• Katherina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csak VTR-en egyeztettünk, gyorsan el lettem fogadva. Régebben már találkoztam vele, de kódnevem alapján nem hiszem, hogy emlékezett rám. Randi előtt kicsit még VTR-en kötözközdtem vele, amire aranyosan reagált.
  • Megközelítés:

    VTR-en kaptam meg a címet, maga a cím egyértelmű és könnyen megtalálható. Házszám kiírva nagy betűkkel, a többit Katherina elmondja a telefonban. Oda találni egyszerű, parkolni már nem annyira. Azért kis bolyongás után találtam helyet elfogadható távolságban. Tömegközlekedés a város ezen pontján brutális. Repülőn kívül majdnem minden játszik.
  • Helyszín:

    Lakás nagyon picike. Egy franciaágy, egy pici konyha, egy fürdőszoba. Nem nagyon néztem, nem ezért mentem, de szerintem minden renben volt, minden tiszta, rendezett benyomást keltett bennem. Azt hiszem 2 db tusfürdő volt és szájvíz. Nekem elég.
  • Lány külseje:

    Katherina nekem nagyon szép. Mikor először láttam évekkel ezelőtt, emlékszem számomra akkor is sokkolóan szép volt, én még mindig ilyennek látom. Akkor régen szerintem csak tátottam a számat, ő meg biztos nevetett magában, hogy ez milyen béna képet vág és lehengerelt teljesen. Szerintem ezt most sem csináltam másképpen, jó szokásokon minek változtatni. Fekete kétrészes fehérneműben fogadott, ami engedte látni a formákat. Arca, keze, lába szép, combja, csípője nagyon formás, cicije gyönyörű, bőre fincsi, szolizott. Meg is jegyezte, hogy milyen szép mentőautó színem van. Összegabalyodva jó kis szín kavalkádot alkothattunk együtt. Majdnem kihagytam: szemeinek a színe egészen különleges.
  • Action:

    Én nagyon örültem, hogy megint láthatom, ő emlékezett rám. Kicsit kérdezgettem, hogy mi van vele, mik történtek az elmúlt időszakban. Kérdéseimre mindig válaszolt, most is, de olyan őszinteséggel, mintha bíróság előtt ülne. Öszinteségével, közvetlenségével és válaszaival néha lesokkol, tulképpen ez most is sikerült. Már megint a cicijét akarja megcsináltatni, amitől én ki vagyok.:) El sem nagyon tudok képzelni szebb cicit rajta. Úgy jó ahogy van. Kísérletet tettem a cicik kiszabadítására, de természetesen hoztam béna formámat és segítséget kellett kérnem hozzá. Készségesen segített. Többi ruhadarab is lekerült, nálam meg rögtön lecsúszott a roló és muszáj volt közelebb nyomakodnom. Engedélyt kértem csókra, de csak ’módjával’ kaptam meg. Katherinánál azt hiszem ez egy külön kegy, amit csak a tisztességes visszajáró vendégei kaphatnak meg és nem az olyanok, mint én.:) Pedig régebben én már a nyelvét is megkóstolhattam és nagyon finom volt. Mindezen én nem szoktam fennakadni, így aztán össze-vissza puszilgattam mindenfelé, délebbre is, de igazán nagy eredményeket nem tudtam vele elérni. És akkor én következtem. Franciája nagyon gyengéd, nagyon kis cukor, elég gyorsan hadrenbe állított. Egy idő után gumit ragadtunk és nagy lovacskázásba csaptunk. Nagyon fincsin körbeöleli a kicsi énem, nekem ő nagyon a méretem. Kicsit gyűrtük így egymást, közben én szeretem megszorongatni, amit nem vett zokon. Kutyusba kértem, mert szeretem azt a nagyon formás hátsóját is. Ebben a poziban kicsit kitomboltam magam rajta és így is lett végem. Elnézést kértem, hogy nehezen megyek el, de úgy tűnt nagy gondot nem okoztam. Nem húzódott el, benne maradhattam és még sokáig simogattam. Nekem nagyon fincsi volt egy ilyen kis fiatal szépséggel együtt lenni, szeretgetni.
  • Elszámolás:

    A szokványos régi csokor méret. VTR-rel még ebből is van kedvezmény, amire fel is hívta a figyelmemet és természetesen nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Katherina nekem nagyon bejön, szeretem mikor kis cserfes, haverkodós hangulatban van. Örülök, hogy megint közelebb rendel hozzám remélem, láthatom még.
Happy Massage