• Nadett

  • Beküldte:
  • Nadett reagálása

    Drága Dgab!
    Miután megemlítetted, hogy te nem is szoktál ilyen sokat csókolózni egy randi alatt, még jobban tetszett a dolog. A csók az valóban egy nagyon bensőséges dolog, de ha a kémia meg van, szerintem nem is lehet kibírni nélküle. Én legalábbis késztetést éreztem.. de ezt észre vetted te is.
    Csodásan éreztem magam.. Olyan volt az első randink, mintha már a századik lett volna. Látod.. erről a kémiáról beszélek!
    Fantasztikusan leírtad a randinkat, semmit sem hagytál ki. Ez így kerek, és tökéletes!
    Természetesen ismétlést követel!
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Mikor Nadett hirdetése és vele a szebbnél szebb fotói napvilágot láttak, hát bevallom, azonnal kedvenc lett a drága és rögtön elcsábultam :) Csodálatos leányzó, fantasztikusan formás idomok, nem is csoda, jöttek is a vágykeltő beszámolók sorban.
    Nagy kíváncsisággal olvastam ezeket a beszámolókat és elég hamar egyértelművé vált számomra, nekem ennél a bájos hölgynél van a helyem :)
    Privátban indítottam a kapcsolatfelvételt, Nadett pedig mindig nagyon kedvesen válaszolt, mondhatom körbeudvaroltam az üzeneteimmel és ezek után már csak a személyes találkozó időpontja volt kérdéses, amelyet az izgalmas üzenetváltásink után már mindketten nagyon vártunk.
    Majdnem sikerült is célt érni, de az utolsó pillanatban a fránya munkám közbe szólt és így még egy hetet csúszott a nagy nap. Privátban ajánlottam Nadettnek új időpontot, melyet a pihenő napjai utáni első munkanapjára terveztem és nagy örömömre ez neki is megfelelt. Ezt már csak a VTR megerősítés követte és részemről a türelmetlen várakozás. Telefonos kapcsolat nem volt, a tündéri hangját már csak a kapuban, belépés előtt hallhattam.
  • Megközelítés:

    Nadett új helyre költözött. Mondjuk nekem a régi helye is új lett volna, hiszen a mostani volt az első találkozónk, de itt gyorsan megjegyzem: ezt a randinkat soha nem fogom elfelejteni, annyira csodálatos volt, majd meglátjátok a továbbiakban, hogy miért is :)…srácok HOSSZÚ lesz, de így kerek egész az élmény leírása…tehát jelenleg Nadett már a Marina parton a szép új építésű lakóingatlanok egyikében található meg. Aki tömegközlekedéssel érkezik, annak a Pláza megközelítését ajánlanám, majd onnan pár perc egészségügyi séta. Autóval is nagyon egyszerű, csak ahogy láttam a parkolás lehet egy picit nehézkes, mert ez a ház előtt közvetlenül nem lehetséges, de a környező utcákban biztosan megoldható.
  • Helyszín:

