• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Mátém!❤

    Köszönöm neked ezt a szuper beszit, nagyon örültem neki. Bár egy kicsit elkéstem a reaggal (szégyellem is magam érte), de sajnos a karácsonyi készülődés, vásárlás, stb. nagyon kitöltötték a napjaimat és nem volt kapacitásom reagot írni. De ami késik, az nem múlik!

    Remélem így is fogsz neki örülni és ki tudlak vele engesztelni... Ha nem, akkor pedig ha újra meglátogatsz, megpróbálkozok személyesen vele :)
    Szerintem menni fog, hiszen az eddigi két randin is mindig fantasztikusan éreztük magunkat, miért lenne ezután másképp? ;)

    Köszönök neked mindent amit kaptam tőled, egy nagyon kedves, figyelmes, aranyos és törődő ember vagy, akivel csak úgy repül az idő mindig :)

    Örülök, hogy újra egy felejthetetlen élményben tudtalak részesíteni és ilyen jól érezted magad velem! Én is szuperül éreztem magam, de ezt szerintem tudod nagyon jól. Remélem amíg itt leszek jópárszor lesz ilyen élményben még részünk, úgyhogy várlak vissza drágám, ha újra rám lenne szükséged! ;) Imádlak :P


    CSÓKOL ÉS ÖLEL:


    A Te Wandád :***❤

  • Egyeztetés:

    Csütörtök délelőtt hívtam hogy másnap estére van-e még szabad időpontja, szerencsére még szabad volt,de mondtam neki hogy este még felhívom hogy tutira tudok-e menni. Este hívtam is és megerősítettem hogy másnap tuti megyek hozzá,aminek nagyon örült, hát még én.
    Majd ezután küldtem vtr-t is.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos, Zugló ismert tömegközlekedési csomópontja, sokféle busz és villamos is jár arra, megálló a háztól 1 percre. Autóval is jól megközelíthető, a parkolás ingyenes, de nem könnyű, 3-4 perc sétára illik készülni az egyik közeli kis utcából.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. Patyolat tisztaság van.
    Fürdő jól felszerelt. Komplet drogéria van benne. Rengeteg tusfürdő választék.
  • Lány külseje:

    Wanda egy fiatal, nagyon csinos, helyes arcú csaj.
    Pont, amilyet szeretek. Van rajta fognivaló mindenhol: gömbölyű popsi és cici.
    Képeknek teljesen megfelel. Igaz arckitakarássál hirdet de nekem nagyon tetszett az arca
    Ami nem látszik, az a kedvessége, állandó mosolya, illetve valami eszement nagy életszeretet, ami átragad az emberre, míg ott van.
  • Action:

