• Sandyke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viber-en írtam neki időpontokat, majd megírta melyik jó neki, utána VTR-en is fixáltuk. Az egész három órával a randi előtt történt. Szóval gyorsan, flottul ment minden.
  • Megközelítés:

    Parkolóhely van, de fizető övezet. Én csúcsidőben mentem délután, így én nem kockáztattam, és a jó öreg BKV, 1-es villamos járatára bíztam magam, és jól teljesített. Időben odaértem. Teljesen új építésűek a környező iroda épületek, és a lakások is. Az utca táblája a járda mellett található. Több épületrész is van, de Sandyke telefonon tökéletesen elnavigált az ajtajáig.
  • Helyszín:

    Vadonatúj a lakás, mint az autóknál, szinte "új szagú". Egyszobás amerikai konyhás lakás. Többféle tusfürdő van a fürdőszobában, káddal felszerelt. Szájvíz is természetesen található, a törülköző száraz, csak egy picit lehetne nagyobb.:) Egy 180cm/100kg férfinak már biztos kicsi. Nálam éppen hogy, de elegendő volt.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel Sandyke, arca is helyes, "tutajos" nézéssel. Jó alakú, szilikon mell, szilikon száj (szerintem nem tolakodó, nekem tetszett az azzal való csók mindenképpen, itt jegyzem meg szerintem néha dohányzik, de csak nagyon minimálisan éreztem), kerek popsi. Diszkrét tetoválások vannak, de csak kicsik. A mellek csiklandósak, pedig az a legjobban "szembeötlő" a férfiember számára. Kellemes tapintásúak, és természetes hatásúak.
  • Action:

    Egyből, már belépéskor egy cuppanós szájra puszival fogadott, és már a kezembe is nyomta a törülközőt.:) Fürdés után, egy kis tanga és ha emlékeim nem csalnak egy fekete melltartóban várt, majd bevezetett a kicsi, de praktikus kéjkuckóba. A türcsit elvette tőlem, és ráhelyezte a radiátorra, hogy száradjon. Gyertyák szolgálták a hangulatvilágítást. Szóval, rám mosolygott, és villámgyorsan megszabadult a "felesleges ruhadaraboktól", magyarul hirtelen anyaszült meztelenül álltunk egymással szemben.:) Egy kicsit meg is lepődtem. Invitált feküdjek le, de én inkább az ágy szélére húztam, és elkezdtünk finoman csókolgatni egymást, majd a nyelvünk is felfedező körútra ment a "szomszédba". A szilikon száj itt is végtelenül puha, és lágy volt, mint már máshol is megtapasztaltam. Kértem, feküdjön hanyatt, mert már felakartam fedezni a testét. Valóban egy-két helyen csikis, de a "lényegnél" nem. Nyalakodtam, a csiklóját ingereltem, jól nedvesedett is, erre még egy kicsit az ujjammal is morzsolgattam, de érezhetően nem került a csúcs közelébe, szerintem már fáradt volt. Persze nekem azért jólesett.:) Javasolt egy 69-es figurát is, de már pattanásig feszült a helyzet odalent, így védőköpenyt kértem, és papás-mamás következett, lágyan, finoman, sok-sok csókkal. Húzott magára a kezével, húzott magába, a felhúzott lábaival....hát ezt nem is bírtam sokáig, így fejeztem be az első kört.
    A szünetben, a hátam, a fenekem, és a combjaimat is végig masszírozta. Kellemes volt, majd én tettem ugyanezt. Közben kezdetem érezni az újra visszatérő erőt. Befejeztem, majd Sandyke, a mozdulataimból, már érezte mit kell tennie. Mellém csúszott, és egy hatalmas nyelves csókkal indított, és közben rámarkolt a nagyvezérre, amint érezte a keze között, ahogy duzzad, Sandy már rá is cuppant, és óriási átéléssel - folyamatosan csukott szemmel - játszott vele. Közben én mivel az oldalamon térdelt kézzel simogattam, a puncusát. Elég sokáig, és lelkesen, fáradhatatlanul dolgozott. Majd jeleztem, itt az ideje gumit húzni. Ezt gyorsan végrehajtotta, és különösebb óvatoskodás nélkül nyeregbe pattant. Lassan, váltakozó ütemben mozgott, néha csak a makk hegyén egyensúlyozott, éppen hogy csak, majd utána mélyen magába engedte. Különleges érzés volt... Mikor elfáradt, doggyt kért, és nem ellenkeztem.:) Én is játszadoztam, hol tövig nyomtam, hol teljesen kihúzva, majd gyorsan újra tövig tolva, ingereltem. Éreztem, hogy ezt napestig bírnám, mert ugye az időm lejár, így hát újra misszit kértem, teljesen felhúztam a térdét, hogy még mélyebbre tudjak hatolni, újra elcsattant egy-két finom csók is, most már voltak sóhajok is, de a végkifejlet, csak nekem jött el. Majd kis pihenő, beszélgetés, miközben hozzám bújt. Teljes barátnő feeling, ha szabad ilyet mondani, hisz ez elég elcsépelt, bár igaz.
  • Elszámolás:

    Szó sem esett róla. Minden rendben volt. Felöltözésnél helyeztem a kanapé melletti szekrényre.
  • Összkép:

    Sandyke nagyon kedves, kommunikatív lány. Bújós kiscica, nagyon érdeklődő, együttérző, éppen ezért elhiszed, hogy fontos vagy neki.:) Ajánlom azoknak, akik szeretik a közvetlenséget, és barátnő "érzést" keresnek. Itt tényleg úgy érezheted magad.
Happy Massage