• Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előtte nap telefonáltam, aznap pedig pontosítottunk telefonon.Könnyen ment, a megadott időpontban telefonáltam és fel is vette.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem.A telefonban elhangzottakat beütöttem a GPS-be, ami pikk-pakk odavezetett. Parkoló miatt aggódtam, de több lehetőség is adódik, ahol ha van hely lehetőség van letámasztani az autót.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, sok lány rendel ebben az épületben.A bejutás egyszerű volt.Telefonon hívtam, kapukód és már irány is a lift.Az épület körfolyosós, bár senkivel nem találkoztam, de látható ha valaki egy szomszédhoz érkezik.Nem egyedül rendel.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel a leányzó.Egy féket valamiben fogadott- erre még visszatérek. Fantasztikusan néz ki élőben is.Fantasztikus popsi, hatalmas kerek mellek, fitnessmodelleket megszégyenítő teste van.Arca bár ki van takarva a képeken, félni nem kell tőle, van akinek az ideálja lesz, van akinek pedig nem.Elég szubjektív.
  • Action:

    Érkezését után elmentem zuhanyozni.Mire végeztem, az ajtóban várt és visszakísért a szobába.Én álltam törcsivel a derekamon az ágy előtt, ő pedig zenét indítva az ágyon sexy mozdulatokat lejtve elkezdte kicsomagolni és simogatni magát. Itt kezdte el kihámozni magát baromi izgatóan az említett fekete sexy ruciból. Szisztematikusan vetkőzött, mint egy igazi strip előadásban. Jelzem, hogy én ledermedve, immáron álló dákóval az ágy végében leesett állal álltam.Lefagytam. Gyönyörű és kívánatos volt.Közeledett, egy csók is elcsattant, igazi nyelves, majd rávetette magát a farkamra és finoman szopni kezdte.Egy pár perc után, az ágyra invitált ahol folytatta a francia oktatást.Elég kellemes volt, a látvány is megtette a magáét.Itt kaptam a nyomokban mélytorkot is tartalmazó franciát, melyet egyszer bemutatott.Király volt, csak kár, hogy egyszeri pillanat volt. Mivel eléggé feszült voltam már odalent, gumit húzott rám és beleült. Mint egy vadnyugati vágtázó, olyan showt nyomott le rajtam. Tekergett, ütemesen gyors tempóban vágtázott, majd felajánlott a doggy-t.Formás testét hátulról is megcsodálhattam.Kemény kerek popsit simizve becsusszantam.A látvány és az élmény megtette a magáét, rövidesen hatalmasat élveztem a gumiba.Ezt követően kaptam papírtörlőt és megszabadítottam magam a feleslegessé vált gumitól és elfogadtam a masszázst tőle.

    A masszázs kellemes volt, a hátat érintette.Nem mondanánm, hogy tanulta, de nagyon jól esett.Kb. 10 perc beszélgetés és masszázs után fordultam.

    A második menet kezdetét vette egy kis kézimunkával részéről, ami még az elején nem is volt rossz, azonban mikor realizáltam, hogy ez így is fog folytatódni kicsit elment a kedvem.A hátralévő kb 10 percet faszveréssel és mivel kemény voltam mint a kő egy rövidke dugással töltöttük. Az említett kb 10 perc után jött a kérdés h akkor ez így nem fog menni?Hát nem ment.Az első menet sikere lehet, hogy elvette a második lehetőséget tőlem, de a kontraszt a két action között ebben mindenképpen közrejátszott.Gyors zuhany után öltözés, majd egyeztettük még, hogy mit is használtam ki az órás programból.
    Puszi és búcsú következett végül.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem a megbeszélt összeget, két extra közül az egyiket vettem igénybe (nfvsz), de végül nem használtam ki.Elvileg mást használtam fel helyette- mélytorok-, amit egyszer talán ha jó pillanatra gondolok be is tudok azonosítani.A végén az elszámoláson nem változtattunk.
  • Összkép:

    Vegyes. Az elején egy erős kezdés volt, első menet szerintem szuperül sikerült.A második nekifutás viszont hagyott keserű szájízt maga után.Főleg, hogy max Háromnegyed óra után már a kocsinál voltam.Tehát lehet, hogy visszatérek még, de csak fél órás programra max.
Happy Massage