• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, nem vette fel. Kis idő múltán visszahívott és azonnal kaptam időpontot aznapra.
  • Megközelítés:

    Gépkocsival mentem, szerencsém volt. A háztól néhány méterre találtam helyet, mely fizetős.Könnyű odatalálni, nem lesz bonyolult senki számára..bár én a házszámot elrontottam, de ez egy külön történet :)
  • Helyszín:

    A lakás tökéletes találkahely. Több szoba is van, mert azt hiszem ketten fogadják a vendégeket. A szoba és a fürdő is egyaránt tiszta, komolyan odafigyelnek rá, hogy így is maradjon. Fürdőben többféle tusfürdő és szájöblítő.
  • Lány külseje:

    A képek a valóságnak teljesen megfelelnek. Bár Blanka mondta, hogy legalább két évesek és frissíteni kellene, de szerintem semmit nem változott,. Krábban is voltam már a hölgynél. Állítom, az idő nem fogott rajta.. Nagyon kedves a mosolya és imádtam az egész testét...
  • Erotikus masszázs:

    Mivel korábban már volt randink ezért pontosan tudtam, hogy ha jó masszázst szeretnék, akkor itt van a helyem. A masszázspadra hason felfektetett és a lábfejemtől egészen a fejemig végiggyúrta az egész testemet, de nem akárhogy..Minden egyes mozdulatánál érződik a profizmus és az, hogy amit csinál azt tényleg szereti csinálni. És ez a kényeztetős részre is tökéletesen igaz. Kaptam egy olyan átfogó svéd vagy sportmasszázst, hogy majd beleremegett az egész testem..Nagyon erősek a kezei, ezért alaposan ki tudta nyomkodni a letapadt izmaimat.Kemény volt, de elképesztően jó érzés volt a kezei alatt élvezni az ellazulást. Mikor végzett a hátsó felemmel, kérte, hogy forduljak meg. Ekkor a combjaimat és a karokat vette kezelésbe..A masszázs kb.jó egy órás volt.
  • Levezetés:

    Mivel másfél órás programra mentem, a korábbi kommentelők írásaiban olvastam, hogy van lehetőség a masszázs előtti és a masszázs utáni kényeztetésre is, csak egyeztetni kell. Éltem a lehetőséggel. Elmentem tusolni,majd mire visszaérkeztem a szobába Blanka már félmeztelenül várt egy szál bugyiban. Csodálatos látvány egy ilyen gyönyörű gazella testű hölggyel egy szobában tartózkodni, pláne úgy, hogy tudtam mi fog következni. Azonnal megjött a visszaigazolás.
    A kanapéra lehelyezkedtem széttárt combokkal, majd Blanka elém térdelt. Finoman elkezdte a kőkemény farkamat lehelgetni és puszilgatni.Hol belenyalt egy kicsit hol csak a szájával érintett éppen hogy..hát mit ne mondjak, elképesztően izgató volt az érzés.Közben kacéran mosolygott és kereste a szemkontaktust.
    Majd a szájába vette és elkezdett szopogatni. Csodálatos érzés volt. Közben kértem, hogy a bugyit vegyük le,szeretném és is megkóstolgatni..Ennek örömömre eleget is tett.Bár a ciklus végén volt, de én egy cseppet sem bántam.
    Felfeküdtem hanyatt a masszázspadra, majd - ekkor már anyaszült meztelenül - 69-es pózban fölém helyezkedett. Csodás volt a félhomályban a gyönyörű puncit nézegetni, miközben szopogatta a farkamat..Majd szépen lassan egyre közelebb tolta magát a nyelvemhez és végre megkóstolhattam a finom kelyhet..
    Pár perc után jött a vég, s az összes terméket a szájába engedtem...Sokáig így maradtunk mozdulatlanul..de jó volt...
    A második menet a masszázs után következett, melyet szívesen vállalt.. Hanyatt feküdtem a masszázspadon a fejem alá párnát tett és fölém térdelt.
    Ismét elkezdte szopogatni a farkamat.Istenem, olyan jól csinálja...Éreztem viszont, hogy a mai adag patronomat ellőttem, ezért csak hagytam hogy szopogasson és szopogasson még pár percig. Megköszöntem, beszélgettünk még, majd tusolás után távoztam.
  • Elszámolás:

    Csak annyit kérdeztem, hogy a tavalyihoz képest van-e változás..Mondta, hogy nincs ezért ezt a borítékot helyeztem a végén indulás előtt a kis asztalra...kicsit felkerekítve....Nagyon jó ár érték arány. Ajánlom azoknak, akik tényleg szeretnének ellazulni egy fesztelen kellemes hölgyemény társaságában, elképesztő masszázzsal fűszerezve.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam,mind a masszázs mind pedig a kényeztetés csillagos ötös. Azonnal sikerült egymásra hangolódnunk, semmi feszélyezettség nem volt.
    Nagyon jól oldja a hangulatot..Biztosan visszatérő leszek. Köszönöm Blanka :)
Happy Massage