• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült egyeztetni. Általában akkor hívom mikor kiírja, hogy elérhető, de volt precedens, hogy rendelési időben spontán utolértem...
  • Megközelítés:

    Szerintem tökéletes, mindig tálaltam helyet a közelben :) Gps pontisan belövi, szerviz útra javasolt kimenni :)
  • Helyszín:

    Kedves kis panel lakás jól felszerelt fürdővel, tett hely francia ágy kényelmes, szemben a fürdő, melyben mint irtam mindent megtalálni :)
  • Lány külseje:

    Mivel Timi arccal hírdet, igy abszolút semmi meglepetés nem ér az ajton belépve, ahol utcai ruhában fogad, de ezt jelzi is (számomra ez meg barátnősebbre varázsolja az egészet), természetesen készséggel átöltözik fürdés után ;) Gyönyörű feszes teste van, én minden porcikáját imádom :)
  • Action:

    Megérkezés után a visszaszállakat asztalra le, megbeszélni kivel mi történt az elmúlt randi óta Ami számomra különösen vonzóvá teszi, hogy lehet vele beszélgetni :) Aztán vetkőzés s irány a fürdő, pancsiból szobaba be majd ő kér pár pillanatot s kiszalad fürdőbe. Vissza térve igyekezve kívánságodat betartani s a kert ruha neműben, vagy meztelenül toppan be :) Egyből kozelebb lépek, kis puszik nyakra szájra, o közben ismerkedik a főnökkel. Ágyra lehuppannunk s cirógat, incselkedik veled, majd szájba veszi a lehetőségeket, a körülbelül itt jön el a pillanat elősször mikor te azt akarod, hogy álljon meg az idő.... Nem tudom megfogalmazni de brutális amit művel, erősen kell osztani szorozni fejben, hogy ne durranj el ;) Aztán kis viszonzás, amire cicik, s gyönyörű zamaros puncija jol reagál, s hallk nyögések sóhajtások hagyják el Timit :) Majd finoman gumi fel (talán szájjal de őszintén erre nem emlékszem teljssen rabul ejt a leányzó) s beleül a szerszámba. Lovagolni mint irja szeret s tud is, kozben cicik tökéletesen szem előtt s gyönyörű látványt, tappintadt nyújtva teszik fel a meggyet a habra :) Nem.is bírja sokáig ember fia így s hamar megtölti a védőfelszerelést (ha jelzed készségesen végződhet máshol ;) ). Hagy lenyugodni nem a leugrok gyorsan fajta :) Utana kis beszélgetés s hangsúlyozom, lehet vele :)
  • Elszámolás:

    Alapja tartalmaz mindent amit az adatlapjan megjelölt opcióként, s peszi átlag, átlagon felüli szolgáltatással.
  • Összkép:

    Összeségében egy tünemény, részemről inkabb olyanoknak ajanlanam akik barátnő feelinget kedvelik (aztán lehet csak én nem hozom ki belőle a vadalato
Happy Massage