• Angi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már jó ideje ismerem Angit, így viberen egyeztettem vele. Természetesen telefonon is hívható. Bármikor hívtam, készségesen felvette, hangja elbűvölő, kicsit rejtelmes, és erotikus kisugárzású. Mindig vele beszéltem, szóval eddig minden tökéletes. :)
  • Megközelítés:

    Most egy másik kerületben van, amit telefonon egyeztettünk. Autóval érkeztem, a navigáció megfelelően odavezet. A parkolás is viszonylag egyszerű, de azért futottam egy kört. Persze a parkolás az esti órákban sok helyen nehezebb. A háztól 2 perc sétára sikerült parkolnom.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Nem egy hatalmas, de java részt az ágyban voltunk, az meg tökéletes keménységű. A fürdőben minden megtalálható. Nincs 50db tusfürdő, de legalább egyszerűbb a választás és nem kell végigszagolgatnom mindet. :) Akinek fontos, még száraz kilépő is van. A higénia természetesen megfelelő, minden féle téren.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel. Aki jól megnézi, nem is fogja csalódás érni. Írtam neki, hogy valami mini szoknyában megnézném, de fodros lett belőle. Az mondjuk nem adja vissza az alakját, ezért alá ia nyúltam a találkozásunkkor. Egy pici tanga volt alatta, de arra már nem is emlékszem, hogy milyen. Közvetlen, és normális nő, ez a lényeg. :)
  • Action:

    Mivel már nem először találkoztam vele, így az ismerkedős köröket letudva taperoltam végig. Aró csókok a nyakán, ölelkezés, és ezek kombinációja illetve kölcsönösen is. Nah, irány a fürdő egyedül, majd később utánam jött és ott rosszalkodtunk. Zuhany van, így viszonylag el is fértünk mindketten, de a kemény pozitúrák itt nem jöhettek számításba. Azért egy jó kis petting belefért. Zuhany után irány az ágy, ahol ismét egy hosszadalmas nyalásba kezdtem, melyet kölcsönös francia váltott fel. Imádom amikor ujjaim is tocsognak a nedvétől, közben mohón franciázik.... Az első játékunk lovaglással kezdődött mely tökéletes póz, hogy a melleivel játszadozzak, melyek igen méretesek, jól és kellőképpen gravitálnak, semmi szilikon érzet nincs. Megfogtam a hátát és benne maradva átfordultunk missibe, lábát felhúzva csiklóját izgatva toltam neki. A végén gumit lerántva a pocijára élveztem. Törölgetés és pihenés következett. Pedig még éreztem magamban a lendületet, de megvártam még újra feltöltődök. A következő kört is hasonlóképpen kezdtük, de a befejezés kutyusban történt az utódok a gumiban landoltak.
  • Elszámolás:

    A szokásos pesti átlag, az élmény és Angi természetessége teljesen korrekt. Nekem mindenképpen jó élmény, és mindig jól érzem vele magam. Persze mindig elkalandozik az ember máa lányokhoz, de visszatérek. :)
  • Összkép:

    Minden rendben szokott lenni, és egyébként is szimpatikua nekem, mind testileg, mind pedig a stílusa. Ha meglátogatjátok elsőként akkor egy száraz pezsgővel tegyétek.. Szereti, és oldja a hangulatot :)
Happy Massage