• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés VTR-en keresztül zajlott és a randit megelőző napig a hamar elfogadott program volt a terv. Ezen napon láttam, hogy Bunny Kingussal is párban fogad vendégeket. Fél hívtam Bunnyt információkért és ő mondta, hogy Kingus ráér másnap és hármasban is vár hatnak engem amire hamar igent mondtam. Ezért a végére egy 4-es gruppen lett lebeszélve.
  • Megközelítés:

    Kelenföldi csomópont melletti van a kuckó és mivel a három lány egymásnak szomszédjai ezért bármelyiket látogatjuk meg ugyanoda kell menni, legalábbis ami a közelbe jutást illeti. Bunnynál voltunk és igazából a hajó és a troli(Budán nincs) az, ami nem visz oda. Már sokszor leírtam, hogy jutunk ide. ezért nem tudok újat írni.
  • Helyszín:

    Bunny kuckója nem ismeretlen számomra és még sok más vendége számára sem. Egyszobás garzon a fürdőben minden van ami kell és a törülköző is olyan amilyen kiállja a nedvszívó próbát. A szobában nagy kényelmes ágy olyan 4 fős fajta, ami a célnak tökéletes.
  • Lány külseje:

    3 lány külsőjét nehezen teljesen visszaadni, de azért megpróbálom.
    Bunny egy igazán nőies és kerek idomokkal megáldott bombanő. Markolni való popsi és brutál jó cicik, amik igazán gyönyörűek. Szexi fekete ruhában és comfixben nyitott ajtót tanga nélkül
    Niki akárcsak Bunny egy igaz kebelcsoda egy árnyalatnyival kisebb popsival egy árnyalanyival nagyobb cicikkel. Kedvenc fekete felsőjében láttam meg, alulé nem tudom volt-e valami, mert erre már nem emlékszem
    Kingus ellentétben a két szőkével fekete hajú és karcsú teremtés átlagos méretű cicikkel amin a sebészkés járt akárcsak Bunny-nál. Szexi piros ruciban fogadott, aminek nem volt háta és elöl se takart sokat a testéből.
  • Action:

    Először is megjegyezném, hogy nehéz lesz visszaadni két óra történéseit, mert az átélt élmény nem mindennapi volt, akárcsak néhány korábbi.

    Mikor megérkeztem a címhez, agy kicsit korábban láttam egy piros kabátos lányt besurranni a házba és mivel oldalról láttam csak, ezért úgy gondoltam, hogy ő lehet Kingus. Pár percet vártam, majd tárcsáztam Bunnyt és bejutottam a szokott módon. A lakásba lépve Átadtam az ajándékomat a lányoknak rögtön megkérdeztem Kingust, hogy tényleg ő lépett-e be a házba pár perce és "igen" választ kaptam. Apró fordulat, hogy utcai ruhában is láthattam őt. Vetkőztem miközben csevegtünk és elvonultam fürdeni. Visszatérve mindhárom hölgy az ágyon várt engem. Kezdetnek mindegyikkel csókolóztam felváltva, miközben engem is mélytorkozott valamelyikőjük. Nikiről lekerült a feketenemű és az ő cicijeit kezdtem el izgatni a számmal, majd Bunny hanyatt döntött és ő nyomta a melleit a számba. Váltás jött Kingus személyében, mert előszór őt nyaltam utána Bunnyt végül Nikit. Jöhetett a védőfelszerelés és az újdonság varázsa miatt Kingussal kezdtem az első menetet. Hátulról toltam neki, ahogy a videójában is látható. Közben Bunnyval csókolóztam és Nikit simogattam. Többször magamhoz húztam Nikit és ő Kingusra dőlt, mert olyan erővel húztam magamhoz mintha rálökném Kingusra aki ekkor már hason feküdt. Kicsit vicces volt a helyzet, ezért váltottam Nikire és amíg vele foglalkoztam addig Bunny kellemes masszázsban részesítette Kingust. Nikivel hátulról kezdtük és szemből is csináltuk, de itt ismét elővettük az erotikus birkózást, mert Niki teste csikis és ilyenkor mindig hevesen ellenkezik, de ezen Bunny és Kingus jót mosolyogtak.

    Kisebb szünet; ami alatt Bunny franciásan kényeztetett engem addig Niki melleit simogattam és Kingust bimbóit a számmal kényeztettem. Itt megjegyezném, hogy Kingus bimbói igazán jól reagálnak az ilyen nemű kényeztetésre. Mikor ismét harcra kész lettem akkor Bunny jött hátulról és Niki balra Kingus pedig jobbra helyezkedett és kértem, hogy csókolózzanak és később én is bekapcsolódtam egy hármas csókcsata erejéig. Bunny popsiját ujjaztam és eközben volt egy kérésem miszerint Kingus feküdjön hanyatt és Niki nyalja őt. Ezt figyeltem miközben Bunny hason fekvésbe került és utána cserélt a két lány és most Kingus nyalta Nikit. Én rátértem Bunny fülcimpáinak a szopogatására és utána átkértem magam popsiba.

    Kis síkosítás utána kezdődött a menet, ami egy komolyabb tempóban zajlott, itt éreztem, hogy már nem fogom sokáig bírni, mert rendesen megizzasztott három lány és korántsem volt vége az eseményeknek.Rendesen meghajtottam Bunnyt popsin keresztül és utána újabb mélytorok jött tőle; míg Niki és Kingus a testem különböző pontjait simogatták és puszilgatták. Utolsó menet Kingussal Nyuszi-pózban. Bunny segített néhány instrukcióval Kingusnak a helyezkedést illetően és Kingus most is tanult valami újat. Itt gondoltam egyet és elkezdtem Kingus lábujjait szopogatni. Kingusnál is van lábimádat a programban és ez tetszett neki és Niki ötletét hasznosítva minél több lábujját vettem kezelésbe és volt olyan, hogy mind az ötöt a számba vettem. Francára váltottunk és Bunny kényszerfrancája következett ami annyira megtetszett Kingusnak, hogy szerette volna kipróbálni és megpróbáltuk, de mivel nála ez nincs nála az adatlapon; ezért nem igazán tudtuk abszolválni. Nikivel egy ciciszexes menetet is tartottam és utána jött a befejezés ami a következőképpen alakult. Niki bal oldalon Bunny pedig jobbon csókolt; középen pedig Kingus franciázott és az utódok hat cicire kerültek a legvégén.

    Törlés és frissítő után még csevegtünk egy keveset, majd levezetésképp egy hatkezes masszázsban is részesültem. Még csevegtünk egy darabig majd újra letusoltam utána Kingus elvonult tusolni és amíg ő tusolt addig én rendeztem a csokrot és visszahúztam a lábbelimet is utána búcsúcsókok és ölelések mindhárom lánytól végül tipli.
  • Elszámolás:

    A korábbi évekhez megszokott három lányos csokor ami egy születésnap alkalmából teljesen megéri. Számomra semmilyen gondot nem okoz, mert én kedvelem az ilyen típusú randikat.
  • Összkép:

    Annak ellenére, hogy nem így terveztem ezt a randit nagyon jól alakult. Találkoztam egy új és egyben nagyszerű lánnyal is a kedvenceim mellett és szerintem lesz még néhány érdekes kalandunk.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-12-11 20:36:08
Happy Massage