• Kathy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másnaposan és álló farokkal ébredtem, ittam egy kis tejet és felhívtam Kathyt, aki pár óra múlvára tudott időpontot adni. Ittam még tejet, sok tejet, így mindkét problémám megoldódni látszott. Kicsit visszadőltem az ágyba és átgondoltam Kathyvel történt eddigi programjaimat. Én sem értettem magam miért hanyagoltam a szolgáltatásait ilyen sokáig, pedig remek és kedves szolgáltató.
  • Megközelítés:

    Ez nem volt egy nagy kaland, kb, 15-20 perces sétára van a címe az én lakhelyemtől. A BKK-nak van a közelben egy végállomása. olyan népszerű buszok és söfőrei pihennek ott, mint például a 7-es busz. Több járat is van ami itt végzi a várost átszelő tevékenységét, pl a, 8-E , esetlrg a 133-as járat, esetleg a 7-E, ami annó nagyon népszerű volt, "piros hetes" néven. Villamos is jár a közelben , parkolót a háztól messzebbre találsz. A háznak mindkét oldalán van bejárat, érdemes a kaputelefonos oldalt választani a telefonáláskor, különben nem sokra mész a kapott kapukóddal, ha nincs hová pötyögni. Magas emelet, ha nem működne a lift, akkor csak a jó fizikumban lévők lennének képesek még egy dugásra is az emeletek megmászása után.
  • Helyszín:

    Kathy számomra új helyre költözött, itt is lakik és több tiszta és tágas helyről beszélünk. Érkezésem után bemutatta a lakását TV- ből kettőt is láttam, zuhany függönyből egyet sem, tusfürdőből legalább hármat. Egy nagy és masszív franciaágy is van, kérésre itt is lehet akciózni. Húha, a száraz kilépőt majdnem elfelejtettem, na meg a tiszta törcsit, illatos kivitekben! Tükör nincs, viszont van óra, látható helyre helyezve!
  • Lány külseje:

    Van több fotója kedvesünknek, vannak régiek és vannak újabbak. Értelemszerűen az újabbak jobban hasonlítanak a mostani külsejéhez.
    A haja most rövidebb mint a fotókon. Utcai ruhában fogadott, mégis az ajtó mögött maradt érkezésemkor, átkozott megszokás! :-)))
    A fotóit egy titkos oldalon könnyen meg lehet találni!
  • Action:

    Mint minden jó program ez is tusolással kezdődőt! Tusolásom után a szobában hosszasan megölelgettem kedvesünket, mikor szólt, hogy Ő is rendbe teszi magát és a fürdőbe vonult. Nekem eszembe jutott, hogy a szájvizet elfelejtettem használni, ezért én is a fürdőbe vonultam. Ekkor Ő már tusolt javában, meglepő módon teljesen ruhátlan volt. Én használatba vettem a szájvizet, nagyon ügyelve arra, hogy jó helyre öntsem, mert a szemem máshol kalandozott.
    Próbáltam erotikusan gargalizálni, de olyat nem lehet, mikor a punciját mosta, kiköptem a szájvizet féltem , hogy megfulladok. Nem távoztam a fürdőből a dolgom végeztével, végignéztem kedvesünk tisztálkodását.

    Együtt érkeztünk a szobába, én leültem az ágy szélére, Ő javasolta, hogy helyezem magam kényelembe, én úgy éreztem ez nagyon kényelmes . Rákérdeztem, hogy csinálhatnánk így? Egy bólintás után elém térdelt, átnyalogatta fütyköst és azt bekapva, sok és egyre gyorsuló bólintás következett. A szemembe nézve kérdezett rá "na akkor neki fogunk" most én bólogattam és kaptam a gumit. Még mindég ebben a pózba maradva az ölembe ült, kecmeckét magába fogadva megcsókolt.
    Ez nem egy kényelmes helyzet, de egy próbát megért. A javaslatomra misszibe váltottunk, de behatolás előtt teljes hosszában végignyaltam a punciját. Kedvesünk ismer olyan szavakat, hogy "basszál, dugjál" Ezeket a szavakat nem csak ismeri, hanem használja is őket, mikor kezd beindulni. Nekem nagyon bejön, Kedvesünk verbális megnyilvánulása dugás közben. Igen érdekes érzés,mikor már azt hiszem, hogy nagyon b@aszom, azt mondja "gyerünk basszál erősebben. Talán ha hosszabb lenne kecmecke nagyobb lendületet vehetett volna, de a maga 16- centijével erre volt képes, így is kapaszkodnia kellett kedvesünknek, hogy ne lökdössem el. (persze ezt csak én képzeltem, mert Kathy a hajamat túrta és húzta, de abban rendesen kapaszkodott)
    Mikor durrantam, rá hajoltam egy csókért az egyik keblét cirógatva nyugodtam meg, mindvégig Kathyban maradva.
    Most jön a tisztogatós rész, próbálok lecsapni a beszimből, de ha valakit komolyan érdekel kérdezzen privátban.

    Szünetben engedélyt kértem Kathy testének megmasszírozására, zöld jelzést kaptam, most meg egy kéjes kis cica dorombolt nekem. Az egyik combját a térdeim közé vetem, így a tojásaim és a tasakom remekül csúszkálhatott szépségem combján, a cerka néha csiganyomot hagyott, és minél feljebb húztam a térdem annál több bepillantást nyerhettem a puncira, a kényszerűen szétnyíló combok miatt! A csiganyomok is egyre látványosabbak lettek, ezért használnom kellett a fürdőt a második round előtt!

    Az ágy szélére ültem, kedvesünk már nem is kérdezett semmit, oda térdelt a tasakot kézben tartva, kicsit megnyalogatta, a makkot sokáig nyalogatta a bekapás előtt: Számomra minden lány bekapása fergeteges élmény, feltéve ha rólam van szó. Gyakran csinált olyat, hogy tátott szájjal a szemembe nézett és a nyelve járt min a rotolla (esetleg, ha valaki tudja mi az az a rotolla az majd írja meg, én egy gyors valaminek képzelem!)
    Én kicsit lágynak éreztem a franciáját, de mikor a szemembe nézve, a farkamat húzogatva azt mondta, hogy gyerünk, élvez a számba kicsit megzavarodtam. Hát nekem teljesen más és hosszabb terveim voltak, de mikor újra bekapott megtettem amire kért. A szemem le sem vettem az esemény lefolyásáról, aztán láthattam a magjaim kifolyását Kathy szájából, mindent visszacsorgatott az ágyékom környékére, a szemkontaktust nem megszakítva.
  • Elszámolás:

    Egy órás programra neveztem, a csokor mértéke nem éri el az átlagot, amit a program elején adtam át, egy apró de ízléses édességgel megtoldva. Remélem Kathy szerint is ízléses volt az ajándékom, mert nagy gonddal választottam ki a közelben lévő piacon. Nagyjából úgy történt, hogy rögtőn megvettem az első édességet amin masnit láttam.
  • Összkép:

    Kedvesünk nem fizetett hirdető az oldalon, ezért gondoltam csak össze csapok egy gyors beszit , úgy köszönetféle képen, mert ismét tök szuper élményt kaptam! Írás közben újra átéltem az élményeim és mindent próbáltam leírni ami történt.
    Gondolom minden olvasó érzi, hogy a "jó" besorolástól jóval többet érdemelne, én is érzem de mivel nem fizetett hirdetője az oldalnak ezért ezt a besorolást a adom.
Happy Massage