• Nelli

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előbb telefonon kérdezősködtem, aztán a VTR megfelelő volt Neki is.
  • Megközelítés:

    Több BKV járat (troli, busz, stb) megálló a környéken (Népliget szomszédsága). Parkolás fizetős, de van hely így hétvégén :)
  • Helyszín:

    A környező utcákban tanyázó XIV. századi bérpaloták és villák után kissé jellegtelen épület. De a lakás belseje nagyon modern, ízlésesen berendezett, hangulatos hely. Kis előtér, de itt is gyertyák égnek, nem azért mintha nem lenne villany. Több szobás a lakás, a mienk a fürdővel szembeni volt tatamival, szekrénykével, kis kanapéval a ruhák számára. Hangulatfény (LED és mécsesek), halk zene, mécses az olaj melegítéséhez. Azt hiszem egy óra is van az ajtó felett, de panoráma tükör a massage gyékény mellett :). Fürdő tiszta, kádas, higiénikus, mindennel felszerelt.
  • Lány külseje:

    Kb egy hónapja láttam meg először Nellit. Éreztem, hogy feltétlenül találkoznunk kel, annyira tetszett! Ma reggel megjelentek az új képei is, amik a régiekkel együtt elég jók ahhoz, hogy bemutassák rendkívüli szépségét! Szívszorítóan gyönyörű! Teste tökéletes női test, bőre bársonyosan sima, a tetkók is érdekesek. Mellei gyönyörűen formásak, gömbölyűek; popsi is feszes, gömbölyű, ideális! A szemei valóban igézőek, elég csak beléjük nézni, és végem! Kezei kecsesek, finomak, lábikója is formás. Nem tudnék mondani egyetlen egy négyzetcentimétert sem, amelyek ne tetszenének rajta! A testékszerei pedig nagyon is vonzóak számomra, csodálatosan szép arcát kiegészítik és rendkívül jól áll neki. Kétrészes ruhácskában fogadott, de hamar megszabadultunk/tam tőle :)
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből kijövet még állva hosszú csókcsatába keveredtünk, simogatva egymást. Ilyenkor már felfedezhettem csodásan gömbölyű testét, először ruhán keresztül, ez is nagyon izgató volt. Megsimogattam az arcát is, szemembe nézve láttam, hogy élvezi. Lassan leheveredtünk a tatamira, aztán kölcsönösen masszíroztuk egymást, előbb én őt aztán fordítva. Csak egy kis relax massage volt, de láttam rajta, hogy jólesik neki. Elölről, hátulról, fejtől lefelé és vissza. Mindenhol :) Aaalaposan :). Ő is engem majdnem ugyanúgy, ami nagyon meglepő élmény volt. Úgy csinálta, mintha a barátja lennék. Lassan, érzékien, a legjobban élveztem, amit valaha is kaptam masszázst! Persze egyéni igényeket is figyelembe vesz, ott más technikát alkalmaz.
  • Levezetés:

    A csókolózás folyamatosan történt, nagyon jól csókol, nyelvesen ahogy kell. Ha csak ennyi lett volna a randin, már megérte elmenni Hozzá! Nem lehet betelni a csókjaival, annyira finomak! Csókolózás után lassan leindultam a fejétől a lábai irányába, sok sok puszit, csókot adva nyakára, melleire, kemény mellbimbóira (itt persze nem csak puszik voltak), le a célomig. Nagyon finom és érzékeny puncija van, alig bírtam "lépést" tartani a heves csípő-popsi mozgásával... többször is volt orgazmusa. Annyira belefeledkeztem Istennőm kényeztetésébe, hogy Ő szólt, hogy én vagyok a soron. Végigpuszilgatta a testem nyaktól lefelé (itt is majdnem ugyanúgy csinálta, ahogy én neki, pl. csókolta a mellbimbóim!), majd a velem egyidős körül puszilgatva és csókolgatva érzékien szájjal kényeztetve kivégzett. Lassan, nem beerősítve. Sokat nem is láttam, rózsaszín köd burkolta be az agyam. És utána is folytatta egy darabig, amíg teljesen le nem nyugodtam. Nemsokára folytattam az Ő kényeztetését ismét, amit örömmel vett :). Azt hiszem, sikerült még egyszer elélveznem.... Ezután pihentünk kicsit, beszélgettünk is, ha épp levegőt kellett venni kér csóksorozat közben. Tulajdonképp egész idő alatt kölcsönös kényeztetés zajlott mindkettőnk örömére.
  • Elszámolás:

    Előre a borítékban tettem le a kisasztalra. Elmenőben láttam még ugyanazon a helyen volt ....
  • Összkép:

    Nem tudom leírni az érzéseimet. Azt tudom csak, hogy Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem, számomra Ő az eszményi NŐ. Mindenkit felülírt, akivel csak voltam eddig. Gyönyörű, végtelenül kedves bújós cica. Teljesen a hatása alá kerültem, nem kétséges, hogy nagyon sokszor fogok még írni Róla! Lehet, megtaláltam Andromédát!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-12-07 19:32:26
Happy Massage