    A helyszínről olyan nagyon sok újdonságot már nem nagyon lehet mondani, a Marina part gondolom sokunknak megvan és tudjátok, mire lehet ott számítani.
    Azért aki nem ismeri…elegáns, többemeletes társasházak sokasága, a bejutás szokás szerint kapukódos megoldással történik, majd lifttel irány a megadott szintre. A lakás, úgymint maga a lakóépület is kifogástalan állapotú. Nadett szépsége engem teljesen rabul ejtett, ezért mikor először élőben megpillantottam a szemeimet nem is tudtam már róla levenni, így a lakás feltérképezése részemről elég gyengére sikeredett, de végül is ugye nem háztűznézőbe mentem, a vendéglátóm százezerszer szebb volt, mint bármilyen lakás. Így csak azok a helységek maradtam meg bennem, ahol megfordultam.
    A gyönyörök birodalma azaz Nadett szobája egy kisebb szobácska volt, benne egy óriási francia ággyal és mellette egy elhúzható tükörajtós szekrénysorral, valamint egy keskeny pici polcos komóddal a személyes dolgok elhelyezésére. Nem vagyok egy tükör fan, de itt most csodálatos látvány élményben volt részem a szekrényajtós tükörben.
    Nadett mesélte, hogy még a teljes berendezkedés nem történt meg, a falon is lesznek majd körben tükrök, úgyhogy a mesés élmények mellett a vizuális betekintés is még káprázatosabb lesz. A fürdőszoba azonban viszonylag elég tágas helység, kádban lehet tusolni, rengeteg finom illatos tusfürdő és szájvíz is biztosítja a megfelelő higiéniát. Zuhanyfüggöny még nincsen, úgyhogy ha nem akarod magad hanyatt vágni kiszálláskor, akkor a vízzel óvatosan :).
    Nadett nem egyedül rendel a lakásban, de a diszkréció 100%, a kolleginák jelenlétét nem érzékeltem.
  • Lány külseje:

    Nadett fotói a valósággal teljesen megegyeznek, meglátva olyan érzés támad, mintha csak a fotókról lépne ki elénk, annyira bámulatos az egyezőség. Brutálisan szexi csajszi, a lélegzetem is elakadt mikor megpillantottam.
    Vadító fekete fehérneműben fogadott és amitől teljesen elcsábított az a fekete combfix volt, ami a szédítően formás izmos lábacskáit ékesítette. Nadett komolyan mondom olyan szexi volt, hogy a gyönyörű látványa szinte szemen vágott.
    Megálltunk egymással szemben, csábító gyönyörű szép zöld szemeivel mosolyogva nézett rám, puszikkal és nagy öleléssel üdvözöltük egymást.
    Nagyon szép, formás alkatú szexi leányzó. Haja szőke, meglehetősen rövidre vágott, de nem tüsi frizura, rendkívül jól állt neki. Tényleg kevés lány van, akinek jól áll a rövid haj, Nadett mégis ezen lányok táborát erősíti. Kifejezetten izgató volt ez a számomra, mert Nadett az első rövid hajú lány az életemben, akivel szorosabb kapcsolatom volt. Nagyon csábító, édes kerek arca van, amely sugárzik a boldogságtól és a szeretettől, szinte felszabadító érzés volt ránézni és gyönyörködni benne.
    Fekete keretes szemüveget viselt, amely nagyon passzolt a szőke hajához, kifejezetten szexi volt vele. Az ajkai nagyon csábítóak, picit telt, vastagabb tónusú, rendkívül finom csókolni való ajkak.
    És hát az alkata az valami bombasztikus. Karcsú derék, lapos has, formás csípő, tipikusan az a homokóra alkat, egyszerűen tökéletes, szobrot lehetne róla mintázni. Nekem nagyon - nagyon bejött mindene.
    Karját combjait pár tetkó motívum díszíti, ezek a fotóin retusálva vannak, de egyik sem zavaró, sőt ellenkezőleg, tőlük Nadett meg inkább belevalóbb csajszi.
    Cickói az átlagosnál picit kisebbek, de nagyon jól kényeztethetők és Nadett szereti is, ha foglalkoznak velük :). Puncija rendkívül finom, ápolt illatos gyönyörforrás, pici pillangókkal és nagyon – nagyon szereti a kényeztetést.
    Nagyon okos, édes csajszi, a pörgés a lételeme, olyan habitusa van a csábításban és a kényeztetésben, hogy azonnal rabul ejt. Sokat izeg - mozog, kacérkodik, táncol, figyeli a reakciót és minden mozdulatával azon van, hogy elcsábítson.
    Sokat kuncog, hízeleg, egyszerűen imádni való leányzó! Imádom is mindenét :)
  • Erotikus masszázs:

