• Kendra14

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt is, meg több helyen is látni a hirdetését, vonzó képekkel. Én hétvégén hívtam, hétvégén mentem. Elérhető volt, kedves a telefonban, és kommunikatív. mindent meg tudtunk beszélni
  • Megközelítés:

    Utca nevet mond, kicsit furcsa volt nekem a számozás, de azért eltévedni nem lehet a panelek között. a GPS odatalál, közel a Plázához. Parkolni könnyen lehet.
  • Helyszín:

    Nem lakás, inkább egy stúdió volt külön bejárattal a földszinten. Egy helyiség plusz fürdő. semmi extra, normális berendezés. Egy nagy ágy a szobában, ami kényelmesnek bizonyult, egyébként inkább egy irodához hasonlít.
  • Lány külseje:

    Diszkréten beengedett, egy kellemes 40-es asszony fogadott, akivel privátban is randiznék. Kerek formák, rövid szőke haj, mosolygó tekintet, szép nagy mellek, ami egyből megfogott. Ha jól emlékszem, sajna szép fehérnemű nem volt, hanem törölközőben várt fürdés után, ami alatt semmi nem volt.
  • Action:

    Ahogy már leírtam szép kerek formák, szép bőr, jó volt simogatni, egyből felizgattak a nagy mellei, csupasz puncija, Kis poci, kis comb van, de egyrészt én ezt nem bánom, másrészt nem volt zavaró. Csókolóztunk, ami jónak mondható vele, egyből rátapintott a lényegre, és érezhette hogy felizgat. A nagy ágyra heveredtünk , ahol felfedeztem a testét. Szép nagy kerek fenék, lábak, a ciciknél elidőztem. Izgató bimbók. Franciázott nekem, ügyesnek mondható, és én is benyaltam a puncijába. finom volt. amikor már kellően nedves volt, és nekem is kemény volt a farkam, gumit húzott, és a két kedvenc pózomban, hátulról, és szemből megdugtam. Nem reagálta túl, nem is volt fa darab, elvárhatóan hozta a barátnős érzést. Amikor jött a vég szépen beleélveztem a saját ritmusomban, nem húzódott el idejekorán. Levette a gumit, törlőt adott, innivalót ajánlott fel.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt, annyit kért amit mondott a telefonban. Extrákért nem fizettem, nekem elég volt a szokásos, csók, francia, kölcsönös francia, aktus.
  • Összkép:

    Aki a 40 feletti korosztályt kedveli, főleg a dúsabb idomokat, elégedett lesz a látvánnyal. A hozzáállása átlagon felüli, de találkoztam már jobbal, szenvedélyesebbel. Megérte a pénzt, amit kért, szép nagyot élveztem vele. A kummunikáció is jól ment vele, nem voltak üres járatok.
Happy Massage