• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-ben üzentem neki, hogy szeretnék egy aznapi időpontot. Úgy látszik szerencsém volt mert hamar visszaüzent, hogy hívjam fel és egyeztessünk. Gyorsan megbeszéltük, hogy ráér, úgyhogy egy fél óra múlva mehetek is.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. A GPS-szel könnyen odatalálni. Azonnal találtam parkolót is. Odaérkezvén megcsörgettem, mire kaptam is a kódot amivel bejutottam.
  • Helyszín:

    A lakás egy pici garzon. A fürdő alap verzió, viszont tiszta, mindenféle tisztálkodóeszközzel. Az ágy nem túl nagy de szerintem pont elég.
  • Lány külseje:

    A képek a hirdetésben valósak. Egy spagettipántos felsőben és egy bugyiban fogadott. Nőies formák, gyönyörű hatalmas mellek! Pont az esetem.
  • Action:

    Hihetetlen ez a lány. Már a megérkezésemkor volt egy jóleső érzés ami megnyugtatott. Amikor beléptem és megláttam egyszerűen nem tudtam levenni róla a szememet. Legszívesebben letéptem volna róla azt a pici felsőt csak hogy kiszabadíthassam azokat a fantasztikus melleket. Nagyon kedvesen fogadott. Itallal kínált és hellyel. Nem sokat tököltem mert első egyeztetés alapján csak fél órára jöttem. Na ez volt a hiba! Minimum egy órára szabad hozzá ellátogatni de ezt majd később. Gyorsan letussoltam és mire visszaértem a szobába már az ágyon ült meztelenül. Kértem is tőle, hogy legközelebb ruhában fogadjon mert muszáj kicsomagolnom őt. Szóval az ágyon ült féloldalt. Mellé ültem és ……..MELLEK! Azok a mellek!! Nem győztem eleget foglalkozni velük. Látszik, hogy szereti ha játszanak velük. Na én bebújtam közéjük, nyaltam faltam őket. Aztán a kezem lejjebb vándorolt és egy finom mozdulattal szétlöktem a lábait. Egy illatos finom punci várt odalent amit csak habzsolni lehet. Nekiálltam kényeztetni amit nagyon élvezthetett mert beindultak a nedvek nem is kicsit. Ebben a féloldalas pózban csak kézzel fért hozzám de nem tétlenkedett és finoman masszírozta a farkamat. Aztán 69 et kértem mert már nagyon ágaskodtam. "Bonjour" gondolhatta és jó mélyre beszippantotta a farkamat. Azt kell mondjam hogy az 5 csillag nem fejezi ki az érzést! Tényleg fantasztikus amit ez a lány tud. Annyira érezte hogy mi a jó nekem hogy hihetetlen. Nem sokkal később rákérdezett, hogy rám üljön-e. Mondtam hogy nagyon szívesen mert már újra a mellein járt az eszem. Megkaptam a védőfelszerelést és szemből rámcsüccsent. Végre ismét e kezeim közé kaphattam azokat a ciciket. Guggolva lovagolt pár percet aztán kérdezte hogy megkaphatná e hátulról is. Nem ellenkeztem így kutyára váltottunk. Ő bírta kevesebb ideig.. :) Finom nyögésekkel tudatta hogy ő bizony végzett. Visszatértünk a franciához amin még mindig nem tudom túltenni magamat. Tényleg minden játszik a repertoárban. Lassan következett a félóra vége de egyszerűen nem akartam abbahagyni. Hosszabbítást kértem ami szerencsémre megadatott mert nem jött utánam közvetlenül senki. Így aztán egy órásra alakult a randi. Ha így, akkor nem kell sietni és hanyatt löktem az ágyon és újra elkezdtem falni a punciját. Egyfolytában kavarogtak a gondolataim, hogy mi legyen a következő amit csinálok vele. Újra gumit kértem és kutyában folytattuk. Egy kis közjáték zavarta meg a találkát egy csomagos postás formájában de ez nem vetett sőt alig vártam hogy visszaérjen az ajtóból. Kedves volt mert mondta, hogy kapok egy ajándék negyed órát. Volt még aztán francia és 69 is minek a végén a szájában végeztem. Kicsit még beszélgettünk utána aztán kiegészítettem a rózsákat, felöltöztem és elköszöntünk. 100% hogy jövök még hozzá! Fantasztikus volt! Köszi Ashley!!
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrákat. Az elszámolás korrekt volt.
  • Összkép:

    Kedves, kuncogós lány inkább barátnő feelinggel. Jó érzés nála lenni. Biztos, hogy visszatérő vendég leszek nála. Csak ajánlani tudom. 5 csillagos szolgáltatás! Minden amit tesz, érted van, rólad szól.
Happy Massage