• Nadett

  • Beküldte:
  • Nadett reagálása

    Drága Macikám!
    Sikerült tökéletesen vázolnod az együtt eltöltött fergeteges randinkat. Én is nagyon jól éreztem magam, de gondolom ezt nem is kellene leírnom, hiszen érezhetted. Imádtam, hogy annyi témában IS megtaláltuk a közös nevezőt. Hálás vagyok a csodás beszámolódért!
    Szeretettel vár vissza a te kis bestiád!
    Csók

  • Egyeztetés:

    Az oldalon írtam rá a Hölgyre, hisz aznap nem volt elérhető, de paráztam, hogy másnap mikor elérhető lesz már későn fogok időpontért kuncsorogni. Nagyon kedvesen válaszolt, és türelmemet kérte, hogy amennyiben a kolleginák a kért időpontra még nem írtak be senkit akkor visszajelez. Így is történt, kis idő múlva jött a válasz, hogy beírt egy másfél órás szeánszra várni fog. Örültem, és biztosítottam, hogy ott leszek. Megkaptam a címet, és másnap délutánig kért egy megerősítést. Másnap telefont ragadva próbáltam hívni, és láss csodát pont elértem, kuncogva szólt bele, hogy...naaa sziaaa...tudta, hogy én keresem. Kicsit csevegtünk, annyira édesen nevetgélt, már innentől fogva alig vártam, hogy a kapuja előtt toporzékoljak.
  • Megközelítés:

    Elég ismerős környék, kis utca a főúttól nem messze. Parkolás lehetséges, egy-két helyet találtam pedig az esti órákban érkeztem. a tömeget nem figyeltem, de két irányból is megközelíthető. egyiken tuti mozog villamos a másikon pedig busz. Figyeld a térképet segíteni fog, de vendéglátód is biztosan elmagyarázza.
  • Helyszín:

    Új építésű ház emeleti lakása, szalonja. Hárman rendelnek a Hölgyek, a mi szobánk illetve a külső helységek mind arról árulkodtak, hogy tisztaság, igényesség, maximális higiénia jellemzi az egész környezetet. Szoba elég tágas, és ami nagyon pozitív, hogy abból nyílik a fürdő is. Nem kell kikukucskálni, ha a kezelés közben is szükséged van egy felfrissülésre itt teljes diszkrécióval megteheted. Nagyon szép a szoba, mindkét nagy falon majdnem teli tükrök, hatalmas tatamin, szék illetve szobainas a cuccoknak, kisasztal az apróságoknak, és muzsika...kell ennél több??! Nem!
  • Lány külseje:

    Nadett egy gyönyörű kis bestia....természetesen jó értelemben! Ezt a jelzőt félve mondtam ki, de így még nem nevezték, mondta, és tetszett neki is. Szóval komolyra fordítva, egy valóban tündéri jelenség. Nagyon szép Lány, a képeken látható testalkat nagyon is valós, csak élőben a bájos arcocskával, és a csicsergő hangjával, habitusával rabul ejtő! Nagy gyönyörű szemei vannak, amik kicsit mandula formájúak, pisze orrocska, szabályos fehér fogsor, ível karcsú nyak, szépen ívelt ajkak. Kemény popsi, érzékeny nem nagy de helyes cicik, formás lábacskák, karcsú derék, csodálatos majdnem zárt punci, nagyjából igy jellemezném a külső adottságokat. Na de a belső érték sem hétköznapi, aranyosan kommunikál, okos csajszi, pörög, mozog, táncikál, billegeti csodás popsiját, minden mozdulatával elcsábít, figyeli a reakciódat, és kuncog, nevetgél...mindezt egy szexi fekete keretes szemüvegben, észvesztő a csaj na, én csak pislogtam, hogy milyen kis bombázó!
  • Erotikus masszázs:

    Na az nem sok volt. A két kényeztetés közt került rá sor, úgymond a pihenő időszakban. Én hason pihentem, Nadett pedig olajat használva átgyúrta derekam, majd a gerincem környékét, végül a vállaimat, lapockámat. Jól ténykedett, határozott erős mozdulatokat, fogásokat használt, nagyon jól esett, pont elég volt az a bő negyed óra. Közben sokat beszélgettünk, okosan kommunikál, minden témára nyitott, és vannak szép tervei amit érdeklődve hallgattam , és persze drukkolok, hogy megvalósuljon!
  • Levezetés:

