• AmírraVIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Randink előtt pár nappal jeleztem látogatásom szándékát, megkért, hogy előző délelőtt hívjam és lefixáljuk. Minden simán ment, telefonon könnyű elérni.
  • Megközelítés:

    pont ahol a térképen jelöli, BKV-val minden irányból egyszerűen megközelíthető. Metrótól 1-2 buszmegálló.
  • Helyszín:

    Egyértelmű utasítást telefonon keresztül, merre jutunk hozzá. A lakás szép, rendezett. A baszobába szobainas (ezért külön piros pont), nagy masszázságy. Szexi képek a falon, és két nagy tükör:)
  • Lány külseje:

    Egy pöttöm kis, formás csaj, nem is, inkább szexbomba, akit 10/10 pasi rögtön meg szeretné dugni. Csábító a szeme, szép nagy keblei vannak, vékony derék, falatnyi kerek popsi és szép vékony formás lábak.
  • Action:

    Érkezés puszi-puszi, bevezet a szobába, szépen lepakolom a ruháimat és elkísér a fürdőbe, ahol nem húztam az időt, irány vissza a baszoba. Utánam leellenőrzi a fürdőszobát és már vissza is tért. Lassan kezdünk csókolózni, néha egy-egy kisebb nyelvcsapás, aztán valami átszakadt nála, rendesen belenyalt a számba, miután észrevette, hogy nekem ez bejön szinte végig így smároltunk, imádom. Kibújt a csodás magassarkújából és folytattuk tovább a smacizást, majd ölbe kaptam, és az ágyra fektettem. Végigcsókoltam a testét, majd a szép csupasz punciját nyalogattam, lassan finoman, egyre mélyebbre dugva nyelvem. Mivel láttam, hogy kicsi az esélye, hogy így csúcsra juttatom feltérdeltem. Megint lesmárolt, majd alaposan nekilátott a farkam kényeztetésének. Ez bőnyálas francia volt. Ráköpte, rácsurgatta folyamatosan, látta, hogy nekem ez is bejön, nyalta folyamatosan, golyóimat szopogatta, jutott mindenhova a nyálból, így a kezével is masszírozta a golyóimat, valamint a gátam. Hihetetlen látvány volt, mondtam, hogy most már muszáj vagyok megdugni :). Gumi fel, és szemből láttunk neki. Tényleg eszméletlen szűk a puncija. Hosszasan csináltuk, közbe a lábát ide-oda pakolgattam, majd kértem, hogy lovagoljon meg. Tükör jól jött, láttam ahogy vadul rázza a fenekét a farkamon, közben csókol, és a fülem puszilgatja, bátorítottam, hogy nagyon szeretem, ezek után a fülemet is falta, nem kis örömöket szerezve ezzel. Végül kutyus pózba fordultunk, itt is lett a végem. Tisztítás után vízzel kínált, beszélgettünk, dicsértem, majd újra csókolózni kezdtünk. LAssan indítva megint, aztán rám támadt újra. Mint egy Audi S1 Sport quattro, finoman indul, megjön a töltőnyomás bumm, elszabadul a pokol. Ilyen Maja is. Pornós orális szex, majd a masszázságyon szemből keféltünk. Ez már nem szeretkezés volt, vadul, közben biztatott, hogy basszam meg, többször is, ami nagyon felspanolt. Nem akartam elmenni hamar, de közben éreztem, hogy elfogok. Kettő eredménye, hogy elmaradt a második durranás, hiába kényeztetett, hiába sajnos, de ez az én hibám.
  • Elszámolás:

    Előre, amit a telefonban mondott. *** arányban kiváló, amúgy pesti átlag. Szerencsére tudott visszaadni is.
  • Összkép:

    Pornós élmény lett ebből. Ha újra ilyen vágyaim támadnak, nem kell sokáig keresgélnem. Nagyon jól éreztem magam, következő alkalommal kiéheztettem magam egy hétig, úgy látogatom meg!
Happy Massage