• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Cosmic❤️

    Mit is írhatnék :)
    Mikor megláttalak meglepődtem ;) azt gondoltam húha :)
    A kisugárzás csillagos 5 és egyébként úgy minden rendben van :) tehát nem volt nehéz dolgom :)
    Nagyon köszönöm a beszámolót és szinten köszönöm a nekem , rólam szóló kedves dicsérő szavakat ! ❤️
    Örülök , hogy lett szabad időpontom és tudtalak végül fogadni :) Utólag sajnáljattam volna ....
    Ezekutan nem kérdés hogy legyen éjjel , legyen nappal bármelyik időszakban várlak :)
    A klub tagsági kártyád elkészült :) és a terápiának folytatódnia kell:) tehát VÁRLAK VISSZA!
    Sokszor Puszillak ! ❤️
    Szöszke

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon találtam a hirdetését, VTR-en egyeztettünk időpontot, ugyan nem rögtön hanem másnap meg is lett a megfelelő idősáv. Nagyon készséges volt, már chat üzenetekben is.
  • Megközelítés:

    Körút közvetlen közelében, metrótól közepes, 4-6 villamostól rövid sétára található a helyszín, alapfokú tájékozódási képességek elegendőek, nem kell mobilra navigáció hozzá. Időre érkeztem, 3 egész percet kellett várnom a házba lépés előtt.
  • Helyszín:

    A lakás nem nyerne egy év lakása választáson, de aki ilyen típusú élményekre vagyok, annak javaslom egy luxuslakosztály bérlését valamelyik neves hotelben. De egyébként rendezett, tiszta, a tusfürdő kollekció itt is figyel, szerintem ennél több nem is szükséges, úgysem lakni megyünk oda. És különben sem ez a lényeg, ugye.
  • Lány külseje:

    A képek és a valóság tapasztalataim szerint sosem egyezik, a kérdés, hogy milyen irányban tér el.
    Itt a jobbik eset fog történt, egy igazán csinos hölggyel talalkozhattam.
    Talán piros fehérneműben fogadott, de más formák elvitték a szemem. :)
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs technikáját nem fogom tudni részletesen értékelni, mert pont megelőző nap voltam egy minden szempontból hagyományos masszázson, így nem éreztem, hogy bárhol nagyobb gyúrásra lenne szükségem.

    Kezdésnek megszabadult a melltartótól, amikor szóban is rögzítettem, hogy igazán szép mellei vannak, itt megjegyzés hogy máshol néha nem teljesen az ígért forma kerül napvilágra a fehérnemű ledobásakor, bár emiatt még soha nem ment el a kedvem a hancúrozástól. .. :)

    Szóval mivel izomcsomók sehol, inkább egy kis (néhol masszázsnak hívott..) simogatást kértem és kaptam, ami egyébként nagyon kellemes volt, jól esett, közben csevegtünk, és mivel először találkoztunk, erre szükség is volt.
    Alaposan kaptam olajat, nem sajnálta, és a nyakamtól a vállamon és hátamon át a lábammal bezárólag átsimogatott (ha van ilyen szó).
  • Levezetés:

    A simogatásos masszázs közben már szépen átvezetett a kényeztetésbe, a keze a megfelelő pontokra tévedt, nem tekintett tabunak semmit ami hason fekve elérhető rajtam.
    Hogy valamennyire kielégítőnek mondható részletességgel írjam le a történetet, nekem a merevség soha nem probléma, de úgy éreztem, a simogatások akkor is keményre faragtak volna ha egyébként 120 éves lennék és csak tabletta indít be.
    Szóval nem bántam, hogy jött a fordulásra vonatkozó kérés.

    Extra programra neveztem be, ezért a teljes menüt végigettem, ezt másoknak is ajánlom. Csúszka masszázs jött speciális kényeztető elemekkel, kaptam egy-egy csókot is, majd jött egy szédületes francia, amiből csak arra emlékszem hogy hosszú és izgalmas volt, megfelelő tempóban és ideális ritmussal vitt el a végéig, majd nem rohant ki egy másodpercen belül, hanem jelen maradt testben és fejben is.

    A kényeztetés közben kapott hozzáállás azt hiszem ritka kincs. Itt csak te létezel, és ha a játék szabályait követed (lsd bemutatkozó), akkor olyan nőt kapsz az együttlét alatt, aki mindenben azt adja amit ígér. Nem csak majdnem, hanem maximálisan. Ha csók, akkor az érzéki, finom, odaadó, és nem zárt szájjal adott puszika.
    Ha szájjal kényeztetés, az nem siettető, ímmel-ámmal előadott kezdő francia, hanem igazán odafigyelő magas nyelvtudás. Nincs megjátszás, vagy mellébeszélés. Szöszi kényeztető technikai képzettsége magas szintű, de vele a beszélgetés is nagyon jó.

    Azt még külön kiemelem itt, hogy a csúcs közelében hosszan lenni aztán elérni oda nála egy olyan élmény, amire jó ideig emlékezel majd. Ez Szöszivel pontosan így történt.

    Pornós feeling nincs, de nem is kértem, illetve én inkább röhögnék rajta ha lenne, semmiképp sem izgatna fel.
    Klasszikus barátnő feelinghez nálam minimum 3-4 alkalom kell, ezért erre nem adtam 5/5-öt, de ez nem Szöszin múlott.
  • Elszámolás:

    Előre egyeztettük a rózsaszálakat, a találkozó alkalmával már nem tárgyaltuk.
  • Összkép:

    Hogy milyen érzésekkel távoztam? Mindenképpen pozitív meglepetésben részesültem.
    Tisztelet a kivételnek, de azt gondolom, nagyon sok lányt kellene Szöszihez beíratni továbbképzésre, lenne bőven mit tanulni a nagy többségnek. Odaadó, korrekt, szavát tartó, jó természetű és intelligens nő. Csak azért nem ajánlom mindenkinek, mert úgy elég nehéz lesz a következő időpontot leegyeztetni. Fontos, hogy ez természetesen egy szubjektív vélemény, és nem biztos hogy mindenki hasonló tapasztalatot szerez...
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-12-10 21:00:58
Happy Massage