• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, elsőre sikerült elérnem. Másnapra kértem/kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, viszont a gps odavisz. Mindig van a ház előtt szabad parkoló, igaz, fizetős. Könnyen odataláltam, hiszen talán már behunyt szemmel is menne.
  • Helyszín:

    A ház is új építésű, a lakásban pedig rend és tisztaság van. Látszik, hogy Ramóna a környezetére is igényes. Tiszta lepedő, száraz törülköző, stb. (Menj el, bizonyosodj meg!)
  • Lány külseje:

    Előre bocsátom, hogy innen kezdve csak szubjektív bírok lenni, mint Hérodotosz történetírása. Arany János szókincsére van annak szüksége annak a szerencsésnek aki meglátván a meztelen Ramónát, teljes mélységében ki tudja fejezni, mitől áll a cerka.
    A szép arcot pajkos pillantása, teliszájas nevetése teszi tökéletessé. A teli szájhoz később más történés is kapcsolódik. Alakja sudár, nőiesen formás. Kedvemért (legalább is azt mondta) végre harisnya
    nélkül fogadott, hiszen nem a nylont akartam símogatni, puszilgatni.
  • Action:

    Randevúnk a már megszokott, de a ritka látogatások miatt sajnos nem megszokott módon indult. Érkezésemkor a haját habozta vagy mi, de igaz, hogy tőle ez is sexi volt. Mikor a fürdő felszabadult olyan gyorsan tisztálkodtam, mint Speedy Gonzales az Acapulcói kupiban. Előtte, közben utána ahányszor csak testközelbe kerültünk, csókcsatát vívtunk. Igazi, felfalós, bújós, ölelős, símulós, ... tökéletes. Tanítani kellene!
    Tisztálkodás után, csókolózás és folytonos ölelkezés közben elheveredtünk a franciaágyon. Közben valahol elhagytam az agyam, mert a következő emlékem már az, amikor soha meg nem unható tökéletes technikájának köszönhetően a szájacskájában oldódott fel a külvilág maradék valósága. Ezt primitíven előjátéknak hívják. Olyan lelkesedéssel, mint neki, nagyon ritkán szerettem volna bárkinek is visszaadni az átélt gyönyört. Tökéletes ívű csípőjét szorítva befúrtam a fejem a Pheidiász munkásságát idéző, engedékenyen kitárulkozó combok közé és csak nyaltam, faltam. Tulajdon képpen csókcsatát vívtam a kis és nagyajkakkal, mindkettőnk örömére, gyönyörére. Mivel legutóbb azt ígértem, hogy legközelebb dugás lesz, befúrtam magam Ramóna alá. Mikor így magam elé idézem ahogy érzékien, puhán rámereszkedett, miközben bíztatóan csókolt, belefájdul a testem Ramóna hiányába. Nagyot alkotott rajtam, szerintem Nóbel díjat érdemelne!!
    Ezúton is köszönöm!
  • Elszámolás:

    Szerintem érték arányban a spiccen kell keresni. Az elmúlt időben több lánnyal is voltam, de ilyen megelégedett egyel sem. Amit vállal, azt meg is teszi.
  • Összkép:

    Mit is írhatnék? Ő az a SZOLGÁLTATÓ, aki a vele töltött időre teljesen ki tud kapcsolni. Elfelejtkezem a mindannyiunkat körülvevő világ minden engem érintő nyűgjéről. Csak sex, de az olyan amilyenről Harun al Rasid is csak álmodott, pedig az ő sóhaját ezer háremhölgy kereste. Egy szóba összefoglalva, a hála az ami megmaradt. Remélem, lesz még alkalmam trubadúr módjára megénekelni a történteket, hiszen a próza nem képes viisszadni a kapott élményt!
  • Webi megjegyzése:

    Azért ilyen magas rangban ennél bővebb írásokat várunk, több konkrétummal.
Happy Massage