• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Köszönöm szépen a beszit, örülök hogy jól érezted magad nálam!! :))

  • Egyeztetés:

    Ki volt írva, hogy most hívható, és ugyan elsőre nem vette fel, de pár perc múlva diszkréten visszacsörgetett, ennek nagyon örültem, nem sok lány teszi meg, amit egyrészről meg is értek, másrészről azért jófejség részükről.
    Aznap késő délutánra egyeztettünk is egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, láttam villamossíneket pár perc sétára, de alapvetően nem vágom a tömegközlekedést. Parkolóhely volt elég sok, szinte közvetlenül a cím előtt is. Maga a parkolás fizetős, este 6-ig, és nem olcsó, de ahogy a mondás tartja, akinek van pénze majomra, annak legyen banánra is. Lift visz fel a lakásig, könnyen megtalálható minden. Ugyan elég sok ablak leselkedik a közlekedő makktársra, szóval érdemes erre figyelni, ha valakinek ez fontos.
  • Helyszín:

    Elég nagy lakás, több szobával, több lány is rendel itt, de alapvetően rendben volt minden. Fürdő tiszta, nagy sarokkáddal, minden kellék adott a tisztálkodáshoz. Több kilépő pihent a polcon, látszik, hogy azt is cserélik a lányok időközönként, nem ugyanaz van letéve egész nap.
  • Lány külseje:

    Teljesen megfelel a képeknek, de hát ahogy lenni szokott, élőben még szebb. Most voltam itt először, és ilyenkor mindig van egy kis félsz, hogy mi van ha 15 éves a kép, de itt nem kell félni semmi ilyentől. A hölgy arca is nagyon szép, fiatal, mosolygós. A teste pedig nagyon elit... Dolgozik is rajta rendesen, illetve az étrendre is odafigyel, ha fele ennyire lennék tudatos, már kockás hasam lenne. Az a fenék... minden szemszögből, tükörből, hátulról, mindenhonnan.... egyszerűen tökéletes.
  • Action:

    Megérkeztem, cipő le, majd be a szobába, ahol megtárgyaltuk kinek mi lenne az igénye, majd egy kis várakozás következett, ugyanis valaki más foglalta a fürdőt :) Ez a több lányos lakás átka, de nem volt probléma számomra. Majd irány a fürdő, lemostam az út porát, majd visszatérve Dorka megszabadult a ruháitól, itt már tudtam, hogy az első kör nem lesz hosszú életű.... Ezt közöltem is vele, figyel arra amit mondok, és úgy alakítja ő is a programot. Egy natúr franciával indítottunk, és pár perc után jeleztem is, hogy elmennék a hátára ha lehet (ne kérdezzétek miért, nekem valahogy ez bejön). Négykézláb bepucsított, majd én mögé állva gondoskodtam arról, hogy szépen beterítsem a hátát. Utána kis tisztogatás, majd pihenő következett.

    Beszélgettünk sokmindenről, nagyon jó beszélgetőpartner. Aztán időm fogytával rákérdezett a második körre, persze hogy nem mondhattam nemet. Egy kis franciás bemelegítés után gumi, majd lovaglás. Tükörből szépen látni mindent. Majd pózváltás, kutyus, a nagy kedvenc, főleg egy ilyen formás lánnyal. Ugyan a második körben szokott problémám lenni, miszerint nehéz elmennem, de itt ez sem volt probléma, a tükör illetve Dorka feneke, nyögései megtették a hatásukat, és a gumiba végeztem. Pár másodpercig még benne maradtam, majd ahogy kihúztam egy gyönyörű kép tárult elém, Dorka is még pár másodpercig abban a pózban maradt, ez feltette a koronát a találkozóra.
  • Elszámolás:

    Előre adtam, igazából szeretem előre letudni, de végig ott maradt a polcon, nem esett róla több szó.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam egy fiatal, nagyon formás, kedves lánnyal. Abszolút nem pornós az összbenyomás, hanem ilyen barátnő feelinges. Néha az embernek arra van igénye, néha erre. Nem tudom vajon belőle ki lehetne-e hozni a pornós színésznőt, de a barátnő feelinges együttlétekhez teljesen partner.
Happy Massage