• VANESSZA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szinte lehetetlenség volt őt elérni, több napos várakozás előzte meg a randinkat. Hogy megérte-e? A végén kiderül.
  • Megközelítés:

    Harmadik kerület ismert része, Influencer MT által leírt helyszín alapján könnyedén beazonosítató szalon, egy tágasabb terület közelében. Parkolás fizetős, busz több is jár arra, simán megtalálható.
  • Helyszín:

    Sok újat nem lehet mondani erről a szalonról. Voltak itt igen kellemes és közepes élményeim is. A fürdőben kád (jé), a csapból folyik a meleg víz, van egy csomó tusfürdő, meg kapsz törülközőt is, amiben még a nálam sokkal nagyobb felületű MT-k is szárazra törülhetik habtestüket. A szobákban masszpad van, meg rekamié is, meg olyan kis asztal, hová a frissítőt teszik, ha szépen mosolyogsz és köszönsz belépés után.
  • Lány külseje:

    Na, a hölgy olyan, mint a képeken, leszámítva a sminket és a PS-t. Nem magas, de legalább alacsony. Szerintem csak 160 körül lehet, de kit érdekel. Arca smink nélkül a félhomályban is randiképes. Alakja, mint a képeken, a cickók azért harcolnak a nehézségi erővel, vegyes eredménnyel. De legalább van mit gyömöszölni a későbbiekben. A hozzáállása viszont remek, kedves és odaadó, mindent a vendégért. Mármint, mindent, amit szabad. Nem ám itt félre érteni!
  • Erotikus masszázs:

    Azt mondanám rá, hogy alapos. Szépen lábtól végig gyúrt és még az erővel sem volt gond. A hely szelleméhez képest mindenképpen kiemelkedő. Már csak ezért is, mert nem felejtkezett el, hogy bizony erotikát is illik vinni a vonulatba és időről időre emlékeztetett arra, miért is vagyunk ott, ahol. Mikor a hátam közepére vissza hajtotta a karomat és úgy masszírozta a lapocka melletti rész a tenyerembe helyezte azon oldali keblét. Mármint amennyi belefért. Nekem meg a tenyér reflexem rögtön gyurmázásba kezdett, ami tetszett neki. Vagy legalábbis úgy csinált. Aztán volt olyan is, hogy a fejemnél állt és hosszan végigsiklott a kezeivel a hátamon egészen a faromig én meg az ő fenekét masszíroztam közben, ami elég jó fogást biztosított.
  • Levezetés:

    Egyszer csak a fordulás következett, aminek már örültem, mert nehéz volt ágaskodó farokkal hason feküdni. El is indult 4 kéz felfedező útra, meg a szájak is összeértek és csókok is elcsattantak bizony. A felfedező úton észleltem a már nedves és sima kéjkuckó bejáratát és ez további felfedezésre csábított. Előtte azonban ő fedezte fel az álló farkam és elég gyorsan birtokba is vette, olyannyira, hogy jeleznem kellett, én még ráérek, nem érdemes siettetni. Ezt meg is beszéltük, illetve még pár kiegészítő használati utasítást hozzám és folytatódhatott a móka. Egész ügyesen használta ajkait, miközben én az ikreket gyúrtam. Amikor már úgy éreztem elég élvezetet kaptam, helycsere felé tereltem kedvesen alkalmi kedvesem és újabb csókok, kebel gyúrás után megérkeztem a simára borotvált völgyhöz, amely már kellően nedves volt. A kényeztetést jól fogadta, kézzel csak módjával, kívülről szabad rásegíteni és idővel szépen tovább oldódott meg is engedte magának, hogy élvezze, majd elélvezzen. Miután kiphegte megát, újra előrendült és elkapta a farkamat és változatos, egész mélyreható kényeztetést mutatott be, minek e végén megöntöztem tejemmel. Itt egy picit hamarabb hagyott egyedül, mint azt szerettem volna, de első randin, ez megesik bizony. Tisztálkodás első fázis, majd zuhanyozás hátmosással, ami igazán kedves tőle. Aztán el.
  • Elszámolás:

    A kerület régi átlaga, ma már a legkisebb rózsacsokor. Nincs nagyon mit ragozni, simán megérte a randi.
  • Összkép:

    Kedves, kellemes hölgy. Ezekben a szalonokban a PS néha túltolják, néha meg semmi. Kiszámíthatatlan. A hölgy mindenesetre kitesz magáért, késő este sem érződött rajta fáradság, hozzáállásból jeles.
Happy Massage