• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Kedvesem !❤️
    Egy régóta készülő randi időpont vált most valósággá mindkettőnk számára ;)
    Ami hatalmasan fantasztikusra sikeredett és meg is pecsételte a napomat ;) ami később csak kiteljesedett és ékszer dobozba kincsként zárhattam be az emlékeimet féltve, óvon hisz olyan csodálatos vendégeim voltak mint Te :)
    Igen igen emlékszem a mondat mely azóta is a fülemben zúg ; a Corvintol 10 perc séta a mennyország ;) ugye hogy néha megéri egy picit többet utazni és egy kellemeset sétálni ahoz , hogy úgy távozz tőlem hogy mosolyog a tested és mosolyog a lelked! ❤️
    Hmm hogy mennyire működött a kémia ? ....mi sem bizonyítja jobban mint hogy átlag feletti időn belül a mennybe repitettél :) amit meg is jegyeztem ! Köszönöm ❤️
    Imadok adni de szeretek kapni is ;) a sok bizsergető erintes az álmaim ne továbbja :) Ezt is köszönöm ;) ❤️
    Köszönöm az összképben megfogalmazott sorokat :)
    Élvezem és szeretem amit csinálok és probalok mindig arra törekedni hogy maximálisan kielégítsem a kedves vendégem igényeit oly annyira , hogy mosolygó lélekkel távozzon !
    Örülök hogy a kis köztünk lévő távolság ellenére már az volt az első gondolatod mikor jossz újra :) hidd el drágám minden akadály legyőzhető és Én várlak nagy Szeretettel ;) ❤️

    Köszönöm a Nekem irt beszámolót és méginkább köszönöm , hogy az Istennőd lehetek ;) de ugye mindenhez két ember kell ;) ❤️
    Sokszor Puszillak ❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Már régóta készültem meglátogatni, de eddig sajnos nem jött össze, most viszont szerencsére már tegnap tudtam, hogy ráérek, így gyorsan le is egyeztettem VTR-en ma délelőttre egy másfél órás programot.
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedést választottam, a Corvin metrómegállótól 10 perc séta, de ha nagyon kényelmesek vagyunk, séta helyett villamossal is mehetünk még egy megállót. A parkolás fizetős, és ahogy elnéztem, nem könnyű szabad helyet találni.
  • Helyszín:

    Egy többemeletes régi építésű társasház felső szintjén van a hangulatos lakás. A fürdőszooba kádas (zuhanyfüggönnyel), a tusfürdőkínálat bőséges. A tetthelyen ágy, tükör az sajnos nincsen.
  • Lány külseje:

    Nem ért csalódás, a képeken látható formás, szexi hölgy fogadott kétrészes fehérneműben. Gyakran szoktunk ugyebár aggályoskodni, hogy a képek mennyire adják vissza a valóságot, hát Szöszi esetében maximálisan visszaadják! Gyönyörű, kék szemek, izgató, eredeti cicik, és egy nagyon formás, markolászni való popsi! Szerintem nem vagyok egyedül, akiben ez a csodás popó már a képek láttán vágyat ébresztett, így örömmel mondhatom, hogy a valóságban is pontosan olyan csodás Szöszi popója.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszaérve, még állóhelyzetben nekiálltam simogatni, csókolgatni Szöszit az ágy mellett, s közben a kezem természetesen kiemelt hangsúlyt fektetett a bizonyos formás popóra, azt a popót a végtelenségig markolásztam volna, dehát ugyebár úgy beszéltük meg, hogy masszázzsal kezdünk, majd egy hosszabb, extrás (NFVSZ) levezetéssel zárunk, így a popósimit felfüggesztettük, hogy rátérjünk a masszázsra. Egy hirtelen ötlettől vezérelve felajánlottam Szöszinek, hogy előbb én masszírozom meg őt, s el is fogadta az "önzetlen" ajánlatomat. :-) A dolog szépséghibája, hogy masszírozni nem tudok, de azért valamit csinálok. Megszabadult mindkét textiltől, bekenegettem a talpától kezdve egészen a cicikig a krémmel, s természetesen nem maradt el a hasrafordulás sem, így ismét volt szerencsém a formás popsit masszírozni. Ezután Szöszi masszázsa következett, hasra feküdtem, lentről kezdte a masszázst, látszik, hogy ért hozzá, a combok és a hátsóm is alapos gyúrásban részesült, s ekkor már az erotikus benyúlások sem maradtak el...
  • Levezetés:

    ... És már nagyon vártam a fordulást, aminek el is jött az ideje, s ekkor jött számomra a lényeg, bekente a melleit, hogy kezdetét vegye a csúszka masszázs, fel-le sikamlott rajtam úgy, hogy közben rendszeresen elakadtak a cicik a farkincámban, nagyon izgató volt. Ezután szép gyengéden a keze ügyébe vette a velem egykorút, majd csókolgatta, aztán szájába vette, s egy nagyon finom franciás kényeztetésben részesített. Többször is meg kellett állítanom, mert robbanás-közeli álllapotban voltam, majd arra kértem, szünet gyanánt cseréljünk helyet. Hanyatt feküdt Szöszi, s nekiálltam a belső combjait puszilgatni, szép lassan feljebb tévedtem, s a punci környékét puszilgattam, aztán simogattam a kelyhet, majd a nyelvemmel kényeztettem, s Szöszi reakciójából ítélve hamar célba is értem. Kis pihenés és csókváltás után ismét én feküdtem hanyatt, s Szöszi folytatta, ahol abbahagyta, sőt a francia-lackét egy kis zacsinyalással is színesítette. Elképesztően kellemesen csinálja, ezekre a pillanatokra még visszagondolni is nagyon jó, majd újra a szájában volt a rúd, és jött is a happy finish, hatalmasat élveztem a szájában. Az utolsó cseppig a szájában tartott, nem engedte ki a felénél vagy a kétharmadánál, majd szépen letörölgetett, nekem csak feküdnöm, pihennem kellett. Sikerült a kényeztetést (önző módon) egészen az utolsó pillanatig kihúznom, de Szöszi nagyon türelmes volt. Felajánlottam neki, hogy majd otthon zuhanyzok, mert az idő nagyon elment, de nyugalomra intett: menjek csak zuhanyozni, és nyugodjak meg, nem kell kapkodni. :-)
  • Elszámolás:

    Az elején elhelyeztem az asztalon, nem kérdés, hogy megérte, még akkor is, ha a pesti átlaghoz viszonyítva egy icipicit talán magasabb a rózsák száma, felejthetetlen élményben volt részem!
  • Összkép:

    Nagyon kellemes délelőttben volt részem, hogy mennyire elvarázsolt Szöszi, az is igazolja, hogy még ki sem léptem a háztömbből, de már azon gondolkoztam, mikor tudnám legközelebb meglátogatni. Szöszi varázsa szerintem abban rejlik, hogy nem csupán ért a férfiak kényeztetéséhez, hanem amit csinál, azt őszinte átéléssel csinálja, ő is élvezi a program minden másodpercét, márpedig ha a masszőz alapban ilyen, akkor a barátnő feeling nem lehet más, csak csillagos ötös. Szöszi nem csupán masszőz, de őszinte, nyílt beszélgetőpartner is, ami a színvonalat még magasabbra, egészen az égig emeli.
Happy Massage