    Hát igen…bevallom a randink nem erről szólt, azaz masszázsra egyáltalán nem került sor, így a masszázs tudománya számomra teljesen ismeretlen maradt, helyette másfél óra tömény erotika és észvesztő kényeztetések zajlottak közöttünk oda-vissza többször is egymás után.
    Nadett egy őrült, vehemens bestia, de a leges - leges legjobb értelemben :). Még a kényeztetések közötti pihenő időt is egymás kényeztetésével, folyamatos szűnni nem akaró csókokkal, akarom mondani szenvedélyes smárolással, simogatásokkal töltöttük.
    Ezért javaslom, lépjünk is át a kényeztetés részre, mert amit Nadettal átéltem, az mindent elsöprő, szédítő eseményekkel teli fergeteges kaland volt :).
  • Levezetés:

    Miután a kapun bejutottam szélvészként közelítettem meg a Nadettól kapott emelet és ajtószámot. Aztán mint később rájöttem, hogy én igazából egy nagyon pici szélvész voltam, mert az igazi tornádó az maga Nadett volt… nekem esett, magába szippantott és szó szerint felfalt…na de menjünk csak sorjában :).
    Már a szédítő fehérneműs és combfixes fogadtatása is kábítóan hatott rám, de amikor a huncut csábító szemecskéit megpillantottam a szépsége rögtön lebénított. Pár másodpercig csak nagyokat pislogtam, de láttam, Nadettnak nagyon tetszik, hogy ilyen hatással van rám, szexisen körbeforgott párat, incselkedett velem, megmutatta magát minden irányból, nekem meg a hideg kezeimet kellett nagyon vissza fogni, hiszen azonnal Nadett szexis idomaira tapasztottam volna őket.
    Az udvarias kézfogásos és puszis üdvözlés után, valahogy azért csak kibújtam a cipőmből, majd Nadett kecsesen előttem lépkedve mutatta az irányt a szobába.
    Beléptünk, de már Nadett incselkedése és a körülmények hatására erősen tapintható volt az úgynevezett „vihar” előtti csend :)
    Letettem a táskámat, már nem is tudom, hogy hova, csak valahol a földet érte, aztán Nadett máris hozzám lépett, szexisen újra pörgött kettőt-hármat előttem, majd összebújtunk. Kezeimmel ekkor már nem foglalkoztam, a formás popsiját, combjait, a kecses derekát és a hátát kezdtem simogatni, Nadett beletúrt a hajamba és máris nekem esett és érzéki csókokba, szenvedélyes smárolásba kezdtünk.
    Eszméletlenül jól csókol, bevallotta nekem, nagyon szeret csókolózni, de csak azzal, aki tud… velem azonban nagyon élvezte a csókokat… aktív lendületes, erős és mély nyelvhasználat, ajakharapdálás, nyalogatás, ajakszopogatás… volt nálunk minden, a csókolózás teljes repertoárját kimerítettük :)
    A nadrágom és az ingem ekkor még rajtam volt, azonban már a hangulat iszonyú forró volt. Úgy éreztem, hogy a kölcsönös szimpátia szinte bombaként robbant, a heves smacizások közben Nadett kezdte rólam letépni az inget, kioldani az övemet, gombolni a nadrágomat… segítettem neki és így pillanatok alatt boxerra vetkőztem. Aztán újra heves nyelvcsata és simogatások millió számra… majd a forró ajkai a számról lassan a nyakamra és a mellkasomra csusszantak. Minden területet érzékien átcsókolt, közben az egyik kezével a fenekemet a másikkal pedig a boxeren keresztül a farkamat masszírozta. Éreztem, hogy a testemben a vér kezd arra bizonyos helyre csoportosulni, Nadett rendkívül felizgatott, nagyon lendületes, erotikus és vágykeltő kezdést mutatott be, azonnal az ágyra is dőltem volna vele, de a fürdőt előtte még gyorsan meglátogattam.
    A szobába visszaérve ott folytattunk mindent, ahogy pár perce abbahagytuk, csak sokkal - sokkal hevesebben. Nadett eszméletlen nagy erotikus kisugárzással, érzékiséggel, szenvedéllyel rendelkezik, ezek mind egyenként is veszélyes női fegyverek a férfiakkal szemben, azonban Nadettnak minden egyszerre a birtokában van és ki is használja ezeket az előnyeit.