    Ajtón belépve, megfordultam és megláttam Wandát hát majdnem megállt a szívem olyan gyönyörűen nézett ki. Egy kék rucinak csúfolt semmiség volt rajta,ami szinte semmit nem takart.
    Mire kezdtem volna észhez térni már a szánk egy forró csókra össze is forrt.
    Imádom ahogy csókol,ahogy használja a nyelvét,igazán édes csókja van.
    Kabátomat levettem,majd átkaroltam úgy hogy ő fogta a kezemet én pedig a melleit és elindultunk a szobába. Szobába érve újra elkezdtünk csókolózni,majd elkezdtem levetkőzni.
    Közbe Wanda kiszaladt tölteni innivalót nekem,én is követtem őt. Majd bementünk a fürdőbe és mivel még az előző randi után beszéltük hogy legközelebb indíthatnánk a randit egy közös fürdéssel így megkérdezte hogy akarom-e? Tudna erre bárki is nemet mondani?- sztem nem.
    Wandát besegítettem a kádba, majd követtem én is.Beállította a megfelelő vízhőfokot és kezdődhetett a pancsi.Kiválasztottam az egyik kedvenc tusfürdő fajtámat ezután elkezdte megmosni a mellkasomat és a nemesebbik részemet.Hát mit ne mondjak a velem egykorú már teljesen akció kész volt,de még várni kellett kicsit, ez még csak az előjáték volt.Wanda ahogy mosta a velem egykorút folyamatosan kézzel izgatta,majd mikor lemosta a tusfürdőt róla közelebbről is megvizsgálta a szájával.Kaptam egy nagyon finom és érzéki franciát tőle.
    Majd mondta hogy most én következek és most én tusfürdőztem be a testét.A ciciknél kicsit elidőztem,majd lentebb haladva a punciját kezdtem izgatni,közben pedig folyamatosan egymás szájában volt a nyelvünk.
    Miután kellően felizgultunk mindketten,megegyeztünk hogy inkább folytassuk az ágyban. (bár egyszer lehet ráveszem hogy próbáljuk ki milyen a zuhany alatt)
    Miután megtörölgettük egymást,gyors felhúztuk a lepedőt az ágyra.
    Hátamra feküdtem és előkerült egy kis tejszínhab. Wanda egy kicsit tett a két mellbimbóra és utána pedig a farkamon húzott egy csíkot.Majd elsőnek lenyalogatta a mellbimbóimról és utána lejjebb haladva eljutott a velem egykorúhoz. A tejszínhab csíkot szépen lassan elkezdte lenyalni róla majd mikor végzett vele a velem egy körűt teljesen eltűntette. Ismét következett egy nagyon finom érzéki francia, néha pedig teljesen bekapta és lent tartotta ,közbe pedig a nyelvével a makkon körözött.Nem bírtam sokáig és egy hatalmasat élveztem a szájába. Az utódok a pocakjában landoltak.
    Majd elkezdtünk beszélgetni amíg újra nem éreztem magamban az erőt.
    Most Wanda feküdt a hátára és ismét előkerült a tejszínhab.A két gyönyörű mellére tettem elsőnek,amit rögtön le is nyalogattam róla. Majd ismét egy csókra összeforrt a szánk.
    Ezután puszilgatva lejutottam a puncijáig ahol ismét a tejszínhab kapott egy kis szerepet.Puncija körül engedtem ki a tejszínhabot amit rögtön el is kezdtem lenyalogatni róla,majd a nyelvem betévedt a puncija mélyére,amit Wanda hangos sóhajokkal jelezte hogy élvezi a ténykedésemet.Oly annyira élvezte hogy ráfogott a fejemre és húzott magára míg egyszer csak el nem élvezett az én kis drágám.Kicsit hagytam pihenni,mikor kicsit össze szedte magát,rögtön kérte a játékszerét vissza. Így nem tehettem mást mint oda adtam neki,rögtön el is kapta a szájával és elkezdett játszani vele,közben én pedig ujjazni kezdtem el.
    Majd gumit kértem és misszibe kezdtünk.Óvatosan behelyeztem a farkamat a puncijába majd pár gyengéd lökés után fölé helyezkedtem és elkezdtünk csókolózni.
    Ez a póz számomra tökéletes volt és pár perc múlva egy hatalmas élveztem a gumiba. Míg le nem lankadtam addig is folyamatosan csókoltuk egymást.
    Majd újabb tisztogatás és most egy kicsit hosszabb pihi következett. Beszélgetés alatt folyamatosan egymás karjaiba voltunk és simogattuk egymást.
    Wanda gondolt egyet és ki akart próbálni valamit rajtam. Mondta feküdjek a hátamra majd ismét elővette a tejszínhabot és fújt egyet a számra. Majd rögtön rá is cuppant a számra és egy kicsit vadabb csókolózásba kezdtünk.
    Nem is kellett több a velem egykorúnak és rögtön hadrendbe vágta magát. Wanda ezt észre is vette és lejjebb vándorolt és újra elkezdett játszani vele. A velem egykorú nagyon élvezte ezt a féle játékot. Most Wanda nem csak a léccel játszott hanem a környékkel is foglalkozott,szívta nyalta a körmeivel izgatta. Fantasztikus érzés volt, de tudtam ha így folytatja újra kifog facsarni és én még egyszer szerettem volna őt a csúcsra felvinni.
    Így hát gumit kértem majd jött a lusta ember póz. Lassan rám ült és behatoltam a szűk kis puncijába. Isteni érzés benne lenni, majd elkezdett lassan lovagolni, közben én a melleit markoltam.
    Egyre hangosabb nyögések jöttek ki a kicsi szájából míg egyszer csak el élvezett az én drágám, de úgy hogy egyik kezével befogta a száját mert ha nem tette volna tuti mindenki fel kelt volna a házban.
    Gyönyörű látvány volt ahogy elröppent ez is kis édes angyal.
    Mondta hogy váltsunk pózt mert teljesen lezsibbadt.
    Kutyusba váltottunk át, az a gyönyörű kerek popsiját egész nap tudnám nézni.
    Lassan behatoltam majd elkezdtem gyorsítani amit Wanda nagyon élvezhetett mert a fejét a párnába fúrta és hangosan nyögött közbe.
    Mivel nem nagyon szokott összejönni a három élvezésem így kezdtem volna feladni de egy utolsó minden erőmet össze szedve egy végső rohamot indítottam.
    Aminek meg is lett az eredménye ismét egy hatalmasat élveztem a gumiba. Lenyugvásom után Wanda letisztogatott.
    Mivel még volt bőven időnk de mondtam neki hogy ma szerintem még egy kör nem jönne össze (ami így is rekord volt hogy ennyi idő alatt meglegyen a három) így össze bújva és kis kifli nagy kifli pózban elkezdtünk beszélgetni a maradék időben.
    Megállapítottuk hogy most mindketten tudnánk egy nagyot aludni ebben a pillanatban ahogy egymást átkaroltuk.
    Végül megegyeztünk hogy legközelebb rá hajtunk a négyre.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban mindent leír egyértelműen.
    A randi végén a tv elé helyeztem a rózsaszálakat.
    Egész randi alatt szóba se került.
    Számomra teljesen megérte.
  • Összkép:

    Szerintem a fent le írtak alapján mindenki eltudja dönteni hogy éreztem magam.
    A mai randink volt a második ami nem volt olyan mint az előző ez sokkal érzékibb bensőségesebb volt. Tényleg azt éreztem hogy mintha a barátnőmhöz ugranék fel egy kis beszélgetésre ami egy igazi szeretkezésbe fajul.
    Aki ilyen érzést keress annak feltétlenül fel kell keresnie Wandát.
    Drága Angyalom jövőre remélem újra találkozunk még, addig is Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok neked! Millió csók :**
Happy Massage