• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző napon telefonon kerestem, sikertelenül. Az oldalán jelzett időponthoz képest később, így nem csoda hogy nem értem el. Másnap újra próbálkoztam, sikerrel. A telefont Ő kezeli. Ajánlottam egy időpontot ami Neki is megfelelt, egy óra múlva Nála voltam.
  • Megközelítés:

    A telefonon kapott cím egyszerűen megközelíthető minden féle módon. Én tömegközlekedtem. Lehel tér metró megállótól 2 perc séta.
  • Helyszín:

    Lakás újszerű, tiszta. Fürdő közepes nagyságú, patyolat tiszta, kilépő száraz. Kb 6-7 tusfürdőből választhatsz, törülköző nagysága pont méretes, kényelmesen magadra tekerheted, jó illatú. Baszoba nem túl nagy. A benne lévő francia ágy kényelmes, nem recseg nem nyikorog. Volt még egy komód a zenét szolgáltató szerkezettel, amire egyébként pakolhattam a ruháim.
  • Lány külseje:

    Kép nem sok van Róla, talán csak 1. Az adatlapnak azonban tökéletesen megfelel. Arca is szép, bár ez szubjektív. Teste gyönyörű, arányos, bőre mint a bársony. Tetkók nincsenek. A mellei picik, de olyan formásak hogy én aki a nagy mellekért vagyok oda nem tudtam betelni velük. Popsi, talán a popsi vetekedhetne velük. Egyszerűen fantasztikus. Punci borotvált, jó illatú. Az egész lány úgy ahogy van 10 pont. Egy egyszerű fekete strand ruha szerüségban fogadott, ami alatt nem viselt semmit.
  • Action:

    Kicsit, nagyon rá stresszeltem a találkozóra így ajtó nyitás után megnyugtatott a látvány és hogy Alice nagyon közvetlenül fogadott. Miután a cipőmből kiugrottam és a kabátomtól is megszabadúltam, Alica már az előszobában átfonta a nyakam és csókolózásba kezdtünk, mintha csak a barátnőjéhez érkezne az ember. Ezen felbátorodva kezemmel elkezdtem a felfedezést. Ezt kb 5 percig tarthatott, aztán bejutottunk a tetthelyre. Közben folyamatosan csókolóztunk és szép lassan levetkőztetett és hát én is Őt. Nekem egyszerübb volt a dolgom, egy szál ruhát kellett lesimogatnom a gyönyörű testéről. Itt rontottam ki egy igen gyors fürdésre. De mintha ki sem mentem volna úgy folytatódott minden. Én még az ágy mellett álltam minden értelemben, ő lassan a csókokkal haladt dél felé. Leült az ágyra és a szájába vette a farkam. Szinte azonnal torokra, lent tartotta szopta nyalogatta. Kb egy perc alatt átfutott az agyamon hogy azonnal végem. Megszakítottam ezt a fajta testi kontaktust, mellé kerültem az ágyon és most én kezdtem bele a szopogatásba, csak én a melleivel. Lassan igen lassan a puncijához értem a számmal. Finoman elkezdtem nyalni és ujjazni. Nem voltam kitartó, sőt annyira önző voltam hogy vissza kértem magam a szájába. Olyan szinten lettem leszopva mint még soha. Mikor éreztem hogy itt a vég, a tarkójánál fogva ráhúztam a fejét és a torkára élveztem egy óriásit. Semmit nem láttam viszont az utódokból. Még tovább a szájában tartott. Mikor teljesen lenyugodtam engedett ki a szájából. Azonnal csókkal folytattuk és tulajdon képpen szünet nélkül folytattuk egymás kényeztetését. Így nem csoda hogy nagyon rövid időn belül újra álltam. Természetesen Ő ezt kiszúrta és kérés nélkül azonnal rábukott. Folytatódott a szenzációs szopás, kéz nélkül nagyon sokszor mélytorokkal. Időközben 69-be fordúltunk és kellőképpen kinyalakodhattam magam. Gyúrtam a popsiját melleit újjaztam simogattam ahol értem. Terveim szerint szerettem volna gumit húzni és megkérni lovagoljon meg, de nem tudtam elszakadni a szájától. Így is lett végem másodszor is. Utána hozzám bújt kicsit beszélgettünk de mivel az órám vége elérkezett, még elugrottam tusolni.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem, pedig először találkoztunk és akkor se Ő kérte. Ugy gondolom az átlag felett van egy kicsivel de Nála alap ami másnál extra.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves, közvetlen hölgyel hozott össze a szerencsém aki nem mellesleg szuper jó nő is. Minden perce megérte amit Vele tölthettem. Kicsit úgy érzem nem is lett volna szabad ennyire kiteregetni az együttlétünket, de hát ez az oldal erről szól. Egy biztos kedves Alice, szereztél Magadnak egy újabb hódolót, mert nem csak engem varázsoltál el, ebben biztos vagyok.
Happy Massage