    Az elcsattanó millió csókok és érzéki ölelések után Nadett megfordult és a meredező farkamhoz dörgölte a popsiját, közben a csípője folyamatos körtáncot járt. Derekát két kézzel átkarolva felvettem én is a ritmust, Nadett ezt még jobban élvezte, hangosan sóhajtozott, nagyon édes volt, majd lassan kezdte levenni a fehérneműket. Aztán ismét szembe fordultunk és folytattuk a heves smacizást, mialatt Nadett a farkamat én pedig gyengéden a már nedves punciját simogattam. A formás pici cickóit sem hagyhattam sokáig magukra, egyenként a számba véve a bimbócskákat keményre szopogattam. Nadett közben beletúrt a hajamba, simogatta az arcomat és nyomta minél mélyebben a cicijét a számba.
    Aztán egyszer csak átvette az irányítást, finom csókokat a mellkasomra helyezve lassan térdre ereszkedett és máris a szájába vett.
    Szédítő és káprázatos lendületű franciába kezdett. Elképesztő technikával és szenvedéllyel járatta a farkamat villám gyorsan a szájában, a nyál használattal sem spórolt, szinte úszott mindenem, Nadett pedig többször a garatig engedve koppanásig elnyelt.
    Lent tartva még rá is tudott szorítani egy picit…ahh őrületes volt, majd fel robbantam az élvezettől, majd két kézzel a fenekemet átkarolva próbálta még mélyebben a farkamat a szájába tolni. Elképesztő, amit és ahogy tud ez a lány, teljes kábulatba is kerültem általa, Nadett olyan intenzív élményekkel teli heves szopást mutatott be, hogy szinte rogyadozni és remegni kezdtek a lábaim, javasoltam is Nadettnak, hogy lassan leülnék az ágyra.
    A farkamat a szájával ekkor egy pillanatra sem engedte el, előttem végig térdelve maradt, így fordultunk az ágy irányába, leültem és Nadett előttem térdelve kíméletlenül szopott tovább. Popsiját a tükrös szekrény felé kidomborította, gyönyörű puncijában gyönyörködve a mennyekben éreztem magam.
    Ekkor bizony már pornós elemekkel is színesítette, az amúgy is elképesztő lendületes franciáját. Kinyújtott nyelvéhez finoman csapkodta a farkamat, majd a nyelvét a makkomra téve gyors kézimunkával verni kezdte a cerkát, aztán pici nyálcsorgatás után azt alaposan elnyalogatva újra a torkára engedte és vehemensen szopta tovább. A brutális francia közben az én irányításommal lassan feljebb helyezkedtünk az ágyon, majd Nadett a két lábam közé bújva tovább folytatta kényeztetésemet.
    Már robbanás közeli állapotban voltam, de Nadett még erre is rátett. A lábaimat nagyobb terpeszbe igazította és a forró nyelvével valamint a puha ajkaival mennyei zacsi kényeztetést mutatott be.
    A farkamat a hasam irányába tolva felváltva kapta be és szopogatta a golyóimat, majd nyalogatta körbe a zacsit, aztán a farkamat újra a szájába vette és ettől kezdve már nem volt megállás. Gőzerővel rákapcsolt, éreztem, hogy el akar intézni, jeleztem is, hogy közeleg a vég, mire Nadett még jobban gyorsított és a végén óriási energiával robbantam az ajkai közé. Teljes kapituláció, mámoros állapot lett rajtam úrrá…nem tudtam magamról, szédületes élmény volt. Az élvezésem után Nadett még több percen át gyengéden szopogatott, szinte lebegtem az ágyon az élvezettől. Nagyon szorgos ez a leányzó, mindent kisajtolt belőlem, majd mikor a szájával elengedte a farkamat, gyengéden felkúszott hozzám és egy akkora nyelves csókot kaptam, amilyet szinte még soha. Az anyagom már a csók előtt nyomtalanul eltűnt…nem volt szükség tisztogatásra…mondom én… nagyon szorgos és torkos ez a leányzó :).

