• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk, kedves hangja van, aznapra már nem találtunk nekem alkalmas helyet, de másnap délutánra igen. Jól szervezett, ez érezhető volt a válaszain.
  • Megközelítés:

    Az első telefonban megadott hely közelében volt dolgom, és amikor végeztem, kicsit sétáltam a környéken. BKV-val pofonegyszerű eljutni oda, de a (napközben fizetős) parkolás sem lehetetlen misszió, csak hagyni kell rá plusz 10 percet. A Google is segít, ha valaki sosem látott még utcatáblát :)
  • Helyszín:

    A lakás rendezett, tiszta és jó a hőmérséklet is, ami a mai zordabb időjárás mellett tök jó volt.
    A fürdőszoba is tiszta, kád van függönnyel, és a válogatósoknak többféle tusfürdő.
    Tiszta, száraz, puha törülközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Timi utcai ruhában nyitott ajtót, örömömre kedves arca van és választékos szókincse, amit az első pár másodperc után megtapasztalhat az erre vetődő látogató.
    A fotókon abszolút ő látható, talán egy picit gömbölyűbb, de szubjektív véleményem alapján csalódásmentes. A toplistás cicikre simán ráfogható lenne, hogy szilikonnal béleltek, de azért nem kell nagy szakértelem hogy tapintásra érezhető legyen, hogy itt nem járt szike.
  • Action:

    Egy órás találkozót beszéltünk le telefonon, ami nálam szokásosan egy darab, minőségi aktust szokott jelenteni.
    Először találkoztunk, de mindent megtett hogy ne legyen nagyon darabos a kezdő beszélgetés, rögtön találtunk is közös témát, amit az együttlétünk után folytattunk is.
    A bemelegítő csevely után én zuhanyzóba el, majd amikor végeztem, ő is eltűnt pár percre, hogy aztán már ruha nélkül térjen vissza.
    Az ágyon óvatosan kezdtük el egymást felfedezni, a kezeivel a már elég láthatóan éledező szerszámomat finoman simogatta.
    Én nem bírtam magammal túl sokáig és rögtön végigpuszilgattam a felsőtestét és a képtelenül szabályos és elképesztő fogású ciciket is.
    Aztán kérés nélkül megtapasztalhattam a franciatudását is, ami mindenképp az általam eddigi pályafutásom során tapasztaltak közötti felsőbb osztályba sorolandó.
    Kéz nélkül, kimagasló nyelvtechnikával kényeztetett, majd kérésemre 69-be váltottunk.
    Nem siettetett továbblépni, hagyott élvezkedni, amíg folytatta a szájmunkát.
    Ezután gumit kértem, rövid lovacska, majd misszionárius poziban végeztem. A végén gondosan megtisztogatott, és kaptam extra törlőt is.
    Levezetésként simogattam, amire ő is cirógatással válaszolt, közben még beszélgettünk, mielőtt én fürdőszobában még tettem egy pár perces látogatást, majd felöltözés és spuri.
    Pornós feeling nincs, de attól egyébként is kiráz a hideg. Barátnős feelingre minden adottsága megvan, de nekem azért még egy alkalomnál több kellene ezt átélni vele.
  • Elszámolás:

    Külön kérdeztem rá a legvégén, átlagos mennyiségű rózsaszálat hagytam. Először találkoztunk, de nem előre kérte, ez szimpatikus volt.
  • Összkép:

    Timi nagyon kedves, mindent megtesz, hogy már a legelső látogatást követően is jó emlékekkel távozz. Lehet vele értelmesen beszélgetni, finom kezei és páratlan franciatudása miatt bátran ajánlom bárkinek.
    Külön pirospont hogy nincs semmilyen fura szokása, nem kapsz hosszú listát a tiltott dolgokról, és valószínűleg te sem fogsz hallani röhejes pornófilmes műnyögdösést, ő inkább egy lehetőség, hogy egy korrekt együttlétben részesülj.
Happy Massage