• Noémi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Személyes üzenetekben egyeztettünk, majd VTR-en pontosítottuk az időpontot. Telefonon egyszer sem sikerült vele beszélnem, de így is könnyedén eljutottam hozzá.
  • Megközelítés:

    Gps könnyedén megtalálta a címet, parkolni a szomszédos utcában nem lehetetlen, fizetős övezet. Bkv megálló a kaputól 100 méter.
  • Helyszín:

    Régi bérház ( körgangos) bejutás után telefonos instrukciók követésével könnyen a lakás ajtajában találtam magam. Odabent rend, tisztaság, pici szoba, földön egy matraccal. Falon tükör, jól lehet mozizni benne. Fürdőben sarokkád, száraz kilépő, előmelegített törölköző és minden, ami a tisztálkodáshoz kell. A lakást többen használják, de senkivel sem találkoztam, a diszkréció profin volt megoldva.
  • Lány külseje:

    Aki a képek alapján megy Noémihez csalódni biztos nem fog. Gyönyörű hamvas, üde bőr, igéző tekintet, formás cicik, fergeteges popsi és nem utolsó sorban a kisugárzása, melyet a képek nem adnak vissza, ami megfogott. Már amikor megláttam az ajtó mögött kukucskálva, tudtam, hogy csodálatos 2 óra elébe nézek.
  • Erotikus masszázs:

    Felvezetés után kezdődött a masszázs, kérdezte mivel mehet, krémmel, olajjal, illatos, semleges, szóval teljes a választék. Lábnál, talpakkal indított, ügyesen átgyúrta, majd egyre feljebb következett a teljes láb, hát, majd a karok és kézfej. Folyamatosan érzékeltette, hogy nem sima masszázson van az ember, benyúlásokkal, apró puszikkal éreztette az erotikus létet. Pont jólesően, kellő erővel masszírozott, hogy mennyire szakszerű? Kit érdekel, amikor egy ilyen bomba csajszi kényeztet és cirógat!
  • Levezetés:

    A hosszú randi adta lehetőségre való tekintettel 2 kényeztetést beszéltünk meg, de előbb én vettem birtokba testét, melyet simogattam és puszilgattam, ahol csak értem, egyszerűen nem tudtam betelni vele. Elérkeztem hamvas puncijához, melyet szépen lassan, kicsit húzva őt vettem be, de utána nem fogtam magam vissza és habzsoltam, mígnem remegni kezdett és átadta magát az élvezetnek. Ekkor nem álltam le, tovább kényeztettem és még többször is éreztem teste megfeszülését és remegését, kezeinek szorítását. Következett a "büntetésem", végig puszilgatott, lassan ért le a farkamhoz, már alig vártam, hogy bekapja, de nem siettettem, hagytam, hogy simán történjenek a dolgok. Amikor bekapta az maga volt a mennyország, bólogatott teljes odaadással, amit a tükörben remekül lehetett követni, egy pillanatra sem lankadt lelkesedése, így pici szájában végezték az utódok. Ezután jött a masszázs!
    Második körre 69-et javasolt, amit kaján vigyorral az arcomon elfogadtam és újból mézédes punciját hódíthattam meg, miközben ő a farkamat cumizta. Remegésig nyaltam csodálatos kelyhét, melyek sorozatban érték gazella testét, amitől még lelkesebben cumizott. Mindketten kielégülve omlottunk egymás mellé és pihegtünk időnk hátralévő részében.
  • Elszámolás:

    Az üzenetekben megbeszéltek a helyszínen sem változtak, amit megbeszéltünk, azt maradéktalanul teljesítette.
  • Összkép:

    Teljesen feltöltődve távoztam egy végtelenül tüneményes lánytól, akinél jó volt az erotika, a masszázs és még jó beszélgető partner is, és már a következő randinkat tervezgetem.
Happy Massage