    A „kivégzésem” után szorosan összebújtunk az ágyon, na nem azért, mintha fázott is volna valamelyikünk, ugyanis ekkor a verejték már alaposan kicsapott mindkettőnket, hanem egyszerűen mindketten erre vágytunk.
    Közben rengeteget smároltunk, simogattuk egymást, kényeztettem szájjal Nadett cickóit, amit hangos sóhajokkal és édes nevetéssel fogadott, majd a formás pociját végigcsókolgatva a combjai közé pozícionáltam magam.
    Nadett nagyobb terpeszbe tette a lábait és a szexis combfixes lábacskáit végigcsókolva jutottam a számmal a puncijáig. Ápolt, simára borotvált, isteni finom puncit kényeztethettem. A nyelvjátékom hatására csiklója hamar előbújt és remegve élvezte nyelvem finom érintéseit. Nem volt céltalan a munkásságom, Nadett egyre hevesebben kezdett reagálni, volt, amikor két kézzel simogatta a fejemet, túrta a hajamat és húzott még erősebben és mélyebben a puncijára.
    A csúcs előtti pillanatokban csípőjét elemelte az ágyról… ekkor két kézzel a popsija alá nyúltam és húztam a punciját szorosan a számra, majd végül intenzív remegések mellett fejemet combjaival körbezárva hangos sóhajok és nagyon cuki kacagások, nevetések közepette elröppent az édes Nadett is.
    Egyszerűen csodás érzés volt, élveztem Nadett örömének minden másodpercét, majd harisnyás combjait csókolgatva segítettem neki a visszatérésben.

    Majd Felkúsztam lassan Nadetthoz, persze a cicijei most sem maradtak érintetlenül, szopogattam hol az egyiket hol a másikat, ő pedig közben a kezével a farkamat kezdte újból ingerelni.
    Nadettra pillantottam, lehunyt szemmel élvezte, ahogy szopogattam a cicijeit, tovább is kúsztam és loptam gyorsan egy csókot az ajkáról. Ahogy ezt megérezte, rögtön magához rántott, egy nagyot visszanyalt az ajkamra és már tolta is a számba a nyelvét. Újra heves smacizásba kezdtünk, több percen át nyaltuk-faltuk egymást, közben a kezemet gyengéden a puncijára helyeztem. Nem volt már Nadett ellenére a dolog, sőt úgy éreztem, várta is a törődést.
    Szemüvegét ekkor levette, én azt a komódra tettem és csókoltuk finoman egymást tovább. Nagyon édes volt, a csókok közben gyengéden simogattam az arcát, majd aztán a kezem felé fordult és a szájába kérte az ujjamat. Ahogy az ajkához értem tövig be is kapta és csak szopta és szopta. Nagyon izgató volt, szinte felfaltuk egymást, aztán gyengéd csókokat indítva kúsztam is újra a combjai közé és kezdetét vette a kényeztetésem második köre.
    Nagyon nedves volt már a puncija, ami engem is felettébb izgalmi állapotba hozott. Mivel az ujjazás tabu így újra a nyelvemé és az ajkaimé lett a főszerep. Lassan indítottam, de Nadett egyre hevesebb reagálásai mellett én is növeltem a tempót. Ekkor a nyelvemet már mélyen az ízletes puncijában járattam, ami Nadettnél még nagyobb örömöt váltott ki…heves csípőkörzéseit, alig tudtam követni, de azért szorgosan nyalakodtam, ami végül egy újabb mesés, hangos kacagásokkal tarkított orgazmusban csúcsosodott ki.

