• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Köszi Falloszom :) szerintem ez is , mint a többi , fergetegesre sikerült :) ..... a beszámoló is :D

  • Egyeztetés:

    Zayához már régi ismerősként térek vissza, általában SMS-ben egyeztetünk az időpontokról. Most is így tettem egy hirtelen ötlettől vezérelve és pár óra múlva már nála is lehettem. Könnyű vele a kommunikáció, amint van lehetősége mindig válaszolt az SMS-eimre.
  • Megközelítés:

    Mint már említettem, ismerettségünk régebbről ered, ezért már pontosan tudtam merre kell menni és milyen gyorsan jutok el hozzá. Én mindig autóval mentem eddig, a parkolással sose volt baj, mindig akadt legalább egy hely. Ugyan fizetős a környék, de nem a drágább belvárosi zónák egyike. GPS amúgy is pontosan mutatja, de, ha felhívod Zayát, akkor készségesen elmondja hova is kormányozd járművedet. A tömegközlekedéshez gyalogolni kell egy keveset, de egy kis testmozgás sosem árt. :D
  • Helyszín:

    A lakás, mint mindig tipp-topp, tisztaság a köbön, minden élére állítva, ahogy kell, látszik, hogy Zaya nem tétlen szabad idejében sem. :D Nagyon rendben van, ahogy Zaya is, fürdőben minden kikészítve, kapsz egy türcsit, tusfürdőből is van lehetőség választani, majd szájvízzel még frissíthetsz magadon és irány a baszoba. Amúgy, ha még nem olvastátok volna egyik beszámolóban sem, egyedül rendel, így nem fogja megzavarni az együttlétet semmilyen zavaró hang vagy mozgolódás.
  • Lány külseje:

    A külső. Mit is lehetne mondani róla?
    Hát ez még a lakástól is fullosabb! Gyönyörű vékony, szöszi csaj, finom bársonyos bőrrel. A profilképe hűen tükrözi a feszes sportos alkatot, tényleg ennyire vékony és az a formás, markolható popsi, na meg a mellek és a szájáról nem is beszélve. Inkább nem is folytatom, mert nem férek már most se a gatyámba. :D
    Testét egyébként tetkók is takarják, de ezt a privát szféra megóvása érdekében a fotókon kitakartatta. Ha valakit ez zavar, akkor is látogassa meg Zayát, mert a látvány olyan, hogy el fogsz ettől a ténytől vonatkoztatni. :D
    Na és a punci is milyen finom és nyalni való. Na, de erről majd később!
  • Action:

    Szokásos ház előtt parkolás, telefon, hogy hogyan is jutok be, mert persze hiába a már említett több látogatás, a bejutást még nem jegyeztem meg. És különben is, az agy ilyenkor más máshol jár. Bejutás után fel a szokásos emeletre, balra el és az ajtó mögött ott vár Ő!
    Jelen esetben egy piros egyberuha és egy fekete magassarkú volt a szett, hát mit is mondjak, nem kicsit vett le a lábamról. Puszival köszöntjük egymást, vízzel és csokival kínál, mint minden esetben eddig, mindig megkérdezi, hogy mivel szolgálhat. Nagyon figyelmes már a bevezetés is. Beszélgetünk kicsit, kivel mi történt az eltelt idő alatt, amióta nem jártam nála. Kérdeztem, hogy mi a helyzet az egyik régóta húzódó problémájával, hát azóta se sikerült megoldani a szakembereknek. :P
    Beszélgetés közben mindketten elkezdünk vetkőzni, én a fürdő miatt, ő pedig, hogy még jobban felhúzzon. Gyors tusolás, majd a szobába be és kezdetét veszi a Zayás szeánsz.
    Szokásos simogatás, csókok, cicik felfedezése, ő is rám markol, majd kezelésbe is vesz szájjal, ahogy kell. Lágyan bekapja és kézzel is szolidan rásegít. Néha mélyre ereszti, lent is tartja kicsit, majd újra visszatér a lágy alapokhoz. Így folytattuk kicsit, én az ágy mellett állva ő pedig előttem négykézláb az ágyon.
    Majd mondta, hogy feküdjek az ágyra, úgy kényelmesebb és így vett kezelésbe, közben simogattam párduc testét, nem lehet vele betelni. Annyira finom volt, hogy szinte nem is akartam mást érezni, csak a szája lágy ölelését. Kis idő múlva feljebb csúsztam és kértem, hogy másszon fölém, hogy én is nyalakodhassak kicsit. Az a popsi punci kombó, te jó ég! Közben kéjesen szopogatta farkamat, úgy éreztem ki se akar engedni ajkai közül.
    Már egy ideje így nyalakodtunk mikor kértem, hogy húzzuk fel azt a bizonyost és lovagoljon meg, had lássam azokat a csodás ciciket is. Fel is fegyverzett, majd belém ült, először a szokásos térd az ágyon pózban helyezte magába a szerszámot, majd, hogy bent voltam, fel is guggolt. Na itt kezdődött az igazi csoda! Pattogott rajtam, fogtam melleit, fenekét, volt, hogy én diktáltam a tempót, közben moziztam, ahogy farkam ki-be jár abban az édes punciban. Most is beleremegek annyira izgató. Pár perc után, mivel Zaya elfáradt a lovaglásban, megfordultunk az alap misszibe.
    Hát így is ugyanaz a kéj töltött el, mint az előbb a lovaglós pózban. Toltam neki, emeltem kicsit lábát, ráhajoltam, csókoltam nyakát, száját. Az egész annyira jól sikerült, hogy a nagy hévben el is mentem benne, persze a gumiba. ;) Hagyott lenyugodni, majd törlés.
    A maradék időben viszont már nem történt más, mint önfeledt beszélgetés, így sajnos második körről nem tudok beszámolni mindenki nagy bánatára.
    De az az egy kör is olyan volt, hogy bármikor szívesen megismételném és nagy a valószínűsége, hogy meg is fogom!
    Vége a szokásos tusolás, kis beszélgetés és el a szürke hétköznapokba.
  • Elszámolás:

    Maximálisan elégedett lehet ki Zayát meglátogatja. A csokor mértéke kicsit magasabb csak a budapesti átlagnál, de annak minden szála megéri a kapott élményért. Zaya popót vállal még extraként, amit saját bevallása szerint szeret is. Jó is, hogy mondom, legközelebb talán azt vesszük sorba a második menetre. :D
  • Összkép:

    Mint már korábban is megénekeltem, Zaya nagyon az esetem a vékony, sportos testével, csodás kebleivel, szép szájával, finom kis puncijával, szöszi fejével és a csodás kisugárzásával. Aki teheti látogassa meg, tényleg nem fog csalódni, mert Zaya teljesen rád hangolódik abban az órában ( nem óra nézegetős egyáltalán) amit nála töltesz, mint egy igazi barátnő, szerető. Lehet mindjárt fel is hívom. :D
Happy Massage