• Amira

  • Beküldte:
  • Amira reagálása

    Kedves Hatakamata!

    Nagyon köszönöm az Istennős beszit! :) Örülök, hogy jól érezted magad! Várlak vissza szeretettel!
    Puszi
    Amira

  • Egyeztetés:

    Vtr-en történt az egyeztetés a randevú előtt egy nappal, majd telefonon is hívtam, mert kíváncsi voltam a hangjára is. Könnyen el lehet érni.
  • Megközelítés:

    Az Árpád híd vonzás körzetében található Amira. A bkk teljes arzenálja megtalálható a közelben Metró, Villamos, Buszok, de még a Volán busz pályaudvar is elérhető közelségbe van. Parkoló hely is akad bőven lelehet tenni a járgányt nyugodtan.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű társas ház nem túl magas emeletén található. Fiatalosan van berendezve mindenhol patika tisztaság. A tett helyen egy nagyon masszív franciaágy, szoba inas a ruháknak, hangulat világítás, szóval minden ami kell. A fürdőben modern zuhany kabin tágas, többféle tus fürdővel van felszerelve és persze a szájvíz, nagy nedvszívó törölköző meg a száraz kilépő is van.
  • Lány külseje:

    Amira egy csodaszép bombázó pici lány. Mikor megpillantottam még a lélegzetem is elakadt.
    A képeken ő van, élőben sokkal szebb, arcos képei csak a diszkréció miatt nincsenek, gyönyörű a mosolya.
  • Action:

    Pár perc késéssel érkeztem ami nem jellemző rám, a kapuból hívtam ahol megkaptam a megfelelő koordinátákat a bejutáshoz.
    Az ajtó mögött megbújva várt egy fehér szexi bugyi és melltartóban. Puszival üdvözölt és beinvitált a baba szobába ahol ép csak lepakoltam a ruháimat kaptam egy törölközőt és már indultam is a fürdőszobába, hogy lemossam az út porát.
    Visszatérve a fürdőszobából jobban szemügyre vettem Amirát alig tudtam betelni szépségével meg a csodálatos alakjával.
    Leheveredtünk az ágyra és én mint a gyerek aki megkapja a karácsonyi ajándékát azzal a lelkesedéssel kezdtem el kicsomagolni Amirát. Először a melltartótól szabadítottam meg, itt egy kicsit elidőztem az ikreknél majd haladtam egyre lejjebb dél felé ahol lekerült a bugyi is és belekostólhattam végre a gyönyörű puncijába. Én teljes erőbedobással minden tudásomat bevetve időt energiát nem sajnálva nyaltam faltam csodás kelyhét, de ő azt mondta, hogy inkább cseréljünk, mert szeretne engem kényeztetni. Nagyon nem ellenkeztem kényelembe helyeztem magam, ahogy tanácsolta.
    Eszméletlenül jól tud franciázni, végig puszilgatta a testem. Eleinte a zacsival a gólyokkal játszott ami nagyon izgató volt, majd ahogy már többen is megírták a rúdon játszott, majd a makkomon is pörgette a nyelvét és elkezdte szopni ami fantasztikusan jó volt. Alig bírtam kinyögni, de azt is csak halkan, hogy jó lenne egy kicsit dugni is. Mosolygott és már vette is elő a védőfelszerelést. Megkérdezte szeretném.e, ha felülre jönne erősen bólogattam, hogy igen és már helyezkedett is, hátulról és oldalról ült bele ez valami eszméletlenül jó volt. talán fél perc kellett hozzá, hogy tele lőjem a gumit.
    Majd letisztogatott és beszélgettünk az élet nagy dolgairól, lassan kezdett lejárni az időm egy gyors tusolást és egy érzékeny búcsút vettem.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke a Bővebb infóban olvasható, én előre adtam át mert így szoktam.
    Letettem a fésülködő asztalra.
  • Összkép:

    Amira egy mosolygós bájos kedves lány aki mindent megtesz, hogy a vendég minnél jobban érezze magát.
    Még remélem találkozunk.
Happy Massage