    2-1 lett oda, viszont már Nadett nagyon törleszteni akart és kíméletlenül nekem is esett. A hátamra feküdtem ő pedig a lábaim közé kúszott és máris kezdődött az ajkaival a kígyóbűvölés :).
    Hevesen szopogatta, nyalogatta a farkamat, majd finoman a kinyújtott nyelvéhez csapdosta, aztán jöttek újra a mélytorkos elemek. Teljesen lebénultam az élménytől, hirtelen meg sem tudtam mozdulni az ágyon csak élveztem Nadett finom ajkainak szorítását. Pár percig tartó brutális francia lecke után azonban felkúszott hozzám, én persze azonnal felültem, magamhoz húztam, ő pedig szorosan az ölembe ült.
    Rendkívül izgató volt ez a póz, közben újra az édes csókjaival kápráztatott el, alig hittem el azt, ami történik velem. Ezután Nadett visszatolt az ágyra, olajat csorgatott a farkamra és nagy terpeszben az ágyékomra csücsült.
    Farkamat a popsija mögé helyezte és az egyik kezével maga mögé nyúlva tenyérbe fogta a farkamat és lendületes vágtába kezdett rajtam. Így imitáltuk a szexet…hát ez az élmény brutálisan izgató volt, a feeling szinte egy aktussal felért, de mindez természetesen a szigorú határok betartása mellett zajlott. Vágyaim ekkor már szinte a felhők felett jártak és megkértem Nadettot csússzon rajtam feljebb és szemből csücsüljön a puncijával a számra, mert nyalni szeretnék. Habzsolni kezdtem újra az isteni finom punciját, nyelvemet mélyen a hüvelyébe csúsztatva mámoros állapotba kerültem. Nadett csípője erre ritmikus lovagló mozgásba váltott, közben előre-hátra csúsztatta punciját a számon és szabályosan meglovagolta a nyelvemet…én már nem voltam teljesen magamnál, csak sodródtam a lendülettel. Két kézzel túrta a hajamat, simogatta az arcomat és egyre hevesebb reakciókkal jelezte az újabb csúcs eljövetelét, amely ismét az ő egyedülálló édes kuncogása mellett következett be. Nadett a puncijával a számon harmadszor is csúcsra jutott… ez már egyszerűen a csúcsok csúcsa volt :)
    Nadett ezután teljesen kielégülve párduc testű hajlékonysággal teljesen hátradőlt rajtam és befeküdt a lábaim közé úgy, hogy közben a puncija még mindig a számon volt. Meg is dicsértem eme gyönyörű akrobatikus mozdulatát, majd így pihentünk még egy kicsit, aztán Nadett jelezte, hogy most aztán elintéz...
    A bal oldalamra fordult a popsiját közvetlenül a fejem mellé helyezte és az ajkaival nekem esett.
    Változatlan és lehengerlő technikával hangos cuppogásokkal szopogatott közben kézzel is gyakran rásegített, csodás élmény volt, de persze popsiját pár centire a fejem mellett érezve én sem akartam tétlen lenni és a jól bevált 69-es pózt kértem.
    Nadett boldogan és kuncogva teljesítette a kérésemet és emelte is a jobb lábát át a fejem felett. Így 69-ben kölcsönösen folytattuk tovább egymás kényeztetését, de én ekkor már a végelgyengülés határán jártam, azonban még előtte kapituláltam egy óriásit és újra a forró ajkai közé robbantam. Nadett torkossága a randik végére sem csorbult, a srácaimat újfent nem láttam viszont, gondosan eltüntetett mindent.
    A szobában ekkorra már szauna szintű hőmérséklet uralkodott, mindkettőnkről patakokban folyt a víz. Az óriási élvezésemet követően szorosan összeölelkezve finom csókokkal zártuk le ezt a tömény erotikával és kölcsönös kényeztetésekkel teletűzdelt másfél órát :). Pici pihenő és beszélgetés után remegő lábakkal bandukoltam el a fürdőbe rendbe tenni magam.

