• EDINA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap reggel hívtam fel telefonon időpontot is egyeztettünk. Először barátnőjével beszéltem de kérésemre a barátnő átadta neki a telefont. Könnyen egyszerűen és érthetően elmondta mit tartogat számomra a programja. Időben rugalmas volt alkalmazkodott ahhoz amit én szerettem volna.
  • Megközelítés:

    A ház ahová hívott a találkozó miatt megközelíthető akár autóval akár tömegközlekedési eszközzel. Természetesen ha autóval megyünk akkor plusszba kell rá számolni egy kis időt hogy az ember fia tudjon parkolóhelyet és automatát is keresni és ne is késsen el a megbeszélt időpontról.
  • Helyszín:

    A lakás egy társásházon belül van. Igazából 3 szobás 2 fürdőszobás lakás. Csendes, nem tudtam volna hogy van ott más kolleganője is ha nem hallom az ajtók nyitását és zárását.
    Egy fürdőkádas szobába vitt be az Edina. Itt megtaláltam a számomra kedves tusfürdőmet, van választék bőven. Illetve lehet válogatni a szájvizek közül is esetleg ha valaki előlre gondolkodik.
    A törölközők lehetnének ujabbak de ez gondolom nem az Edina felelőssége.
  • Lány külseje:

    Először is Ő van a képeken ez biztos. Igaz retusáltak a képek, de hát mit vár aki ilyen helyre megy.... Jelen esetben egy kék ruhában valamint combfixben fogadott. Reméltem hogy a combfix fennt marad mert ez az egyik kedvencem egy nőn :) . Igaz nem volt most sem rajta 2 kg smink, de nem is hiszem hogy ez a lényeg. a szemek kiemelve a száj kiemelve más nem is kellett.
    Természetesen maradtam nála. Már az ajtóban láttam hogy nem egy sovány teremtés, de nem is azt vártam. Elmondható hogy egy igazi dögös bögyös csajszi. Viszont a photosopp a mellein egyáltalán nem nagyított teljesen elámultam, hogy ilyen nagy természetes mellek léteznek. Mosolyogva fogadott, rögtön megkérdezte hogy vagyok ami valljuk be jól esik az embernek.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhany, utána fekvés a masszázspadra. Első pillanatban éreztem már ahogy rámkente a krémet hogy van hozzá érzéke és nem azért nyul hozzám mert muszáj neki.
    Először a hátam masszirozta, mindkét oldalon jól átgyurta az egész hátamat. Néha a mellei hozzámértek ami eléggé izgató volt a számomra. Nem csak kézzel masszírozott hanem a megfelelő helyeken a könyökét is bevette, hogy erősebb legyen. Azert egyszer szóltam neki, hogy kicsit gyengédebben ne szedjen szét teljesen. Pedig elhihetitek hogy nem vagyok egy vékony srác mégis éreztem minden mozdulatát. A hátamat befejezve lement a lábamhoz, a lábam is meggyúrta és a combjaimnál a kellő helyeken be is nyult a zacsihoz előkészítve a terepet a következő felvonáshoz. A masszázs közben kellemesen elbeszélgettünk több témáról is. Újra csak megtudom erősíteni azt hogy a masszázslányok egyáltalán nem buták. ekkor szólt a varázsszó hogy megfordulhatok. Én naivan azt hittem hogy bele is vágunk a közepébe de nem még előlról is masszirozott, ami kellemes csalódást jelentett nekem. Lassan elértünk ahhoz, hogy a melleivel elkezd csúszkálni a mellkasomon. Kemény fiatal cicijei vannak. Nem vonakodott mikor hozzájuk értem.
  • Levezetés:

    először elkezdte simogatni férfiasságomat, ami nem is tétlenkedett fel is állt rögtön vezényszóra. Először kézzel kényeztette férfiasságom, szívesen megcsókolnám meg is kérdezem de őszintén megmondja hogy nála nincs csók és ez nem rám irányul. Értékelem az őszinteségét, ezzel csak még szimpatikusabb lett. kis idő elteltével mikor már én megcsókolgattam melleit akkor bevette szájába a farkamat. Ez leírhatatlan érzés volt számomra. Könnyen ráérzett mire van szükségem nem kellett irányítanom. Érzéki franciaval kényeztet aztán kicsit a mellei közé is veszi meredező férfiasságomat, majd ujra a szájába ahol már nem bírom tovább és elélvezek.
    Ezután megkaptam a barátnőjét Szilviát :) Ő pedig kiment hogy pihenjek kicsit . Pár perc és már vissza is tért hozzám.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltük, nem volt meglepő ez itt még mindig a szokásos.
  • Összkép:

    Tökéletesen éreztem magam. Feltötlött nagyon. Akinek nem az a fontos hogy egy cicababa legyen vele egy órán keresztül és szeretne egy kedves, őszinte, mosolygós lánnyal lenni csak ajánlani tudom. A masszázs is tökéletes volt és azok a mellek fenomenálisak.
    Biztosan visszamegyek és ki tudja lehet én leszek a kivétel akit majd meg is csókol.
Happy Massage