• Dina

  • Beküldte:
  • Dina reagálása

    Kedves Alvarion!

    Köszönöm szépen a beszámolót!
    Örülök, hogy ismét találkoztunk és jól érezted magad nálam.
    Várom a folytatást! ;)

    Puszillak!

  • Egyeztetés:

    Kalandosra sikerült. Korábban voltam már nála többször, ezért hamar bekerült a kedvencek közé. A rendszer jelezte, új képeket töltött fel. Nem győztem csodálkozni, aztán telefont ragadni. Elsőre felvette, és volt némi remény egy aznapi találkozóra. Sajnos nem jött össze, de lázasan keresni kezdtünk egy időpontot. Kezdett reménytelen lenni, már a hét is, inkább átszerveztem a munkát csak, hogy láthassam. Végül sikerült, bár nagyon elfoglalt a hölgy. Érdemes napokkal előre bejelentkezni, mert csak úgy nem lehet elérni. A várakozás minden őrjítő percét érdemes kivárni, ritka kivételes találkozóban lehet részünk.
  • Megközelítés:

    Pontos infókat kaptam, a helyszínt illetően. Egy még épülőfélben lévő lakópark, már kész épülete. Könnyen megközelíthető, de érdemes kicsi ráhagyni az érkezésre, mert a környék forgalma tud meglepetést okozni. A GPS gyakorklatilag a kapuig navigál. Parkolóhely akad bőven, bár fizetős. Tömegközlekedéssel több irányból megközelíthető, némi sétával megtámogatva. A bejutáshoz, pontos infót kapunk, de természetesen telefonos útbaigazítást is kérhetünk, és kapunk is. A ház számozása kicsit megtréfált
  • Helyszín:

    A bejutás nagyon diszkrét, nem futottam senkivel sem össze. A folyosón lépdelve, hallottam ahogy nyílik az ajtó, egyre fokozódó izgalommal léptem át a küszöböt. Szerencsére nem volt félhomály, így nem csak Dinában gyönyörködhettem, hanem a minden igény kielégítő lakásban is. Nem volt kérdés, ez nem egy szalon, itt csak ketten leszünk. Bármerre néztem, már amikor le bírtam venni a szemem róla, mindenhol a tisztaság és a visszafogott, de vitán felüli luxus kialakítás fogadott.
    A lakás többi pontjához hasonlóan a fürdő is nagyon rendezett, tágas, mindennel felszerelt, tusfürdők, fogkefe, ha valakinek szüksége lenne rá. Nagy puha törülköző, odakészítve. A figyelmességét dicséri, még azt is megkérdezte, zavar -e a szárítógép, mer örömmel kikapcsolja.
    A szoba, ahova elvonultunk, megfelelő a célra. Elég hely van benne, egy padnak. Fotelnak, néhány szekrénynek. Sejtelmes fények, gondolom zene is lehet, ha Dina akarja. Mi most inkább egymást akartuk érezni, hallgatni.
  • Lány külseje:

    Ez, ahol kezd nehézzé válni az írás. Elég határozott emlékeim voltak csábos vendéglátómról, de azért némileg kezdtek már tompulni a pontos részletek. Ami kristálytisztán megmaradt, a nem hétköznapi hangja, nehéz leírni. Nagyon határozott, de ugyanakkor nevetésre kész mélyebb tónus.
    Ami a külsőt illeti, nem tudom, nem is akarom darabokra bontani. Nem játékbaba, nem is valami, vers, amit elemeznünk kéne. Amikor sok évvel ezelőtt megismertem, valamivel vékonyabb volt. Azóta nem csak a cickók nőttek meg, pár kilóval nehezebb lett. Minden szempontból jobban áll neki. Megmaradt a karcsú alkat, de most már picit mindenhol lágyabb vonalakkal körbe rajzolva. Pont annyira, és ott gömbölyödik, ahol a férfiszem szeretné, ugyanakkor sehol egy deka felesleg. Korábban is nagyon tettszett, de ez az új külső, csak álltam és próbáltam felfogni, befogadni, részben sikerült. Azonnal megbántam minden percet, amit nem vele töltöttem. Főleg miután sokszor átölelhettem, és lehettem én a melltartó. Az egyik képen látható fekete neműben fogadott, de amíg zuhanyoztam, átvett, egy sokkal vadítóbbat. Nem mintha kevés lett volna az előző.
  • Erotikus masszázs:

