• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, mikor láttam, hogy elérhető. 1 órával később már találkoztunk. Bár a telefonban nem értett mindent a vonal hibája miatt, türelmes maradt végig az egyeztetés során. Szimpatikus volt a hangja.
  • Megközelítés:

    Telefonban megadta a címet, budai rövid kis utca. Könnyen odatalálni, hétköznap a parkolás talán nehezebb. A házhoz érve kaptam kapukódot, majd bejutva a megfelelő emeleten a nyitott ajtó mögött már várt.
  • Helyszín:

    Tiszta, és felújított lakás, néhány régi bútorral. A fürdő is tiszta, egy kád, zuhanyfüggönnyel. Kis poharak a szájöblítéshez. Gyors fürdés után mentem vissza a szobába.
    Az ágy egy kinyitott kanapé, mely a mozgásunk ritmusában kopogott. Ezzel együtt minden megfelelő volt arra, amit terveztünk, illetve tettünk.
    Ajtó felett egy óra segít követni az idő múlását.
  • Lány külseje:

    Szerintem a képek egy kicsit korábban készülhettek, pociban, és derékban éreztem kis növekedést a fotókhoz képest.
    Ezzel együtt magas, helyes arcú lány, haja copfban, de valahogy feltűzve. Én a korábbi beszámolók alapján úgy hittem, szebb az arca. Ugyanakkor a cicik gyönyörű, nagy méretűek, és nagyon szép, feszesek! Ő is mondta, hogy elégedett velük, és teljes joggal!
    Egy szexi harisnyában, és ilyen body jellegű fekete csipke cuccban fogadott.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve az ágyon várt engem, szóval nem haboztam, mellé heveredtem. Néhány barátkozó mondatot, és csókot követően azonnal a cicikre buktam, elkezdtem csókolgatni, puszilgatni, amire ő finoman elkezdte puszilgatni a vállam.
    Majd újra finom csókok, és utána lejjebb ment, hogy kényeztessen. Nagyon finom francia kezdődött. Kezezés nélkül, csak szájjal, és nyelvvel dolgozott, először az oszlop tövénél, és a golyóknál, majd szájába vett, és jó mélyen finoman a szájában tarva szívott, és fel le mozgott rajtam.
    Néhány perc után kértem, hogy legyen kölcsönös. Finom volt, és jó illatú és bár nem értem el semmi hatást, én mégis élveztem. Egyszer kértem, hogy lassítson is, ekkor ismét az alsőbb részekkel kezdett foglalkozni, ismét nagyon jólesően.
    Néhány percet követően kértem, hogy üljön bele, mert szerettem volna ismét közelebb kerülni a cicikhez. A gumihúzásnál a segítségemet kérte, és mivel közben egy kicsit lelohadtam, szájjal hozott újra helyzetbe.
    Beleült, meglovagolt, de úgy, hogy közben elértem őt a számmal. Néha átvettem a tempót, majd ő vette vissza.
    Ismét pózcserét kértem, ezuttal én kerültem felülre Mivel közeledett a vég, és mivel erre lehetőségem is volt, kértem, hogy a szájával segítsen befejezni az első kört.
    Fölé térdeltem, és remek munkát végezve kivégzett, nagyon jó volt! Hagyott megnyugodni, utána hagyta el csak a szobát, hogy a száját kiöblítse.
    Visszatérve mellém feküdt, és mindenfélékről beszélgetünk. Értelmes, kedves lány jó vele beszélgetni.
    Az összekötő csevelyt követően ismét a szájára vett, és ugyanolyan könnyen helyzetbe hozott, mint az elején.
    Ez alkalommal azt kértem, hogy hátulról támadhassak.
    Mivel a gumi felrakását követően megint puhább lettem, kicsit segített szájjal, majd jöhetett a mindent bele. Szépen tolta hátra a fenekét, de valahogy nem igazán találtuk el egymás ritmusát. Ezzel együtt így ért a vég a második forduló végén.
  • Elszámolás:

    Ami engem érdekelt, azt mind megkaptam az alap elszámolás szerint, és összességében nagyon kedvezőnek ítélem az elszámolást.
  • Összkép:

    Amikor megláttam, kicsit csalódott voltam, mert szebbnek, és karcsúbbnak gondoltam. Ezzel együtt maradtam, és nem bántam meg.
    Mindenben nagyon készséges volt, és bár valahogy nem alakult ki az igazi összhang, panaszra mégsem volt okom.
    Megismertem egy nagyon kedves, aranyos, és készséges lányt, aki mindenben a kedvemre tett.
Happy Massage