• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Chat-en érdeklődtem időpont ügyben, pozitív visszajelzést követően VTR-en lefixáltuk.
  • Megközelítés:

    Mivel nem először járok ott, már ismerős a környék. Autóval mentem, gps odavisz. Szerencsére parkolóhely is akadt még.
  • Helyszín:

    A helyszín nem változott semmit az előző találkozásunk óta. Újépítésű társasházban, kis lakás, célnak tökéletesen megfelel. Továbbra is patyolat tisztaság, fürdőben maximális higiénia. Tusfürdő több féle, kinek mi tetszik, frissen mosott törülköző. Hangulatos zene, félhomály....
  • Lány külseje:

    Szerencsére Ő sem változott semmit :). Gyönyörű arc, bomba test!
  • Action:

    Érkezéskor puszival fogadott, felöltözve, ahogy előre egyeztettük is. Megbeszéltük kivel mi történt mióta utoljára találkoztunk, majd kaptam egy friss, illatos törülközőt, irány a zuhany. Gyorsan partyképes állapotba hoztam magam, és irány vissza. Mivel így rajta sokkal több ruha volt a kelletténél, ezért gyorsan kiegyenlítettük a helyzetet. Érzéki csókok után, végigcsókoltam a nyakánál, majd lejjebb haladva a mellekig értem, ahol hosszabban elidőztem. A reakciók alapján jól esett neki.
    Majd finoman az ágy felé irányítottam, ahol kezelésbe vette már kőkemény férfiasságomat. Isteni franciába kezdett, hol csak éppen a végét kényeztette, hol tövig bevette. Nekem nagyon bejön a technikája. Hagytam kibontakozni, de eljött a pont ahol megálljt kellett parancsoljak különben a szájában végzem :)
    Gumit húztunk, és mivel nem szeret kezdeményezni kértem hogy lovaglással kezdjünk, ami ellen nem volt kifogása. Nem igazán fogta vissza magát (szerencsére) beleült tövig, majd ütemesen mozgott rajta, miközben én a kezeimmel hol a melleit, hol a fenekét markoltam.
    Gyors pózváltás, doggyban folytattuk. A hatás nem maradt el. Szerencsére nem csak én élveztem (el), hanem nála is elértem a kívánt hatást. Nem véletlenül mindkettőnk kedvenc pozíciója :)
    Némi tisztogatás után, pihenőt tartottunk, beszélgettünk az élet nagy dolgairól :). Sajnos már csak egy zuhanyra maradt időm, ezért minden más maradt a következő alkalomra.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, elszámolás mint mindig pontos és korrekt.
  • Összkép:

    Nem először, és reményim szerint nem is utoljára jártam nála. Igazi barátnő feeling, amit a vendég kaphat nála. Lassan azt hiszem függőséget okoz nálam, már alig várom a következő alkalmat.
Happy Massage