• White Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon dél magasságában hívtam, egyből el is értem, és megfelelő volt az időpont amit javasoltam.
  • Megközelítés:

    Villamos közvetlen a bejárati kapu előtt áll meg, így aki BKV-val tervez érkezni, az sem fog kifáradni míg a címre ér. Autóval is könnyen találni pár méteren belül parkolót, megközelítéssel nincsenek problémák.
  • Helyszín:

    Pár éve épült társasház emeleti lakása, ami a célnak tökéletesen megfelel. Fürdő tiszta és nagy, bőven el lehet férni a zuhanykabinban akár két személynek is :-) Szobában egy nagy franciaágy, falon mellette tükör, ami kicsit lehetne nagyobb, de ez már csak szőrözés igazából. :-D
  • Lány külseje:

    Első alkalommal jártam Angelnél, de nem utoljára az is biztos. A kiírt adatok, valamit képek nem hazudnak, fiatal, bomba kiscsaj. Nem az a gebe vékony, hanem a pont jó alkatú. Félre értés ne essék, egy kiló felesleg sincs a kisasszonyon, de nem a csont és bőr kategoria, nekem nagyon bejött. Arca nem látszik a hirdetésben, de csalódás biztosan nem fog érni senkit, mosolygós, kedves de egyben erotikus arcvonásokkal rendelkezik :-)
  • Action:

    Kicsit zavarban voltunk mindketten, ezt Angel is megerősítette. Régen jártam szexpartneres hirdetőnél, az utóbbi időben inkább a masszázs részlegen kalandoztam, de jó választás volt Angel meg látogatása.

    Szinte egy korosztály vagyunk, pár évvel vagyok csak idősebb Angelnel ami meglepte, de örült neki, és később nagyon barátnő feelinges meghitt együttlét alakult ki emiatt.

    A szobába belépve egymás előtt állva csókolózni kezdtünk. Nagyon finom barátnős nyelves csókok voltak, és nem elcsalt csóknak csúfolt szájra puszi. Állva csókok közt megszabadítottam feherneműjétől, ő pedig letépte a derekam köre tekert törülközőt, és egyből hanyatt döntött az agyon. Rengeteg apró és érzéki puszit kaptam tőle a testen minden pontjára, mire elérkezett a lényeghez. Természetesen már álltam mint egy cövek, de nem vette be egyből, hanem finoman játszott vele, nyalogatta, fagyizott az oldalán, és persze a környék kényeztetése sem maradt el. Mikor már látta rajtam hogy nagyon kivagyok, megkegyelmezett, kevés nyálat csorgatott majd bekapta kb 2/3-ig. Változatos tempóval bólogatott rajtam, közben néha erősebb vákumot alkalmazott, ekkora azért rendesen koncentrálnom kellett, nehogy eldurranjak a szájába. Néha kaptam egy-két melytorkos elemet is. Pihenőt kertem, és én helyezkedtem a lábai köze. Nagyon finom, ujjazható és nyalható puncija van, és valóban iszonyat gyorsan el tud elvezni. Konkrétan innentől kezdve másból sem állt az együttlétünk, mint hogy folyamatosan a csúcson volt, és élvezett. Két perc után gumit kért rám, és kérte hogy hátulról kutyusban dugjam meg. Nem ellenkeztem. Legalább 35-40 percig szexeltünk kisebb ivó szünetekkel, mivel mindketten rendesen megizzadtunk. Missziben folyamatosan csókol, ölel és húz magába, de ugyanígy lovagolóban is, rám hajolt, csókolt, nagyon baratnős de mégis kemény szex volt. A végé felé közelítve megkérdeztem hogy szereti-e a szájba élvezest, de nem igazán a kedvence, valamit extraként jegyzi is, javaslom az adatlap szerkesztését, nehogy más emiatt kellemetlen helyzetbe kerüljön. Szájba nem szereti, viszont elmondta hogy cicire nagyon, így kérte hogy a cicikre élvezzek el. Kicsit csináltuk meg szemből, majd gumit lerántva, párat bólogatott még rajtam, és a melleire, nyakára élveztem egy óriásit.

    Tisztálkodást követően egyutt mentünk tusolni, mivel idom lejárt, kicsit túl is csúsztunk de meg sem említette. Beszélgettünk még 5-10 percet, majd rengeteg csókot követően távoztam, de megbeszéltük hogy biztosan jövök még. :-)
  • Elszámolás:

    Bővebb infó tartalmaz minden lényeget, az elszámolás több mint korrekt volt, köszönöm Angel :-)
  • Összkép:

    Első alkalommal jártam Angelnel, de már a héten tuti hogy megyek is vissza hozza repetázni, szerintem ez elárulja hogy mennyire ajánlott a kisasszony :-)
Happy Massage