• Demóna

  • Beküldte:
  • Demóna reagálása

    Szia Szivem!
    En is nagyon koszonom ezt a csodalatos randevut bar az a 2 ora hossza nagyon elroppent hamar amit szerintem ujra at kell eljunk majd
    Nem csak Neked maradando elmeny hanem nekem is
    Legyen szep napod es remelem mihamarabb megcsorren a telefonom a neveddel kijelezve
    Csokollak

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem pár nappal korábban, de nem értem el, ezért VTR-t írtam és amikor láttam hogy elfogadta megcsörgettem és megbeszéltük a legfontosabb dolgokat, majd mivel kölcsönösen szimpatikusnak találtuk egymást, úgy tippeltük hogy kellemes két órának nézünk elébe
  • Megközelítés:

    A VTR-en kapott címre könnyű rátalálni kocsival is meg tömegközlekedéssel is, parkolót némi szerencsével a ház előtt találtam.
  • Helyszín:

    Újszerű sorház jó megközelíthetőséggel, vendéglátóm segítségével gyorsan, pontosan érkeztem az ajtó elé. A helyszín a sokadik emeleten egy egyszobás lakás a nagyon megfelelő a kellemes időtöltésre. Betoppanva a nappali-konyhába érkeztem, jobbra pedig a fürdőt találhatjuk. A fürdő felszerelt: sok tusfürdő, szájvíz, poharak. A nappali részben egy kényelmes francia ágy volt, melyen kellemesen telt az idő. Szerintem a lakás berendezése és állapota nagyon megfelel egy jó randihoz.
  • Lány külseje:

    A nyíló ajtó mögött egy csinos hölgy várt rám: karcsú alak, kerek keblek. mosolygós arc, szép smink, ajkain vörös rúzs. A fotókon lévő arctakarástól nem kell tartani: egy szép arcú, karcsú, szexi nő Demóna, aki egy köntösben és piros fehérneműben fogadott.
  • Action:

    A kaputól felnavigált az ajtójáig, ahol belépve bemutatkoztunk és puszikkal üdvözöltük egymást. Cipő le, majd átadtam kedvenc csokiját (örült hogy nem felejtettem el a megbeszélteket) és egy kedvére való cserepes virágot, majd bezsebeltem érte két cuppanós puszit:))
    Megbeszéltünk pár fontos időjárási és utinform ügyet, közben levetkőztem és a kapott illatos törölközővel bevettem magam a fürdőbe, ahonnan illatosan, mentolosan érkeztem a francia ágyhoz, melyen kedvesem már nagyon várt rám. Beszélgettünk, cirógattuk egymást, kiderítettük hogy kinek mi az amit szeret és közben Demi érzékien körözött erogén zónáim körül, majd becserkészte a családi ékszert, oldalról közelítve hogy közben én is cirógathassam nyakát, hátát, domborodó popsiját, no meg a kéjek barlangjának környékét. Kedvesem szívta, nyalta, markolászta duzzadó farkamat, körözött nyelvével a makkom körül, majd egyre mélyebbre vette, szívta mígnem teljesen eltüntette szerszámom, mély sóhajaim közepette. Ezen élvezkedés közben megszabadult ruháitól, hogy élvezhessem bőre bársonyát, amit hálásan ki is használtam. Idővel cserét javasoltam és végigcsókolva minden porcikáját, a lába között folytattam a nyalakodást körözgetve, szívogatva, hosszan nyalva az édes puncit, aminek hatására megszorítva kezem, fejem magához öleleve ért fel a csúcsra. Pihegés beszélgetés után farkam szívogatása, nyaldosása után gumira szavaztunk, majd nyeregbe pattant és rám borulva lovagoltunk, csókolóztunk. Szinte egyszerrre gondoltunk a kutyusra váltásra és cseréltünk is gyorsan, így csípejét, posiját markolva szorítva csusszantam puncijában körözgetve, izlelgetve a pozíció adta lehetőségeket, majd megtaláltuk a legjobb helyzetet, melyet a sóhajok, a lepedő markolászása is jelzett, egyre lelkesebben barlangásztam, toltam húztam a szerszámot és értünk fel kéjünk csúcsára. Lassulva, egymásban csitulva csendesedtünk meg, majd némi tisztálkodás után beszélgetve relaxáltunk. Kisvártatva ismét egymást simogatva, ajánlottam a kényeztetést, amit szívesen fogadott, így megismételtük a bőnyálas nyalakodós fejszorítós orgazmust, ami után megállapítottuk hogy ez a nap igen jól kezdődött. Időnk végéhez közeledve friss törölközőt kaptam és éltem a fürdés lehetősőgével, majd egy ölelkezős, puszikkal kísért búcsú következett és utamra indultam.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban írtak és a megbeszéltek szerintieket megérkezésemkor elhelyeztem szokásom szerint.
  • Összkép:

    Demóna egy kedves, sokoldalú, nagyon szexi és kényeztető személyiség. Minden kívánságom kitalálta és teljesítette, így élvezhettem egy bomba Nő társaságát, kényeztetését és egy fantasztikus délelőttöt varázsolt nekem, amit nagyon köszönök.
Happy Massage