyon letapizni, mert fagysérülést szenvedett volna, így csak finom smárolás jött az ajtóban, cipő lerúg és már mentünk is a szobába. Lepakoltam mindent, igyekeztem úgy átölelni, hogy ne fagyasszam le, szerencsére a jó meleg szobában hamar lehetőségem nyílt átölelni is Nadettet. Csacsogtunkés csóköztunk egy keveset, miközben méretet vettünk egymás intimebb testrészeiről csak úgy ruhán keresztül, majd rámutatott a fürdőajtóra és az előkészített törülközőre.
    Fürdés után mire visszatértem, már a tatamin feküdt a hasán és lusta csábító pillantással hívogatott magára. Nem is voltam rest, végigcsókoltam a hátát, a fenekét, amire ő kiemelte a popsiját, hogy jobban hozzáférhessek, én belekóstoltam... még mindig finom nedves punci, ami rám várt. Kis idő múlva megfordítottam és szemből is elkezdtem csókolgatni. Na jó, ezek nem csókok voltak, hanem konkrétan kinyaltam. Menetrendszerűen érkezett a csipőkiemelés, csipőkörözés és a kuncogás is.
    Mellétérdeltem és megragadta a kistesót, én pedig az ágyékát simogattam tovább. Kisvártatva hamar a szájába vett, és szinte azonnal tövig magába húzott a fenekemnél fogva, miközben hörgött az élvezettől...
  • Levezetés:

    Bár az egész randi egységesen egy tömény testi-lelki-mentális kényeztetés volt, én már itt patakokban izzadtam, kellett egy kis pihenő. Fel is keltünk, hogy koccintsunk. Kibontottam mindkét pezsgőt, Nadett meg csak izgult, hogy ki ne durranjon a dugó, szóval "varázsoltam" pukkanás nélkül, majd töltöttünk és koccintottunk. Jó is volt ez a kis pihenő, majd újra összeölelkeztünk és állva folytattuk ott, ahol abbahagytuk. Kicsit rendhagyó módon nem fogom részletezni minden egyes mozzanatát a történteknek, de igen hamar mély benyomásokat sikerült tennem Nadettra, elsőként is jól benyálazta a kezemet a torkával, a már megénekelt "letuszkolja a torkáig" módon, majd el nem eresztve a farkamat, a puncijához vezette a kezem, miközben igyekezett minél jobb hozzáférést biztosítani az élvezeteihez. Nem számoltuk, de csúnyán lemaradtam... és - lehet a késői időpontra tekintettel - nem is igazán voltam topformában. Na de Nadett ezt magasan letojta, letérdelt a tatamin, és tökéletes kiszolgálásban részesültem. Volt szájüregben cuppogós és onnan kicuppantós szopás, volt tövig magába húzás, nyálhíd, majszolás, golyószopogatás. Komolyan felsorolni sem lehet, mi mindent művelt velem, rólam meg csak tovább ömlött a víz... kicsit túl volt fűtve a lakás :)
    A végére kézbe vettem az irányítást, miközben ott nyalogatott, ahol csak ért, és őt is megkértem, hogy mutassa meg, hogyan élvezkedik a saját elképzelései szerint... és már csak azt kérdeztem meg, hová is szeretné kapni a kitermelt javakat. Válaszul közelebb hajolt és kinyújtotta a nyelvét, amire én már csak hördültem és kitáraztam jobbra-balra mozgatva a nyelvén a farkamat. Óriási volt...
    És a java csak most következett, a maradék pezsgővel elbeszélgettük a hátralévő időt (és még jócskán többet is). Számomra a randi ezen része legalább annyit számított, mint az eddigiek. Elkísért még fürdeni, bohóckodtunk is közben egy keveset, de sajnos én már képtelen lettem volna bármelyik erotikus reakcióra (Nadett mondjuk még bírta volna szerintem)... még egy utolsó koccintás, aztan elperdültem hazafelé, remegő lábakkal, teljesen kielégülve,
  • Elszámolás:

    Szokásosan a randi végén került a kis asztalkára, kb a pesti átlagnak hívható extrákkal is. Igyekeztem figyelembe venni a múltkori számításomba esett bakit is, bár ez nem tartozik szorosan ide, amire az előzetes egyeztetések során Nadett csak annyit mondott, h ugyan, hagyd már. Minden egyes szirom jó helyre került ebben a csokorban :)
  • Összkép:

    Jajj, erre mit is lehetne mondani! Nadett egy tünemény, szélvész boszorka, de közben emberként is csodálatos. Tudom, ha megvan a kémia, akkor sokkal könnyebb, de Ő szerintem ezt bárkivel könnyedén megoldja, és alkalmazkodik a partneréhez. Velem mindig kedves, sziporkázos, riposztolós, íveket húzogatósan humoros, de komolyabb témákról is könnyű és élvezetes vele társalogni. Bár teljesen lefárasztott, ez egy nagyon jóleső testi-lelki fáradtság volt. Nagyon hosszan ülepedett ez a randi, vannak cenzúrázott részletek, de remélem, így is kerek lett.
    Köszönöm, hogy én lehettem a Mohács utcában az utolsó vendéged :*
Happy Massage