• Jàzmiiin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a randi előtt két nappal, a második vagy harmadik próbálkozásomra sikerült elérnem. Már a telefonban is nagyon kedves volt, meg is beszéltünk egy délelőtt fél 11-es időpontot.
    A randi előtt egy órával küldött egy SMS-t, hogy késik és nem gond-e a 11 óra. Részemről ez még belefért volna, de újabb fél óra múlva üzent, hogy inkább a 12 lenne jó vagy délután f6. Ekkor inkább felhívtam és rögtön fel is vette.
    Nagyon kedves volt és többször is elnézésemet kérte az időpont módosításért. Végül a délután f6-os időpontban maradtunk.
  • Megközelítés:

    Az Üllői úthoz közel, egy arra merőleges utcában van a viszonylag új építésű társasház. Könnyű odatalálni, bkv-val és egy kis sétával könnyen megközelíthető. Autóval kell számolni a parkolásra +5-10 percet.
    Szerencsére pontosan érkeztem és f6-kor megcsörgettem. Nem vette fel, de max. egy percen belül jött az SMS a bejutáshoz szükséges adatokkal.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak megfelelő, a fürdő teljesen átlagos. Egy kád van zuhanyfüggönnyel ellátva. A zuhanyrózsa már inkább cserére szorulna, de Jázmiiint meglátva szerintem amúgy sem akar senki sem 1-2 percnél tovább időzni a zuhany alatt. :)
    Van két kutyusa is a lakásban, de nagyon barátságos mindkettő és a hálószobába nem jöhetnek be.
  • Lány külseje:

    Jázmiiin egy magas, nagyon jó alakú és kifejezetten helyes lány, a képek nagyon közelítik a valóságot. A popsija és a mellei szerintem fenomenálisak.
    Már érkezésemkor egy piros kis csipkés szettet viselt és első perctől közvetlen és beszédes volt.
  • Action:

    Pár szót váltottunk, átadtam az ajándékomat egy igazi rózsaszál és egy Merci étcsoki kíséretében, aminek nagyon örült, majd a fürdő felé vettem az irányt.
    A szobába visszaérve, ahol halk zene szólt, már meztelenül várt az ágyon. Mellé ültem és először kisebb puszikkal, majd rendes nyelves csókok kíséretében elkezdtük felfedezni egymás testét. Mivel csak félórás randira volt időm, így hamar délnek vette az irányt Jázmiiin és csodás franciában részesített. Egy perc után 69-be fordultunk és végre én is kényeztethettem gyönyörű punciját. Viszonylag hosszú ideig kényeztettük így egymást, majd felhelyezte rám a gumit és kezdetét vette egy finom szeretkezés, missziben, lovagolva és természetesen hátulról is, mert a popsija látványát ki nem hagytam volna. Végül az időnk végéhez közeledve lekerült rólam a védőfelszerelés és egy isteni NFVSZ-szel koronázta meg az együttlétünket.
    Hagyott időt a levezetésre és csak ez után szaladt ki egy fél percre a fürdőbe. Mikor visszatért, akkor én is a fürdő felé vettem az irányt, mert nem akartam visszaélni az idejével és amúgy is sietnem kellett.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak mértéke bővebb infóban olvasható, a félóra díja a pesti átlagnak megfelelő. Érkezésemkor magam rendeztem, nem hozta szóba, sőt még csodálkozott is, hogy az időpont változtatása ellenére külön ajándékot is kapott, de azért úgy láttam örült neki. :)
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam még ha csak félórás is volt a randink és ezúton is köszönöm Neki!
    Szinte biztos, hogy meglátogatom még vmikor, de akkor már egy-másfél órára megyek, hogy legyen lehetőségem eljuttatni Jázmiiint is a csúcsra.
Happy Massage