• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Szerénykém! ❤️

    Édesem nagyon köszönöm ezt a kedves beszámolót ;)
    Igazán örülök Neki , hogy megtiszteltél a figyelmeddel és kitüntettél a látogatásoddal :)❤️
    A kezdeti nehézség ellenére csak sikerült összehozni egy fantasztikus randit , melynek során nagyon nagyon jól éreztem magam :) minden pillanata emlékezetes marad a számomra :)
    Szerénykém igen ez egy igen találó név a számodra :)

    Tehát kedves Urak : az általatok említett részletek hiánya ennek is betudható és annak is hogy próbálgatja a szárnysit az Én kedves partnerem ;)!

    Kedvesem ne izgulj legközelebb minden sokkal lazábban fog sikerülni ! :)
    Köszönöm az azóta is fennmaradt mindennapos figyelmet és a kedves üzeneteket is !
    Várlak vissza sok sok szeretettel !
    Sok Puszika
    Szöszke ❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam kepeit amik magukért beszélnek. Bővebb infót kértem, megköszönte érdeklődésemet és már ott elkezdtünk beszélgetni. Később hivtam telefonon és megbeszéltünk egy randit. De sajnos azon valtoztatnom kellett és mai napra esett a választás.
  • Megközelítés:

    A cim könnyen megközelíthető én autóval érkeztem s z szerencsére tálaltam is parkolóhelyet közvetlenül a ház előtt. Napközben a parkolás fizetős. Gps tökéletesen a címre navigál.
  • Helyszín:

    A lakás a celnak teljes mértékben megfelel minden feltételnek. Rend tisztaság mindenhol. A fürdő megfelelő kad van zuhany függönnyel. Több féle tusfürdő lehet válogatni kinek melyik szimpatikus. Szájvíz kis poharakkal. Minden adott a megfelelő tisztalkodashoz.
  • Lány külseje:

    A képek hűen tükrözik a valóságot. Ugyan az a gyönyörű holgy fogadott az ajtó mögött akit a képeken is látni lehet. Beleptem az ajtón és ahogy bezáródott mögöttem megpillantottan és el állt lélegzetem, piros szettben fogadott, lélegzetelállító volt. Nincs olyan ami ne tetszene rajta mindenét imadom.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs szakszerű volt számomra teljes mértékben megfelelt. Lábamtól haladt fölfelé mindenem tökéletesen megmasszírozott. Utána hátamat vette kezelésbe. Masszázs közben nagyon jól elbeszélgettünk, minden témát éríntve. Miután vegzett a hatammal és többi testrészemmel kérte forduljak meg. És kezdetét vette a csúszka masszázs amihez olajat használ. Bekente magat olajjal természetesen a gyönyörű melleit is amik csillogtak az olajtól csodás látvány volt. És belekezdett a kényeztetésembe . Valami isteni finom volt ahogy a teste a testeden finoman csúszkál. Közben egy egy finom csókot is kaptam. Napokig el tudnám viselni.!
  • Levezetés:

    Ez az a rész amit nem nagyon szoktam részletesen leirni úgy gondolom hogy ez csak kettőnkre tartozik ami a szobában történik történt. Minden nagyon tökéletes volt. Csuszkamasszazs tökéletes nagyon erotikus ritka mikor ilyennel találkozik az ember, testének minden porcikáját érezni és élvezni lehet. Még annyit elárulok hogy a francia amit kaptam ez isteni , nem is megfelelő az isteni mert őszintén megvalva ilyen franciában még nem volt részem. Eszméletlen nagyon finom leirhatatlan.
  • Elszámolás:

    Korekkt!! Bővebb infóban elarulja mennyi rozsaszalall ilikk megérkezni.
  • Összkép:

    Csak is pozitív élményekkel távoztam de szerintem negativ érzésekkel lehetetlen eme gyönyörű Nő t a társaságából tavozni. Nagyon jól éreztem magam társaságában. Tehetem biztos hogy vissza fogok térni hozzá ahanyszor csak lesz rá lehetőségem.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-12-11 22:38:37 Alakul! :)
Happy Massage