• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban töbször próbálkoztam sikertelenül, de ma mellém állt Fortuna: csörgetésem után egy vidám hang azt felelte, hogy Ő is ráér a nekem is végre megfelelő időpontban. A kitartásom egy csodás randival díjazta drága Enikő. Megkaptam a pontos koordinátákat és már indulhattam is:)
  • Megközelítés:

    Fővárosunk legcsodásabb részét szinte minden közlekedési eszközzel el lehet érni (kőhajításnyira a Batthyány tér és a Margit híd budai hídfő is), tehát a kézenfekvő választás Enikő meglátogatásához a négykerekűt elfelejteni. A parkolás egyébként így sem lehetetlen, de valószínűleg felesleges köröket nehéz megúszni. Egy előző században épült csodás állapotban lévő házban található a leánytanya, ahol nem sokat kellett várnom a bejárati ajtó előtt topogva. Megkaptam az instrukciókat és pár emeletet magam mögött hagyva már a lakás nyíló ajtaja várt.
  • Helyszín:

    Az ajtóban egy kutyus, az ajtó mögött a lakás Űrnője. A lakásba toppanva egy kis előszoba fogadott, ahol a cipőt és kabátot lehámozhatja magáról a betérő (Enikőn kívül csak egy kutyus van a lakban). Minden egyéb helyiség innen nyílik. A fürdő tágas és minden kellő jóval (tusfürdő dzsungel és pár flaska szájvíz poharakkal) ellátva. A tetthely egy egész nagy szoba ülőgarnitúrával és egy nagy franciaággyal. Az ágy nem túl puha (pont ideális) és egy picit zenél intenzívebb mozgás esetén. Nagyon barátságos lányrezidencia:)
  • Lány külseje:

    Enikő az ajtóban mosolyogva állva megölelt és adott két puszit. Hát, nem jöttem rossz helyre. Nem véletlen a sok remek beszámoló: Enikő egy bombázó. A képekről is látszik, hogy egy csodásan karbantartott domborulatokkal megáldott hölgyről beszélünk. Az arckitakarástól tartóknak sincs mitől félni: a széparcú Vendéglátóm mosolya minden férfit levesz a lábáról (a franciájáról nem is beszélve). Remek idomait fogadásomkor csak alsóneművel fedte
  • Action:

    Szóval már az ajtóban barátságot kötöttünk. És egy kicsit a kutyussal is:)
    Egy kis csevej közben szabadultam meg a felesleges ruhadarabjaimtól, majd egy rövid vizesblokk látogatásról visszatérve megszabadítottam szép Partnernőmet a felső textiltől (az alsó már kézen-közön eltűnt). Csókolózva fonódtunk egymásra/ba az ágyon. Nagyon finoman csókol. Aztán elindultam hagyományos utamra a kéjbarlang irányába. A kebleket mohón ízlelgetve szabadon lévő kezeimmel simogattam az elérhető/ingerelhető pontokat: a szabadon lévő másik keblet és a kényeztetésre éhes puncit. Drága Enikő ajkát sóhajok hagyták el. Oldalt váltottam, hogy ne legyen olyan egyhangú, majd a combok irányába indultam. A finom kehelybe nyalintva újabb sóhajok szakadtak fel a csókos ajkakról. Különböző ütemben és erősséggel körözve nyelvemmel próbáltam az egyre jobban tekergőző csípőmozgásokkal reagáló Vendéglátóm kedvében járni, aki formás lábait a vállamra/hátamra téve egy kis idő után remegve elrepült az élvezetek mezejére. Visszavágót követelve a hátamra parancsolt és megkezdődött a franciaóra. Szerintem taníthatná: hihetetlenül finoman műveli tökéletes intenzitással mélyre engedve, hogy partnere a legjobban élvezhesse. Sokáig nem hagyhattam, mert már nagyon vártam a behatolás pillanatát. Felülre kerekedve hatoltam a nedvesen szűk kehelybe. Lassan mozogtunk, majd gyorsítottunk a tempón. Enikő sóhajtozva élvezte a tevékenységem, mely kisvártatva engem is élvezéshez juttatott. Rövid tisztítás után folytattuk a csevejt állatokról/emberekről/életről: nagyon jó társalkodó partner. Az időnk már szinte lejárt, amikor jelezte: ha még bennem maradt egy lehetőség akkor még nem enged el. Gyors alvázmosás után következett egy újabb felejthetetlen francia, melyet gyors merevedés követett. Hiába, aki tud, az tud. Megpróbálkoztunk a popsival, de sajnos már nem voltam elég kemény. Maradtunk a kutyus pozíciónál és a puncinál. Briliáns választásnak bizonyult, mivel mindkettőnk élvezetére egy rövid menet után újra elélveztem. Kis idő után könnyes bücsú következett, hiszen az idő már elröppent.
  • Elszámolás:

    Drága Enikőnél minden van, mi szemnek és szájnak ingere. Ehhez képest az átlagosnak is titulált javadalmazás igen csekélynek mondható. Abszolút korrekt, sőt...
  • Összkép:

    Enikő egy igen jó formában lévő hölgy, aki képes csak a mosolyával az ujjai köré csavarni a férfinépet. Nagyon jól éreztem magam a Társaságában. Nem kérdés a visszatérésem, kiváltképpen a kívánatos popsi meghódítása végett is.
Happy Massage