    A fürdésem után azonban még igen nehéz volt útra kelnem, ugyanis Nadett, ez a kis bestia, teljesen bekebelezett… miközben elkezdtem volna öltözni, ő felállt az ágyra és nagyon izgalmas szexis táncikába kezdett.
    Pörgött-forgott előttem az ágyon, tekergette a csípőjét, incselkedően mosolygott rám és hangosan kuncogott. Hát kérdem én… lehet így öltözködni?? :)
    A boxer ugyan már rajtam volt, de azonnal az ágyhoz léptem és Nadettot magamhoz húztam. Csókolni kezdtem a pociját, szopogattam a cicijeit, majd hanyatt döntöttem az ágyon. Az egyik lábát azonnal a combjaim közé tolta és izgatni kezdte vele a farkamat a másik lábát én pedig a kezeim közé fogtam és a harisnyás lábujjait egyenként bekaptam és szopogattam.
    Ezután máris széthajtottam nagy terpeszbe a lábait, Nadett mindkettőt egyszerre felhúzta és már csak arra eszméltem fel, hogy izgatottan, teli vágyakkal a punciját nyalom.
    Éreztem, hogy a farkam is azonnal bizseregni kezdett, közben Nadett hangos sóhajok mellett kezével ismét a hajamat kócolta. Készen is álltam volna egy újabb körre, de nem akartam az idejével visszaélni, nehéz volt, de le kellett állítsam magam, mert éreztem ellenkező esetben ott ragadok :)
    Kellett is a kontroll és gyorsan magamra húztam a cuccaimat. Nagyon nehéz volt a búcsú… egy ilyen mámorító élményekkel teli randi után, szinte fájt a távozás, de még ott a távozásom előtt közösen megállapítottuk, hogy itt bizony folytatásra mindenképpen szükség lesz. Nadett oly mértékben az ujjai közé csavart, hogy zavarodottságomban kabát nélkül akartam elmenni, amit Nadett hozott még a bejárati ajtóban utánam :)
  • Elszámolás:

    Telefonon sajnos nem tudtunk egymással kommunikálni, személyes üzenetben és VTR-en egyeztettünk, így a csokor pontos méretéről a randi előtt halvány fogalmam sem volt, de nem is akartam vele foglalkozni.
    Nagyon örültem inkább annak, hogy Nadettal tölthetek el egy ilyen csodás randit és más nem érdekelt. A csokor méretét tekintve minden a helyszínen derült ki, amely egy másfél órás randi átlagos rózsaszálait jelenti, azonban az NFVSZ extra. A rózsaszálakat az extrán felül még megtoldva utólag, a randink végén helyeztem a kis komódra.
  • Összkép:

    Nadett nem olyan régen kezdte meg itt áldásos tevékenységét, de ez a lendületes páratlan bemutatkozás, amivel meglepett bennünket, nem csak rám, gondolom sokunkra nagy hatással volt.
    Az eddig megjelent beszámolói alapján sejthető volt számomra, hogy Nadett egy vendégszerető, óriási kedvességgel, huncutsággal és bujasággal rendelkező leányzó, amit én is most a randink alkalmával 100 szorosan megtapasztaltam.
    Az a sugárzó erotika, lehengerlő habitus és odaadás, ahogy vágyat kelt az emberben egyszerűen különleges és páratlan élménnyel bír. Nehéz is volt a randink után magamhoz térnem, de egyben óriási élmény volt az a mámoros állapot, ahogy Nadettal közösen elmerültünk a forró erotika legmélyebb bugyraiba.
    Édes Nadettom nagyon szépen köszönöm Neked ezt a kivételes, páratlan élményt…fantasztikus voltál és egyértelmű…ISTENNŐ lettél számomra, ha ezt most címkében sajnos nem tudom Neked megadni, de Te akkor is a legmagasabb rangba kerültél nálam!!!
    Ugye tudod drága, ahogy megbeszéltük…ezt mindenképpen folytatnunk kell!! Millió csókom mindenedre ;)
Happy Massage