    Nos ez a rész az amit nem igazán tudok kronológiai sorrendben leírni, hisz az egész egy nagy hurrikánhoz hasonlítható! Megérkeztem, csábos mosoly, nevetgélés, két puszi, és irány a szoba. Fekete combfix, fekete bugyi, derékig érő szexi selyem felső, szemüveg. Borzasztó szexi látványt kaptam, egy elbűvölő kacagással, csacsogással. Ajtó bezáródott, és táncikált a szoba közepén, billegtette a popsit, kacérkodott, húzta az agyam! Odaléptem, megsimítottam az arcát, dicsértem minden porcikáját, és egy nagyon szenvedélyes csókot kaptam. Csodás vagy mondtam neki, majd gyorsan rucitól megszabadulva irány a vizesblokk. Visszatérve egymásnak estünk, csókok tömbkelege, simogattam minden porcikáját, Ő pedig kezdett levetkőzni amiben segítettem. Hamar a tatamira kerültünk, annyira vágytam rá, hogy beleremegtem. Csókoltam nyakát, szopogattam ikreket, hasát csókolva haladtam csuporka felé. Isteni látvány tárult elém, megnyalogattam hajlatokat, franciából kezdtem felelni, ami igen intenzívre sikeredett. Nadett mozgatta csípőjét, én nyaltam faltam puncit, popsit, volt mikor húzta fejem puncijára, volt mikor hídba feszült, lábait megemelve utat adva popsihoz, lábait a hátamra tette, és úgy húzott magára...én pedig csak habzsoltam punciját, mígnem remegve, megfeszülve el nem élvezett! Istenem milyen kezdés, gondoltam, majd élvezés után nevetgél, mert Ő így éri meg a gyönyört. Kicsit visszavettem, hagytam pár másodpercre megnyugodni, majd indult minden az elejétől. Nyalakodtam becsülettel, játszottam csiklójával, finoman megszívogatva pergettem nyelvem, és ismét egy orgazmus részéről, kis kuncogás, majd fejem eltolva elég volt részére. Felkúsztam csatakos számmal, Nadett pedig odaadóan csókolt, kibújt alólam, én feltérdeltem, Ő pedig csókolva testem rögtön a szájába vette a már kemény farkamat. Hihetetlen ahogy kényeztet, bő nyállal, teljesen eltüntetve, környéket nyalogatva, majd ismét tövig elnyelt, lent tartva cuppogott cerkámon, tükörből őrület a látvány. Mozgott, tekergette testét, mindezt úgy, hogy végig az ajkai fogságában cerka, hihetetlen. Bólogatott, néha finoman ráfogtam fejére, lent tartotta farkamat, ezt már nem lehetett tovább fokozni, és egy hatalmasat robbantam ajkai közt, remegve, hörögve. Bent tartva hagyott lenyugodni, majd utódok eltűntek pociban, mosolyogva nézte elgyengülésem, majd ismét egy fergeteges csókcsata. Kicsit pihegtem, megkaptam a gyúrást, majd megfordulva, Ő térden, én mögé térdelve kezdtük a második etapot.

    Hátulról öleltem, gyúrogattam csodás ciciket, farkam popsinál kezdte kihúzni magát, csókolgattam nyakát, szívtam magamba finom illatát, majd oldalra fordítva fejét ismét csókok! Kezdtünk bepörögni, ismét pózváltás, én felül, majd arra eszméltem, hogy már megint nyalakodom. Minden pillanata gyönyörű volt, ez a Lány ahogy mozog, hangokat ad, simogat, talpai a vállamon, én meg csak nyalakodom bőszen, mígnem remegés, finom ízek, kis kacagás....vagyis partnerem az út végére ért. Pihegett, mosolygott, fölém kerekedett, és csókolt, haladt testemen, olajat csorgatott farkamra, kézzel gyúrogatta, combomon ülve előrehajolt, csókolta mellkasom, majd lecsúszva ajkai közé kerültem! Szó szerint falta cerkám, oldalról nyalogatta, rábólintva eltüntette, lent tartva kényeztetett. Mikor kiengedett ajkai közül kis kézhasználattal cuppogott rajta, felhajtva golyók is kaptak egyenként, majd nagy szívóerővel csak habzsolta farkamat, egyszerűen észvesztő ahogy eme csodás szépség megdolgozott. Már elvesztettem a fonalat, ismét megkívántam punciját, és 69 be fordultunk. Ahogy fölém ereszkedett retinaégető, bizsergetően kívánatos ahogy a kinyílt punci rám ereszkedik, számra húzva habzsoltam azt, még Nadett hevesen bólogatott cerkámon. Nagyon belemelegedtünk, és pár perc elteltével nem is bírtam sokáig...ismét elengedtem kölyköket, vendéglátóm pedig intenzíven kicsalogatta utolsó cseppjeimet is, figyelve a fokozatos lenyugvásomra, utódok ismét eltűntek! Én csak pihegtem, Nadett kuncogott, megtörölgetett, és megpihent mellkasomon, bár inkább nekem kellett a pihenés. Mondtam neki, hogy kikészített, csak nevetett, és csókolt, simogatott, beszélgettünk. Időm lejárt, együtt mentünk tusolni, itt is csak nevetgélt, csókolt, olyan szeretettel mosta le hátamat, mellkasomat, imádtam minden percét. Én is átkenegettem csodás testét, simogattam popsit, puncit, persze rá tolatott farkamra, riszálta popsiját, hihetetlen vagy mondom én, Ő pedig kacag, megtörölközött, majd felvette a fogadórucit, és ismét táncikált, kacérkodott, egyszerűen őrület volt! Felvettem alsógatyám, leültem fotelbe, majd feltérdelt derekamhoz, beletúrt a hajamba, rámozgott farkamra, csókolt, majd ismét nevetett, és leugrott rólam. De mivel időm lejárt, felöltöztem, és forró csókokat kapva útravalónak lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    Van egy alap ami átlagos, de a NFVSZ ba az extrának számít. Így kötöttem csokorba a kellő virágokat, ami már a megtoldott virágszállal kerek, hisz nem volt időm ajándékot beszerezni. A legvégén tettem vázába mindent köszönve! Hogy megérte-e?? Meg sem fordult a fejemben, hisz kár rajta gondolkodni....természetesen Igen!
  • Összkép:

    Nadett egy fergeteges partner! Ritka az amit Ő tud nyújtani, hisz amit szeret az a munkája is, jelen esetben a masszírozás, önzetlen erotikával fűszerezve! Olyan mint egy tornádó, felkap, magával ragad, és elrepít. Igaz már a hirdetése óta a kedvencek közt pihent, de köszönet az előttem íróknak nagyban hozzásegítettek döntésemben, hogy bizony meg kell látogatnom ezt a Szépséget! Borzasztóan jól éreztem magam, ritka élményekkel gazdagodtam, és mindezt egy gyönyörű, csodálatos Lány társaságában! Imádtam a randi minden percét, a beszélgetéssel körítve, minden csodálatos volt! Ajánlom minden Úriembernek, akik egy emlékezetes, nem hétköznapi randira vágynak!
Happy Massage