    Letisztáztuk a programot, masszázs, és kényeztetés a végén. Bár ahogy a forgolódott, hozzám bújt, nehéz volt ellenállni, a kísértésnek, vagy inkább nagyon nehéz. Na de mindennek eljön az ideje. Persze, a huncut kis macska nem bírt magával, és még azt a kevés ruhát is levette, nehogy útban legyen. Innentől leginkább a pad közepe volt útban, valaminek. Mindenesetre a masszázs kezdetét vette, kicsit erősebbet kértem. Abszolút egyéni igényekhez igazított figyelmet kaptam. Hamarosan szakértő kezeivel bejárt minden részt, olajat használva. Nem lehetet panaszon, a kevésbé laza részeket, alaposabb kezelésnek vetette alá. Néha, azért finom kezei elkalandoztak, nehogy nyugodtan tudjak feküdni. Persze egyetlen érintését sem bántam. Már a masszázst is áthatja egy finom érzékiség. Ha valaki pedig partner ebben, akkor igazán felejthetetlen élményben lehet része. Alapos, minden területet átfogó kezelést kaptam. A kihagyhatatlan kar és kéz masszírozással együtt. Mivel a két combja fogta a karomat, egyre nehezebb volt nyugodtan fekve maradnom. Mindeközben abszolút nem tolakodó kíváncsisággal kérdezte, mi történt velem, ennyi idő alatt. Nagyon jó beszélgetés kerekedett a végére.
  • Levezetés:

    Na, ha eddig nehéz dolgom volt, akkor innentől még nehezebb lesz. Miután végzett a masszázzsal, kezdetét vette, egy olyan csodálatos élmény, amit nagyon nehéz finoman leírni. Lekászálódtam a padról, némileg lenyugodva. De nem sokáig, mert elhangzott a mindenkinek oly kedves kérés, segítsek beolajozni elöl, és hátul. Talán kicsit bátortalannak érezhette kezeimet, mert többször is átvette a vezetést. Nem kellett sok, és megjött a bátorság, főleg formás fenekét, és a remekbeszabott két keblét simogattam, gazdagon locsolva az olajat. A pad elejéhez állított és függőlegesen csúszkált forgolódva közben. Ekkor azért már én sem fukarkodtam, gyönyörű testének feltérképezésével. Hosszan elidőzve, a nyakánál, ezt tudom, hogy különösen szereti. Szembe fordult, és egyre lejjebb tévedő kezeivel megtalálta, az örömforrást. Aztán olyan történt, amiért kimondottan szerencsésnek érezhettem magam. Nemcsak kezeivel, hanem mindig mosolygó ajkaival is körülölelte az igencsak feszülő testrészemet. Ezt a gondoskodást csak kiérdemelni lehet, kérni, borzasztó illetlenség. És csak néhány alkalom, után, ahol megvan a kölcsönös tisztelet, a közös hangnem részesülhetünk benne. Újabb forró ölelések, simogatások közepette egyszer csak felfeküdt a padra, így már én is jobban hozzáfértem mindenéhez. Próbáltam legalább annyira finoman érinteni, mint amennyire ő ért hozzám. Ez annyira jól sikerült, szólnom kellett, ezt így nem fogom bírni sokáig.
    Megkegyelmezett, és helyet cseréltünk. Innen viszont már nem volt visszaút, hol finom ujjaival, hol ajkaival repített a beteljesülés felé. Nem nagyon lehet ennek ellenállni, egymás testét bejáró kezeink érintése, a leheletnyi csókok. Amik egyetlen röpke találkozók ajakink között, hogy szétválva ismét találkozzanak, épp annyira, hogy még jobban vágyunk a következőre. Nehezen tudom pontosan mikor nem bírtam már tovább. Lassan kezdtem magamhoz térni, de ő ezalatt már letörölgetett mindenhol. Maradt némi idő, így félig mellém, félig rám simulva, élveztük egymás érintését.
  • Elszámolás:

    A telefonban minden elhangzott, amit tudni érdemes. Picit magasabb az átlagnál, viszont a szolgáltatáshoz minőségéhez képest nem lehet kérdés megéri e.
  • Összkép:

    Minden szempontból rendkívüli kedvességet, figyelmet kaptam, egy csodálatos nőtől. Aki nemcsak remek vendéglátó, hanem tényleg minden percét a vendégnek szenteli. Nincs kérdés, nincs kétkedés egyetlen pillanatra sem, ott és akkor te vagy figyelem középpontjában. Mindezt úgy, hogy a megjátszásnak, még nyomát sem látni, érezni. Egy vitán felüli luxus környezetben, teljesen elfeledve mindent, ami az ajtón kívül van, volt és lesz. Mintha nem létezne az idő sem, csak a két ember, aki azért találkozott, hogy a másik örömét keresse. Szokták írni „barátnő feeling”, nos ezt most nagyon elcsépeltnek érzem. Mindketten tudjuk, hol a határ. De azt, hogy a határt ennyire meg lehessen közelíteni, kell Dina kifinomult intelligenciája, érzékisége. A minősítés ezek után nem lehet kérdés
Happy Massage