• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot, néhány csörgés után felvette. Majd elmondta a programot és a többi infót, majd megbeszéltük, hogy mikor mennék hozzá.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Nyugati tér közelében van. Autóval a parkolás nehézkes, ezért én is BKV-val mentem. Régi bérház, könnyen meg lehet találni a házat. Lifttel kell felmenni az emeletre és a liftből kilépve szinte már bent is van az ember a lakásban.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, rendezett. Gyors cipőlevétel, és utána bevezetett a szobába. Egyszerű, kis szoba, nem masszázsasztal van benne, hanem tatami. A ruháimat egy kis székre tudtam lerakni, majd miután szétnézett, hogy mi a helyzet a fürdő területén, elmentem zuhanyozni. A fürdő is szép, tiszta, megfelelő mennyiségű tusfürdő, lehet válogatni.
  • Lány külseje:

    Az ajtó kinyitása után megláttam az alacsony, kedves mosolyú nőt. Először meg is lepődtem, mert magasabbra számítottam, de persze az adatlapján fel van tüntetve a magassága, de hirtelen akkor is meglepett. Viszont a látvány, mosolya, és az adottságai láttán, tudtam, hogy nem lesz probléma.
  • Erotikus masszázs:

    Megbeszéltük, hogy mit szeretnék, majd nekikezdett masszírozni. Természetesen hason fekve kezdtük. Én szeretem, ha nem csak én vagyok meztelen egy ilyen program alkalmával, ezért már az elején kértem, hogy hadd szabadítsam meg a melltartótól, amit ő meg is engedett. Tetőtől-talpig átmasszírozott, erősebb masszázst kértem, meg is kaptam. Úgy tűnt nekem, hogy tanulta a masszírozást, mert szakszerű mozdulatokat véltem felfedezni a masszírozás közben. Közben elég sokat beszélgettünk, jól el lehet vele beszélgetni is az élet dolgairól. Mivel ugye már ő is meztelen volt, kis csúszkamasszázst kaptam már a hátamra is.
  • Levezetés:

    A hátam masszírozása után a fülembe súgta a bűvös szót, hogy megfordulhatok. Ekkor megkérdeztem tőle, hogy én is aktivizálhatom-e magam, amire szerencsére igent mondott. Ekkor én természetesen próbáltam neki is örömet okozni, finoman elkezdtem mind masszírozni a melleit, mind csókolgatni. Úgy éreztem, hogy tetszik neki, ezért elég sokáig elidőztem a melleinél. Természetes mellei vannak, lehetett játszadozni, simogatni, csókolgatni. A mellei után elkezdtem lejjebb, lejjebb haladni. Először a hasát puszilgattam, majd kicsit lejjebb mentem. Finoman haladtam lefelé. Kicsit szétnyitottam a lábait, hogy a féltve őrzött kincshez közelebb kerülhessek. Szerencsére az ottani aktivitásom is tetszett neki, ezért folytattam a puszilgatást, csókolgatását. Úgy éreztem, hogy tetszik neki, mert kis hangok is elhagyták a száját. Miután 1 órára mentem és eddig elég sok idő eltelt, ő mondta, hogy most én jövök és nekikezdett az én kényeztetésemnek. Bevetette először a melleit, kis csúszkamasszázs, majd utána a szerszámmal is elkezdett játszadozni. Hol kézzel ,hogy szájjal kényeztetett. Sajnos sokáig nem tudtam se élvezni a játékot, mind az idő rövidsége miatt, mind a hatás miatt, nemsokára végem lett. Kicsit letisztogatott, majd ismét a fürdő felé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    Kedves volt, nem is tudom, hogy extrák vannak-e a programjában. Amit megbeszéltünk telefonban, az nem változott a helyszínen se. Az elszámolás a végén történt, a telefonban megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Jól érezem magam, nem éreztem hiányát semminek. Mivel arccal hirdet senkit nem ér meglepetés. A képeken és a valóságban is egy mosolygós hölggyel találkozik, aki meglátogatja. Amit megbeszéltünk, tartotta, és próbált a kedvemben járni. Nem hinném, hogy csalódik az, aki meglátogatja.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-12-13 17:28:35
Happy Massage