• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon történt nem valami könnyen! Elég nehéz volt őt elérnem!
  • Megközelítés:

    Mivel én B.M.V-vel (busz, metró,villamos) járok így a parkolásról nem tudok nyilatkozni! Viszont a villamos majdhogynem ott tesz le! Kb 3-4 perc séta a megállótol!
  • Helyszín:

    A lakás tiszta és rendezet látszik, hogy alapjáraton nem "lakik" ott senki, szerintem az arra célra van fent tartva, hogy a vendéget igényes és tiszta környezetben tudja fogadni kedves Lotti!
  • Lány külseje:

    Külsőre nekem tetszett Lotti olyannyira, hogy szívesen lennék a pasija cívilben! Viszont az ilyen kérdések mindig is szubjektívek mert ha nekem tetszik egy lány nem biztos, hogy másoknak is úgyan úgy tetszeni fog!
  • Action:

    A következő sorokban perverz másoknak esetlegesen gusztustalannak vélt dolgot olvashatnak a tisztelt makktársak!

    A látogatásom fő célja a pisiszex volt! Már egy ideje fantáziáltam a pisiszexről de egy olyan lányt kerestem aki válalja, hogy az ő részére menjen a dolog!
    Lotti ezt készséggel teljesitette amiért nagyon hálás vagyok neki ezért! Ja egyébként ez volt a legelső ilyen élményem!
    A másik, hogy nem csupán azt szerettem volna kipróbálni amikor csak nyaktól lefelé öntözhetem meg aranysugarammal a tiszelt hölgyet hanem azt is mikor a szájába is pisilhetek!

    Amikor megérkeztem Lotti az ajtó mögött várt teljesen anyaszült meztelen! Ami nekem eszméletlenűl tetszett Mármint maga Lotti és az is, hogy meztelen volt.
    Jelezte, hogy nagyon hídeg vagyok és hogy menjek lezuhanyozni attól majd felmelegszem! Kérdezte ittam e sokat,készültem e arra bizonyos dologra mert ha gondolom akkor kijőn velem a fürdőbe és megvalósitjuk amiért mentem! Túlságossan is zavarban voltam meg hát vezényszóra nem megy az ilyesmi tehát megbeszéltük ha úgy érzem kell pisilnem akkor csak szóljak! Le fürödtem majd a fürdőböl kijőve Lotti már az ágyon várt! Elkezdtük simogatni egymást, csókolóztúnk! Nagyon jó volt vele csókolózni olyan igazi szenvedélyes vad de túlságosan vad csók! Az egyik kedvencem! Ez már nem is egyszerű csókolózás ez már smárolás! Hanyat feküdtem az ágyon finom kényeztető csókokat híntet a nyakamra, majd a mellbimbóimat kényeztette és így haladt lefelé a farkamig! Elkezdte szopni a farkam ami nagyon jó érzés volt és közben azok a hanghatások amit Lotti prezentált csak fokozták a kéjt! Sajnos nagyon nehezen sikerült elélveznem ami abszólut nem Lotti hibája volt! Sokáig szopot majd feláltam az ágy mellé és a mellére vertem! Volt popó kényeztetés is mert Lottinak ez személyes kedvence és hát így nem maradhattam ki belőle én sem! Nekem ez volt a legelső ilyen élményem de nagyon tetszett! Olyan élvezettel (bocsi a kifejezésért) kinyalta a seggemet, hogy a fűlem is ketté ált! Majd beszélgettünk egy kicsit és már éreztem, hogy kell pisilnem! Kimentünk a fürdőbe Lotti leguggolt összefogta a haját majd elkezdtem pisilni. Elsőnek a mellére engedtem közbe jelezte, hogy menjek közelebb és a szájába vette a farkam miközben pisiltem! Nem nyelte le inkább kicsorgatta! Nekem ez volt az első ilyen élményem és nagyon tetszett, többször is csinálnám de sajnos ez nagyon tabu téma szerintem! Nagyon kevesen válalják a pisiszexnek ezen formáját! De Lottinál kiélhettem eme perverz hajlamomat, köszönöm Kedves Lotti nagyon hálás vagyok neked ezért!
  • Elszámolás:

    Ha jól tudom Lottinak két extrája van én a pisiszexet vettem igénybe! Előre kérte amit leraktam a konyha pultra!
    Azért érzem korrektenek mert mikor leraktam a konyhapultra, akkor annyi ha összejön a pisiszex! Gondolom vissza akarta adni a végén ha netán nem jönne össze és szerintem ez nagyon korrekt!
  • Összkép:

    Összeségében nagyon jól éreztem magam Lottival nagyon bejőtt nekem a pisiszex remélem lesz még alkalmam rá!
Happy Massage